ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΠΟΛΕΙΣ, Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- Το άδειο φέρετρο από το δήθεν θύμα του κορωναϊού (Video)<<Πάμε σε Επανάσταση! Ο κύβος ερρίφθη στην Κρήτη! Πάμε για Εθνοσυνέλευση, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020

4.71/5 (7)

Φέρετρο με άμμο και ξύλα.

Συγγενείς υποψιασμένοι ανοίξανε φέρετρο που υποτίθεται, είχε μέσα τον νεκρό, θύμα του κορωναϊού, covid-19, αλλά βρήκαν ένα μαξιλάρι, άμμο και ξύλα.

VIDEO

Δηλαδή μας κοροϊδεύουν.

Γιαυτό και τους νεκρούς λέει τους βάζουν σε μεταλλικά φέρετρα, χωρίς τζάμι.

Να μην βλέπεις τι έχει μέσα.

Μάλιστα, απειλούν και τους συγγενείς με πρόστιμα στα 10.000 Ευρώ για το αν ανοιχτεί το φέρετρο για εξακρίβωση !

Προσέξτε τους συγγενείς σας. Βεβαιωθείτε για την αιτία την οποία απεβίωσαν και ζητήστε να αναλάβετε εσείς την ταφή και όχι οι «γιατροί» στα νοσοκομεία.

Ακούγεται, ότι τα πτώματα, τα προορίζουν για όργανα, αίμα, αδρενοχρώμιο, για να ξαναζωντανέψουν και να γιατρέψουν όλους αυτούς τους διάσημους, που πεθαίνουν λόγο στέρησης, των ουσιών αυτών.

Άλλοι από αυτούς έχουν τον Covid-19, τον θανατηφόρο, τον οποίο τον λάβανε μέσω του μολυσμένου αδρενοχρωμίου και άλλοι απλά νοσήσανε βαριά επειδή ο οργανισμός τους είναι εξαιρετικά επιρρεπής, σε αυτό το βιολογικό όπλο, λόγο του ότι δεν λειτουργεί σωστά η φεριτίνη στο αίμα τους.

Το άδειο φέρετρο από το δήθεν θύμα του κορωναϊού (Video)

Το αποτέλεσμα μη σωστής λειτουργίας της φεριτίνης, είναι να μην μπορεί να ελέγξει την περιεκτικότητα σιδήρου στο αίμα, με αποτέλεσμα τα επίπεδα να είναι υψηλά και έτσι το άτομο μέρα με την μέρα να νοσεί όλο και πιο βαριά, έχοντας ανάγκη αλλαγή αίματος, αλλά και οργάνων.

Γι’ αυτό και σας λέγαμε να προσέχετε τα παιδιά σας και τους ηλικιωμένους.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να το δείτε σοβαρά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

https://www.sfagi.gr/wp-content/uploads/2020/05/%CE%A3%CE%9F%CE%9A-%CE%91%CE%94%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%9F-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%94%CE%97%CE%98%CE%95%CE%9D-%CE%98%CE%A5%CE%9C%CE%91-%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9F%CE%A5-COVID-19.mp4?_=1

Δείτε πώς μας δουλεύουν …
Φέρετρα “πούπουλα”. Άδεια, για τις ανάγκες της τηλεόρασης.

ΥΠΟΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

https://www.sfagi.gr

Πάμε σε Επανάσταση! Ο κύβος ερρίφθη στην Κρήτη! Πάμε για Εθνοσυνέλευση, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα! Στρατηγός Βιτάλης!..…

==π.Δ… ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!! ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…… Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ – Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ – Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ – Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ….

Δείτε βίντεο

ΤΡΕΙΣ 3 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !..…

ΤΡΕΙΣ 3 ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΣΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ COVID ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ) ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ


Τό είδα>>> ΕΔΩ

“Απαγορεύεται να διαμαρτύρεσαι ειρηνικά”: 4 αστυνομικοί απαγόρευσαν σε Χανιώτισσα να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά έξω από τη Βουλή για το νομοσχέδιο για το περιβάλλον…!!

==π.Δ… Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ…. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…. <ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΣΑΣ ΡΕεεεεεε>

Συνωστισμό του… ενός μάλλον ανακάλυψε η αστυνομία η οποία θεώρησε κρίσιμο να επέμβει σε ειρηνική διαμαρτυρία ακτιβίστριας έξω από τη Βουλή, ενάντια στο νομοσχέδιο για το περιβάλλον.

Η ακτιβίστρια με καταγωγή από τα Χανιά φαίνεται πως πρόσβαλλε τις αρχές επειδή ντύθηκε …δέντρο και ήταν ξυπόλητη ενώ ήταν απειλητική επειδή στο πλακάτ που κρατούσε και που απευθυνόταν προς την κυβέρνηση, έγραφε:

Το τελευταίο δέντρο, κρατήστε το για να κρεμαστείτε”.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο youtube με τον χαρακτηριστικό τίτλο “η ειρηνική διαμαρτυρία ενός δέντρου”, η νεαρή ακριβίστρια βρίσκεται περικυκλωμένη από 4 (!) αστυνομικούς που προφανώς όλοι έπρεπε να επέμβουν για να μπορέσουν να ελέγξουν μία λεπτοκαμμωμένη γυναίκα ντυμμένη ως δέντρο.

Σε ερώτηση γυναίκας που βρισκόταν στο σημείο γιατί την διώχνουν, αστυνομικός έσπευσε να της απαντήσει:

Την γνωρίζετε την κυρία; Εδώ γιατί ήρθατε;”

Σε νέα ερώτηση “γιατί η κοπέλα δε μπορεί να σταθεί εκεί;” ο αστυνομικός της απάντησε ότι “το μήνυμά της είναι αρκετά απειλητικό” για να ακουστεί ένας άλλος αστυνομικός να λέει “κυρία θα πάτε στο αυτόφωρο χωρίς λόγο και αιτία. Θα πάτε στον εισαγγελέα”.

Στο τέλος της επιτράπηκε να σταθεί λίγο σε απόσταση 500 μέτρων από τη Βουλή (πιο κοντά θα γινόταν …απειλητική) ώστε η γυναίκα που βρισκόταν εκεί να τραβήξει σε βίντεο ένα σύντομο μήνυμά της.

Είπε η ακτιβίστρια:

Δεν έχω προσβάλλει κανένα και θέλουν να με πάνε στο τμήμα για προσαγωγή, για αυτόφωρο, επειδή είναι απειλητικό το σύνθημά μου, επειδή είμαι ξυπόλητη και επειδή δείχνω απείθεια κατά της αρχής”.

Και συνέχισε λέγοντας ότι είναι νόμιμο να καταπατείς το περιβάλλον και να δημιουργείς νόμους για την υπεράσπιση της καταπάτησης και είναι παράνομη η διαμαρτυρία ενάντια στην καταπάτηση.

Απαγορεύεται να διαμαρτύρεσαι ειρηνικά”, κατέληξε, ενώ οδηγήθηκε στο αστυνομικό όχημα.


Να σημειώσουμε ότι η ακτιβίστρια τελικώς μετά την εξακρίβωση αφέθηκε ελεύθερη.

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΙ ΡΟΜΑ

Mr. V (56η) – ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΠΟΛΕΙΣ, Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G

ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ε’ ΜΕΡΟΣ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *