ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-ΑΛΛΟΥ ΨHΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ(Βίντεο)

4.33/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

»  Εμεις  οι μουσουλμανοι δεν ανήκουμε στον τρίτο αλλά στον 10ο κόσμο,
εφευρεσαν την ψηφιακή επανάσταση, ενώ εσεις νοιάζεστε για τα γεννητικά όργανα .»

Μουσουλμάνος δημοσιογράφος στην εκπομπή του αφηγείται την κατάντια τους σαν μουσουλμάνοι.

Πριν από 1400 χρόνια οι άνθρωποι έζησαν στις ερήμους και ξέρουν πώς να κυνηγούν, να κάνουν βομβιστικές επιδρομές και να συλλάβουν σκλάβους σε πόλεμο που πολέμησαν. Μάχονται και παντρεύτηκαν για 1400 χρόνια, μας άφησαν ιστορίες χαντίθ και κείμενα και είπαν πως είναι ιερά όπως ακριβώς τους είχαν πει όσοι είχαν προηγηθεί.

Iraqi TV Host: For 1400 Years We Cursed Jews, Christians But We Have No Unity (MEMRI TV Reupload)

1400 χρόνια αργότερα αναμένεται να σκεφτόμαστε σαν αυτούς, να φορούμε ό, τι έχουν φορέσει. Για να ζήσουμε την ίδια ζωή που οδήγησαν, στην καταπολέμηση ενός άλλου όπως έκαναν. Και να παντρευόμαστε με τον ίδιο τρόπο που έκαναν μετά από 1400 χρόνια ψευδαισθήσεων αναμένεται να πιστέψουμε οτιδήποτε πέρασε σε μας.

Μετά από 1400 χρόνια κατάχρησης των Εβραίων και των Χριστιανών στις προσευχές μας και καλώντας τον Αλλάχ να τους διασκορπίσει, εμείς είμαστε αυτοί που αποχωρήσαμε χωρίς ενότητα από ό, τι προσευχόμασταν για την καταστροφή των χωρών τους και είμαστε οι μόνοι που έχουμε μείνει χωρίς χώρες.  Έχουμε προσευχηθεί για την υποδούλωση των γυναικών τους, αλλά μόνο οι μουσουλμανικές γυναίκες είναι που έχουν υποδουλωθεί.

Έχουμε προσευχηθεί για βροχή για 1400 χρόνια, αλλά βροχές χύνεται παντού στον κόσμο, εκτός από τις μουσουλμανικές χώρες
Έχουμε παίξει zakat για 1400 χρόνια αλλά ο αριθμός των πεινασμένων και άπορων ανθρώπων αυξάνεται κάθε μέρα στις μουσουλμανικές χώρες. Ω κοιμισμένο έθνος.

Οι άνθρωποι που καταριέστε στις προσευχές σας έχουν φτάσει στο  διάστημα και έχουν κοιμηθεί στο φεγγάρι.
Έχουν χωρίσει το άτομο και εφεύραν την ψηφιακή επανάσταση, ενώ εσύ  για όλα που νοιάζεσαι  είναι τα γεννητικά όργανα σου.

Εξακολουθείτε να μελετάτε πώς πρέπει να μπείτε στο μπάνιο και ποια πράγματα καταστρέφουν την κάθαρση του ατόμου εκτός από τις γυναίκες και τα μαύρα σκυλιά

Όταν οι μαθητές έσκαψαν βαθιά, έφτασαν στο τέλος της σεξουαλικής τζιχάντ, οι θηλάζουσες μητέρες που τους θηλάζουν και οι ίδιοι αποχαιρετούσαν το σεξ με τις νεκρές γυναίκες.

Έχουν γράψει βιβλία σχετικά με τον σωστό τρόπο για να κάνουν σεξ με τη γυναίκα και τα ζώα.
Ω έθνος στο ύπνο, δεν έχει το μυαλό μας το δικαίωμα να επηρεάζεται από την τεχνολογία της επιστήμης, της γνώσης που μας περιβάλλει.
Πρέπει το μυαλό μας να κρατηθεί αιχμάλωτο μετά από 1400 χρόνια.
Όταν χρησιμοποιούμε άλογα για να μετακινούμαστε και γαϊδάρους για αγώνες τίποτα καλό δεν θα έχει βγει ποτέ ως αποτέλεσμα.

Dr Bill Warner: να γιατί φοβόμαστε το Ισλάμ να μην εξαπλωθεί

Pourquoi avons nous peur de l’islam – Dr Bill Warner

religion of peace

Στην Αυστραλία υπάρχει μεγάλη αύξηση τις εγκληματικότητας των αφρό-λαθρο δηλαδή τον αφρικανών λαθρομεταναστών. Κλοπές βιασμούς , μαχαιρώματα ζημίες σε ξένες περιούσιες. Ένας από αυτούς όμως πήρε το μάθημα του για τα καλά δείτε το βίντεο.

This is how every Aussie should respond to the crimewave

Δείτε πώς ψωνίζουν οι λαθρο

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

verrons jamais ça à la télévision française… Mais nous le vivrons peut être un jour ? !


Απλό αλήθεια από το Κοράνι αποκαλύφθηκε: Βρετανός  Ιμάμης  δείχνει την τύχη των «κουφάρ απίστων.»

Αυτό είναι μια κύρια ιστορία αυτή την εβδομάδα σε πολλά μέρη. Στην πραγματικότητα, ο Abu Waleed το είπε ήδη αυτό τον Ιανουάριο, τεκμηριωμένο στο Memri TV.

«Ο Χίτλερ μπορεί να έχει πάρει τις ιδέες του χωρισμού των κατώτερων ανθρώπων και του «die herren folk» από το κοράνι. Είναι μια τεχνική προπαγάνδας που κάνει τους εχθρούς σας να αξίζουν  λιγότερο από τα χαμηλότερα πλάσματα στην Γη, οπότε κανείς δεν θα σταθεί για αυτούς όταν διακρίνονται, βασανίζονται ή ακόμα και σκοτώνονται. Όλοι πίστευαν ότι ήταν μια τεχνική που εφεύρισκαν οι Γερμανοί εναντίον των Εβραίων, αλλά στην πραγματικότητα προήλθε από το Κοράνι. Είναι ένα σύστημα για να ταπεινώσετε τους ανθρώπους που νικήσατε τόσο πολύ που θέλουν να μεταστραφούν στο Ισλάμ, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή.»

Jizya on the neck Abu Waleed UK

Δείτε τι λέει το Κοράνι για τους απίστους και πως πρέπει να τους φέρεστε.  Χιλιάδες ISIS  βρίσκονται αυτήν την στιγμή  σε κατεύθυνση προς την Ελλάδα. Ετοιμαστείτε!

https://schnellmann.org/impure-kuffar-blood.html

Ισλάμ τρώει την ειρήνη

https://sun9-9.userapi.com/c824503/v824503885/16f0a6/XYAbAorzLsY.jpg

Οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν χριστιανούς λένε κάποιοι διαμαρτυρόμενοι,  μπροστά σε μια εκκλησία στην Γερμανία ο ηλίθιος ο ιερέας δεν συμφώνησε με αυτά που άκουγε και σφύριζε ενάντια τον διαδηλωτών.

Der politische Islam tötet Christen und Juden; Pfarrer pfeift gegen die Kritiker

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *