ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ…..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ….

5/5 (1)

=π.Δ…ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ <ΕΙΔΙΚΩΝ>…… <ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>;;;..

Από τον Δρ. Russell Blaylock


Παγκόσμια έρευνα, «Φορώντας μάσκα, οι εκπνεόμενοι ιοί δεν θα είναι σε θέση να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και θα ταξιδέψουν στον εγκέφαλο».
Russell Blaylock, MD.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων ανέπτυξαν πονοκεφάλους με τη χρήση της μάσκας, οι περισσότεροι είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώθηκαν από τη μάσκα και ότι το 60% χρειαζόταν αναλγητικά φάρμακα για ανακούφιση.


Όσον αφορά την αιτία των πονοκεφάλων, ενώ οι ιμάντες και η πίεση από τη μάσκα θα μπορούσαν να ενοχοποιούνται, το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων δείχνει την υποξία και / ή την υπερκαπνία ως την αιτία. Δηλαδή, μείωση της οξυγόνωσης του αίματος (υποξία) ή αύξηση του C02 του αίματος (υπερκαπνία).


Είναι γνωστό ότι η μάσκα N95, εάν φοριέται για ώρες, μπορεί να μειώσει την οξυγόνωση του αίματος έως και 20%, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης, όπως συνέβη με τον άτυχο φίλο που οδηγούσε μόνος του στο αυτοκίνητό του φορώντας μάσκα N95, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να διαλύσει το αυτοκίνητό του και να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.


Είμαι βέβαιος ότι έχουμε αρκετές περιπτώσεις ηλικιωμένων ατόμων ή οποιουδήποτε ατόμου με κακή πνευμονική λειτουργία, όπου η χρήση μάσκας έχει αντίκτυπο στην εγκεφαλική τους λειτουργία.


Αυτό, φυσικά, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Μια πιο πρόσφατη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 159 εργαζόμενοι σε υγειονομική περίθαλψη ηλικίας 21 έως 35 ετών διαπίστωσαν ότι το 81% εμφάνισε πονοκεφάλους από τη χρήση μάσκας προσώπου.


Μερικοί είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που προκαλούσαν οι μάσκες.


Όλοι ένιωθαν ότι οι πονοκέφαλοι επηρέασαν την απόδοση της εργασίας τους.


Δυστυχώς, κανείς δεν λέει στους αδύναμους ηλικιωμένους και σε άτομα με πνευμονικές παθήσεις, όπως ΧΑΠ, εμφύσημα ή πνευμονική ίνωση, για αυτούς τους κινδύνους όταν φοράνε μάσκα προσώπου οποιουδήποτε είδους – κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή επιδείνωση της λειτουργίας των πνευμόνων.


Αυτό περιλαμβάνει επίσης ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και άτομα που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες, ειδικά με μερική εκτομή ή ακόμη και την αφαίρεση ενός ολόκληρου πνεύμονα.


Η σημασία αυτών των ευρημάτων είναι ότι η μείωση των επιπέδων οξυγόνου (υποξία) σχετίζεται με εξασθένηση της ανοσίας.                                                  

 

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υποξία μπορεί να αναστείλει τον τύπο των κύριων ανοσοκυττάρων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων που ονομάζονται CD4 + Τ-λεμφοκύτταρα.

Αυτό συμβαίνει επειδή η υποξία αυξάνει το επίπεδο μιας ένωσης που ονομάζεται επαγόμενος παράγοντας υποξίας-1 (HIF-1), η οποία αναστέλλει τα Τ-λεμφοκύτταρα και διεγείρει ένα ισχυρό ανοσοανασταλτικό κύτταρο που ονομάζεται Tregs.


Αυτό θέτει το στάδιο για τη μόλυνση οποιασδήποτε λοίμωξης, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19 και καθιστά πολύ πιο σοβαρές τις συνέπειες αυτής της μόλυνσης.


Στην ουσία, η μάσκα σας μπορεί να σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων και επομένως να έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα.


Τα άτομα με καρκίνο, ειδικά εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί, διατρέχουν περαιτέρω κίνδυνο από παρατεταμένη υποξία καθώς ο καρκίνος αναπτύσσεται καλύτερα σε ένα μικροπεριβάλλον που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο.


Το χαμηλό οξυγόνο υποβοηθά επίσης τις φλεγμονές που μπορεί να προωθήσουν την ανάπτυξη, την εισβολή και την εξάπλωση καρκίνων.


Επαναλαμβανόμενα επεισόδια υποξίας έχουν προταθεί ως σημαντικός παράγοντας στην αθηροσκλήρωση και ως εκ τούτου αυξάνει όλες τις καρδιαγγειακές (καρδιακές προσβολές) και εγκεφαλοαγγειακές (εγκεφαλικά).


Υπάρχει ένας άλλος κίνδυνος αν φοράτε αυτές τις μάσκες σε καθημερινή βάση, ειδικά εάν φοριούνται για αρκετές ώρες.


Όταν ένα άτομο μολυνθεί από έναν αναπνευστικό ιό, θα αποβάλει μέρος του ιού με κάθε αναπνοή.


Εάν φοράει μάσκα, ειδικά μάσκα N95 ή άλλη σφιχτά τοποθετημένη μάσκα, θα ανανεώνει συνεχώς τους ιούς, αυξάνοντας τη συγκέντρωση του ιού στους πνεύμονες και τις ρινικές οδούς.


Γνωρίζουμε ότι τα άτομα που έχουν τις χειρότερες αντιδράσεις στον κοροναϊό έχουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις του ιού από νωρίς.


Και αυτό οδηγεί στη θανατηφόρα καταιγίδα κυτοκίνης σε έναν επιλεγμένο αριθμό.


Γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό. Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο ιός μπορεί να εισέλθει στον εγκέφαλο.


Στις περισσότερες περιπτώσεις εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω των οσφρητικών νεύρων, τα οποία συνδέονται άμεσα με την περιοχή του εγκεφάλου που ασχολείται με την πρόσφατη μνήμη και ενοποίηση της μνήμης.


Φορώντας μάσκα, οι εκπνεόμενοι ιοί δεν θα μπορέσουν να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και θα ταξιδέψουν στον εγκέφαλο.


Ο Δρ. Russell Blaylock, συγγραφέας του ενημερωτικού δελτίου The Blaylock Wellness Report , είναι ένας εθνικά αναγνωρισμένος νευροχειρουργός, επαγγελματίας υγείας, συγγραφέας και λέκτορας.


Παρακολούθησε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνας και ολοκλήρωσε την πρακτική άσκηση και την ειδικότητα της νευρολογικής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.


Για 26 χρόνια, ασκούσε νευροχειρουργική εκτός από τη διατροφική πρακτική.


Αποσύρθηκε πρόσφατα από τα νευροχειρουργικά του καθήκοντα για να αφιερώσει την πλήρη προσοχή του στη διατροφική έρευνα.

Ο Δρ Blaylock έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία,

Excitotoxins: The Taste That Kills,

Health and Nutrition Secrets that Can Save Your Life,

Natural Strategies for Cancer Patients

και το πιο πρόσφατο έργο του,
Cellular and Molecular Biology of Autism Spectrum Disorders.
 

και το πιο πρόσφατο έργο του,
Cellular and Molecular Biology of Autism Spectrum Disorders.
 

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
 

πηγή

ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ….

Ρωσία: Ο Πούτιν ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό – Εμβολιάστηκε η κόρη του…..

Το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό ενέκρινε το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης με μέλη της κυβέρνησης που αναμεταδόθηκε από την τηλεόραση, προσθέτοντας πως η κόρη του έχει ήδη εμβολιαστεί.


Το εμβόλιο, το οποίο αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Gamaleya της Μόσχας, έλαβε το «πράσινο φως» από το ρωσικό υπουργείο Υγείας την Τρίτη, αποκάλυψε ο Πούτιν.


Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι ελπίζει πως η Ρωσία θα ξεκινήσει σύντομα μαζική παραγωγή του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο Βλ. Πούτιν αποκάλυψε πως η κόρη του έχει ήδη εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και είπε πως ανέβασε λίγο πυρετό μετά τη χορήγηση του εμβολίου, αλλά γρήγορα έπεσε.


«Μία από τις κόρες μου έκανε το εμβόλιο.Υπό αυτή την έννοια, συμμετείχε στο πείραμα.Μετά τον πρώτο εμβολιασμό ανέβασε 38 πυρετό, την επόμενη ημέρα έπεσε στο 37 κι αυτό ήταν όλο».


Η αντιπρόεδρος της Ρωσίας, Τατιάνα Γκολίκοβα, ανέφερε πως το εμβόλιο θα χορηγηθεί στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας από τον Σεπτέμβριο, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό από τον Ιανουάριο.


O πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ντουτέρτε, έτοιμος να δοκιμάσει το ρωσικό εμβόλιο.


Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, έπλεξε το εγκώμιο του ρωσικού εμβολίου, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να είναι ο πρώτος που θα το δοκιμάσει στη χώρα του.


«Θα πω στον πρόεδρο Πούτιν ότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις μελέτες για την καταπολέμηση της Covid-19 και πιστεύω ότι το εμβόλιο που παράγετε είναι πραγματικά καλό για την ανθρωπότητα», δήλωσε χθες, προσθέτοντας ότι ο ίδιος μπορεί να είναι «ο πρώτος στον οποίο θα πειραματιστούν» εκτός Ρωσίας, όπως μεταδίδει το Sputniknews.


Επιφυλάξεις του ΠΟΥ για το ρωσικό εμβόλιο.Να σημειωθεί πως πριν από μερικές ημέρες ο ΠΟΥ είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό.


«Ορισμένες φορές μεμονωμένοι ερευνητές ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν κάτι, το οποίο, φυσικά, ως γεγονός, είναι εξαιρετική είδηση», είχε αναφέρει για το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ, Κριστιάν Λιντμέγερ.


Ωστόσο, τόνιζε:«Αλλά μεταξύ της ανακάλυψης και της ένδειξης πως ενδεχομένως να υπάρχει ένα εμβόλιο που λειτουργεί και πέρασε όλα τα στάδια υπάρχει μεγάλη διαφορά».


ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *