ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ… ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΩΠΟΙ

5/5 (6)

Γράφει ένας Ορθόδοξος, Ανορθόδοξα Πολιορκημένος
Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν ασύρματοι και κινητά , όταν παρουσιαζόταν ένα απρόοπτο κακό, οι σκοποί ειδοποιούσαν τους ανθρώπους του τόπου τους με τις φρυκτωρίες, τις οποίες άναβαν πάνω στις κορυφές των βουνών, ή χτυπούσαν τις καμπάνες των Εκκλησιών και αμέσως όλοι ειδοποιούνταν.
Σε θέση ιερού σκοπού βρίσκονται και οι κληρικοί της Εκκλησίας μας (Πραξ.κ΄,28)και ιδιαιτέρως οι Επί-σκοποί διότι εννοείται ότι βρίσκονται επί του σκοπού και επί τις επάλξεις για να χτυπούν τις καμπάνες του κινδύνου όποτε απειλείται ο λαός και το ποίμνιό τους.
Όμως με τον καιρό το κάπα(Κ) δεν έτρωγε όλο το φαί του, αδυνάτισε και έγινε (ι) και το διπλανό ό-μικρον (Ο)που το έκλεβε και του έτρωγε όλο το φαγητό πάχυνε και έγινε ω-μέγα(Ω) και έτσι λέξη ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ μεταμορφώθηκε σε ΕΠΙ-ΣΙΩΠΟΣ
Δηλαδή εκείνος που βρίσκεται επί της σιωπής, έχει βουλώσει αεροστεγώς το στόμα του και μαζί του φιμώνει και το ποίμνιό του που το θέλει άβουλο και ναρκωμένο τρώγοντας σανό ολημερίς προς δόξαν της «Ορθοδοξίας».
Καταλαβαίνουμε πως όλα τη σήμερον ημέρα και λόγω κρίσεως, τα αγοράζεις με δόσεις και γραμμάτια ακόμη και για μία καφετιέρα, πόσο μάλλον με το να γίνεις Μητροπολίτης φαντάσου τι (!) γραμμάτια και ισόβιες δόσεις χρωστάς στο σύστημα και στην αυλή που σε έκανε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους συνυποψηφίους !
Και σε μία ταλαιπωρημένη Ελλάδα που 40 χρόνια ταΐζουν τους πολίτες της με ό,τι πιο άρρωστο από το συσσίτιο της τηλεόρασης και με όλους τους κινδύνους και τους λύκους που απειλούν και καταξεσχίζουν τον Ορθόδοξο λαό, το να σιωπάς ως ποιμένας του ποιμνίου σου είναι ο,τι χειρότερο και πλέον ανήθικο υπάρχει, κερδίζοντας έτσι και ένα βραβείο στις μελανές σελίδες που θα γράψει ο μελλοντικός ιστορικός
Το τραγικόν όμως και ειρωνικόν της ιστορίας είναι βλέποντας τα θλιβερά γεγονότα της αλώσεως της Κων/λεως, της Μικρασιατικής καταστροφής, του Μαρξισμού στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. κ.α. τους πρώτους πάντα που έσφαζαν, καρατομούσαν και τραβούσαν στην κρεμάλα ήταν οι Επίσκοποι.
Ο Λύκος άλλωστε είναι έξυπνος, μόλις μπει δόλια στο μαντρί , τον πρώτο που τρώει είναι τον βοσκό, κατά το πώς το λέει ο Κύριός μας :«πατάξω τον ποιμένα και διασκορπισθήσονται τα πρόβατα»(Ματθ.κστ΄,31)
Αφού όμως δεν μιλάνε οι Ποιμένες, πολύ σύντομα θα μιλήσουν ακόμη και οι πέτρες.
«Ο γαρ καιρός εγγύς»
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ !
Ο Κύριός μας πάλι θα αναδείξει από την Αγία Ορθόδοξο Του Εκκλησία του νέους Κοσμάδες Αιτωλούς, Μάρκους Ευγενικούς και Παπουλάκους…

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ 

ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ Γ.ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

oimos-athina.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ανάξιος και πάλιν ανάξιος, ο έμμισθος από το κράτος »ποιμήν» και »ταγός» της Ελλαδικής εκκλησίας .Αμ οι αληθείς και άξιοι ποιμένες,όπως οι ταγοί και οι άξιοι ηγέτες κε. κε. Jeronimo αναδεικνύονται στις δύσκολες στιγμές για το ποίμνιό τους εν προκειμένω,όπως και στις δύσκολες αποφάσεις οι οποίες εναντιώνονται σε κάθε ανίερη κι απάνθρωπη για το ποίμνιό τους διαταγή από κάθε άλλην εξουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *