Οι μεταλάξεις του Κορωνοιού οφείλονται στο εμβόλιο..Αποκάλυψη και τεκμηρίωση απο μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ & Βηθεσδά των ΗΠΑ

4.6/5 (5)

Επιστολή σε Μητσοτάκη-Κικίλια απο τον Γιατρό Δ.Αντωνίου.

Οι μεταλλάξεις των στελεχών (B1.1.7/501Y.V1), (501Y.V2) (B1.1.28/501.V3)  του κορονοιού SARS-Cov-2 (Covid-19) στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία αντίστοιχα,  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από το εμβόλιο BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των Pfizer/BionTech  (που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»), σύμφωνα με την συγκλονιστική μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ και Βηθεσδά των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε την 26-01-2021, της οποίας επικφαλής είναι η Κα Θεοδώρα Χατζηιωάννου.

Τα παραπάνω καθώς και η τεκμηρίωση τους  αναφέρονται σε επιστολή που απέστειλε ο Χειρούργος -Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου στον Πρωθυπουργό ,Υπουργό Υγείας στις αρμόδιες Αρχές για   να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.

Εδώ η πειραματική αυτή μελέτη:
mRNA vaccine-elicited antibodies to SARS-CoV-2 and circulating variants

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1.full

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1 (abstract)

EXTRACTS:

“…However, neutralization by 14 of the 17 most potent mAbs tested was reduced or abolished by either K417N, or E484K, or N501Y mutations. Notably, the same mutations were selected when recombinant vesicular stomatitis virus (rVSV)/SARS-CoV-2 S was cultured in the presence of the vaccine elicited mAbs…”.

“Nevertheless, emergence of these particular variants is consistent with the dominance of the class 1 and 2 antibody response in infected or vaccinated individuals and raises the possibility that they emerged in response to immune selection in individuals with non-sterilizing immunity”.

Αναλυτικά: Τα αντισώματα που βγάζουν οι εμβολιασθέντες με το παραπάνω εμβόλιο, αντί να «σκοτώσουν» τον φυσικό κορονοιό στην περίπτωση που ο εμβολιασθείς μολυνθεί με αυτόν μετά το εμβολιασμό του, τον μεταλλάσουν  καθιστώντας τον (τον φυσικό κορονοιό) ανθεκτικό στα αντισώματα αυτά. Μάλιστα, οι προκαλούμενες μεταλλάξεις δεν είναι τυχαίες, αλλά μετατρέπουν τον φυσικό κορονοιό στις προαναφερόμενες μεταλλάξεις που εμφανίστηκαν στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία (κι είναι περισσότερο μεταδοτικές και θανατηφόρες από τον ήδη υπάρχοντα).

Γι αυτό βρίσκετε «ορφανά» μεταλλαγμένα στελέχη και στην Ελλάδα και παντού.Επειδή το θέμα άπτεται της δημόσιας υγείας και της ιστορίας ο κ Αντωνίου καλει  όλες τις αρμόδιες αρχές στις οποίες κοινοποιήθηκε η επιστολή του  να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.

amazonios.net

Βαθιώτης: Η Κεραμέως είναι οργανο μίας παγκόσμιας συνωμοσίας.Παραιτούμαι..(Ηχητικό)

Ο καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης: Η Κεραμέως ακολουθεί Σατανικές οδηγίες..

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης


Την απόφαση να εγκαταλείψει το «ψηφιακό κελί» του πήρε ένας καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προαναγγέλοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης μιλώντας στον FOCUS FM, επεσήμανε πως η παραίτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται να είναι όργανο μίας παγκόσμιας συνωμοσίας.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας», ανέφερε ο καθηγητής. «Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», πρόσθεσε.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ο Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
ΣΤΟΝ FOCUS FM ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Λιγο υποπτο να βγαζει αληθειες το πανεπιστημιου του βρωμιαρη συχαμερου σιωνιστη.
    Κατι πρεπει μα βρωμαει σε αυτο.κατι ετοιμαζουν μια νεα απατη τα αρρωστα μυαλα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *