ΟΙ «ΚΑΝΟΝΕΣ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ

5/5 (4)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η οργανωμένη στάση των ελληνόφωνων ΜΜΕ που κατηγορούν σαν ρατσιστές και φασίστες τους Έλληνες κάθε φορά που αντιδρούν στην λαίλαπα των λαθρό, φέρνει στην επικαιρότητα για άλλη μια φορά τον μαύρο και σκοτεινό και κυρίως ανθελληνικό ρόλο τους ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα με την δημιουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και πριν δεν είχαμε ένα ανάλογο σύστημα ενημέρωσης με κρατικές προδιαγραφές), υπάρχει και λειτουργεί ένα φοβερά αποτελεσματικό σύστημα «πλύσεως εγκεφάλου».

Το σύστημα αυτό τα τελευταία χρόνια με την μνημονιακή κατοχή έχει οργιάσει στην εκστρατεία αδρανοποίησης και αποχαύνωσης ενός λαού που έχει παραδοθεί σε ένα κατοχικό καθεστώς. Το σύστημα αυτό λέγεται «ΜΜΕ» και λειτουργεί από καλά εκπαιδευμένους δημοσιογράφους που υπακούουν στις εντολές των «άνω», μορφοποιώντας την ανθρώπινη μάζα σύμφωνα με τα συμφέροντα της Νέας τάξης και της επιχείρησης καταστροφής του ελληνισμού. Το σύστημα αυτό έχει κάποιους βασικούς κανόνες στην ενημέρωση για την οποία υποτίθεται ότι εργάζεται και υπηρετεί. Οι κανόνες αυτοί είναι πολύ χαρακτηριστικοί και έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό από τότε που η χώρα αυτή έχει υποπέσει στην κατοχή των μνημονίων και της ξενόφερτης εξουσίας.

Συγκριμένα : απαγορεύεται η μετάδοση ειδήσεων για τις αθρόες αυτοκτονίες που συμβαίνουν σε όλη την χώρα. Απαγορεύεται η μετάδοση ειδήσεων για εγκλήματα λαθρομεταναστών και κυρίως απαγορεύεται η αναφορά στην λέξη λαθρομετανάστης, γιατί θεωρείται ρατσιστική και φασιστική. Απαγορεύονται οι αναφορές σε συγκεκριμένα επεισόδια κατάσχεσης περιουσιών και στα οικογενειακά δράματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση, για να μην εξοργίζεται ο κόσμος ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση και στο ξενόδουλο καθεστώς. Κόβονται ειδήσεις για εξώσεις οικογενειών, χρεοκοπίες άλλοτε κραταιών επιχειρήσεων, ειδήσεις για οικονομικά σκάνδαλα. Ποιος θυμάται την λίστα Λαγκάρντ και τις άλλες λίστες με τα δισεκατομμύρια φοροδιαφυγής επωνύμων ; Απαγορεύονται ειδήσεις που θίγουν τις καταφορές παραβιάσεις του ελληνικού συντάγματος που έχουν διαπραχτεί στον «βωμό» των μνημονίων. Απαγορεύονται οι ειδήσεις και γενικότερα η ενημέρωση για όσα «θερμά» συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά το Αιγαίο. Απαγορεύονται οι ειδήσεις που θίγουν την παράνομη δραστηριότητα του τουρκικού προξενείου στη Θράκη για να μην ενοχληθεί η Άγκυρα. Απαγορεύεται οι μετάδοση ειδήσεων σχετικά με τις αντεθνικές δραστηριότητες μειονοτικών βουλευτών είτε αυτοί είναι της δεξιάς είτε της αριστεράς, μέσα στην ελληνική δυτική Θράκη

Τέλος προβάλλονται με χαρακτηριστική έμφαση μια πληθώρα άσχετων και συνήθως πορνογραφικών εντυπωσιακών ειδήσεων και σκανδαλωδών πληροφοριών που σκοπό έχουν όχι φυσικά να ενημερώσουν τον θεατή ή ακροατή, αλλά να τον αποπροσανατολίσουν, να τον «ζαλίσουν» και να τον κάνουν να μην καταλαβαίνει τίποτα και κατά συνέπεια να μην είναι ικανός να αντιδράσει σε ότι πιο καταστροφικό μπορεί να εφαρμοστεί για τον ίδιο και για το μέλλον του. Αυτά τα λίγα για το τεράστιο αυτό θέμα.

Εδώ βέβαια κάποιος θα αντιτείνει ότι ωραία όλα αυτά αλλά στο χέρι σου να σταματήσεις να δέχεσαι τα «βέλη» της παραπληροφόρησης. Αυτή είναι μια ωραία «πρόφαση έν αμαρτίαις» γιατί με τον ίδιο σκεπτικό να μην μετέχουμε στην δημόσια ζωή γιατί δεν την αποδεχόμαστε, να μην πάμε να ψηφήσουμε γιατί δεν συμφωνούμε με το πολιτικό σύστημα. Έτσι όμως διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο αυτό το σύστημα να μας πατά ακόμη πιο πολύ. Το θαυμαστό έργο της λεηλασίας από την κατοχική εξουσία δεν σταματά με την αποχή και την αδιαφορία στην λαίλαπα των τελευταίων ετών. Η αντίσταση στην λαίλαπα αυτή απαιτεί ανθρώπους ενημερωμένους και συνειδητούς αλλά και πιστούς στους άξονες που μας κράτησαν ζωντανούς επί αιώνες, (και τους οποίους μισεί χαρακτηριστικά αυτό το μιντιακό σύστημα), δηλαδή στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

�� Διαβάζουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, που τους δίνουν έτοιμο, έτσι λειτουργεί η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ μας…..

 
Ε Λ Ε Ο Σ !

ΜΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;

ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΑ;

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ; ; ; 
 
ΛΙΓΑΚΙ;

ΠΑ-ΡΑ-ΚΟ-ΛΟΥ-ΘΕΙ-ΣΤΕ !
ΠΟΣΟΙ  ΠΟΛΛΟΙ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ
ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ,
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΗ !!!!!!!

Διαβάζουν το ίδιο κείμενο που τους δίνουν έτοιμο, έτσι λειτουργεί η πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ.

Π Α Ν Α Θ Λ Ι Α » δ η μ ο σ ι ο γ ρ α φ ί α » ! Αυτά κάνουν δεκαετίες τώρα….[ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, άν δεν έχετε ΝΕΥΡΑ!]

«Ενωμένοι Μακεδόνες» για πρόσφυγες: Δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι – Ώρα Ελλάδος 07:00 | OPEN TV

Πηγή: odysseia TV

Μπέρμπεκιου Διαβατών ΈΣΚΑΣΕ Ολλανδός!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *