ΟΙ ΚΑΜΗΛΕΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

5/5 (9)

camelslaughter1

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ενώ στη Δύση γιορτάζουν τις Απόκριες και χτίζουν αξιοθέατα για μουσουλμάνους, στην Ανατολή συνεχίζουν οι φρικαλεότητες των μουσουλμάνων κατά απίστων και ομόδοξών τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη Μοσούλη στο Ιράκ, οι μουσουλμάνοι στρατιώτες αφιέρωσαν χρόνο να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους όπου διασκέδαζαν χορεύοντας στο δρόμο με τα κομμένα κεφάλια δύο τζιχαντιστών της ISIS.

http://www.miscopy.com/wp-content/uploads/2017/01/iraq-soldier-groove-sever-head-isis-mujaheddin.mp4?id=0

Οι Σουηδοί από την άλλη, στην προσπάθεια τους να κάνουν τους μουσουλμάνους μετανάστες να αισθάνονται όσο το δυνατόν ανετότερα στις χώρες τους, αποφάσισαν τη δημιουργία ενός καινούργιου πάρκου για καμήλες. Πιστεύουν πως αυτό θα βοηθήσει τους μουσουλμάνους στην «ενσωμάτωσή» τους στις πολιτισμένες κοινωνίες. Προφανώς οι Σουηδοί έχουν πλήρη άγνοια για το πως μεταχειρίζονται οι μουσουλμάνοι τις καμήλες εκτός από την χρήση τους ως μεταφορικό μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, το πάρκο καμήλων πρόκειται να χτιστεί στη σουηδική πόλη Γκόθενμπουργκ, ένα προάστιο που κυριαρχείται από πολλούς μετανάστες. Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του πάρκου είναι να δώσει ευκαιρίες σε ξένους κατοίκους που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά στην αγορά εργασίας.

Πράγματι οι καμήλες μπορεί να αποβούν χρήσιμες προς τους μουσουλμάνους καθώς τις χρησιμοποιούν για συλλογή των ούρων τους προς πόση.

camel-urine-600x401-800x455

camelURINE2

Ο δημιουργός αυτού του πρότζεκτ, Géza Nagy έχει μεγάλες ελπίδες πως το πάρκο αυτό όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να χαϊδεύουν και να ιππεύουν καμήλες , θα γίνει ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Θεωρεί πως είναι μια μορφή ανεύρεσης εργασίας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νέος τρόπος για την ανάπτυξη οικονομιών.

Σκόπιμα όμως αποκρύπτουν την κακομεταχείριση αυτών των ζώων από τους μουσουλμάνους, που τις προβάλλουν μόνο ως μεταφορικό μέσο.

Αποτελεί σημαντικό μέρος του Ισλάμ ο βασανισμός των ζώων μέχρι θανάτου.

Προσοχή γραφικά βίντεο!

Χρειάζεται αρκετή ώρα για ένα μεγάλο ζώο όπως η καμήλα να πεθάνει με σπαρακτικούς πόνους.

Τα μουσουλμανικά παιδιά διασκεδάζουν αρκετά βλέποντας τα ζώα να υποφέρουν.

Πριν σκοτώσουν τα ζώα φωνάζουν ‘’Αλλαχού Άκμπαρ’’¨, όπως κάνουν πριν αφαιρέσουν κεφάλια πιστών.

Τέλος, μια καμήλα αποφάσισε να πάρει εκδίκηση από τον δολοφόνο της.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *