ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ Ν.Α.ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ… ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ! (2 βίντεο)

4.67/5 (12)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την μεγάλη οργή της Άγκυρας προκαλεί το κουρδικό κανάλι Rudaw Tv που εκπέμπει απ το βόρειο Ιράκ, δηλαδή από την αυτόνομη κουρδική περιοχή που ηγείται ο Μεσούντ Μπαρζανί ο οποίος είναι και φίλος του Ερντογάν, γιατί στην ειδησεογραφική του εκπομπή προβάλλει δελτίο καιρού για… τις κουρδικές περιοχές της Τουρκίας.

Ο χάρτης που προβάλλει το κουρδικό κανάλι δείχνει όλες τις πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας όπου κατοικεί σε πλειοψηφία κουρδικός πληθυσμός, ενσωματωμένες με το μεγάλο Κουρδιστάν που περιλαμβάνει και επαρχίες του Ιράκ, της Συρίας και του Ιράν. Μάλιστα όπως αναφέρεται, αυτόν τον χάρτη προβάλλει το κουρδικό κανάλι ήδη από το 2013 σαν να ήξεραν ήδη από τότε τις μετέπεισα εξελίξεις στην Συρία.

Όπως ήταν επόμενο αυτή η προβολή έχει προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες της Άγκυρας, γιατί ο προβαλλόμενος σαν φίλος και σύμμαχος της Τουρκίας, Κούρδος ηγέτης Μεσούντ Μπαρζανί, επιτρέπει να προβάλλεται αυτός ο χάρτης – «επικήδειος» για την Τουρκία από κανάλι της περιοχής του.
Μάλιστα!

 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 18 Μαρ. 2017

    […] Όπως ήταν επόμενο αυτή η προβολή έχει προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες της Άγκυρας, γιατί ο προβαλλόμενος σαν φίλος και σύμμαχος της Τουρκίας, Κούρδος ηγέτης Μεσούντ Μπαρζανί, επιτρέπει να προβάλλεται αυτός ο χάρτης – «επικήδειος» για την Τουρκία από κανάλι της περιοχής του. Μάλιστα! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *