ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Ο «ΡΟΛΟΣ» ΤΟΥ… ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥΣ

4.78/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο ρόλος γενικότερα του ελληνόφωνου καναλιού από το Νέο Φάληρο καθώς καθημερινά με τα τουρκικά σήριαλ, (όπως και άλλα ελληνόφωνα κανάλια) και τις εκπομπές ανταποκρίσεις από την Κωνσταντινούπολη όπου κυριαρχεί η αγωνία το τι θα κάνουν οι γείτονες μας που καθημερνά μας απειλούν με πολεμική συντριβή, έχει γίνει πλέον πασιφανές.

Στις ανταποκρίσεις αυτές διακρίνεται καθημερινά ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντινουπολίτης, που δίνει τις τελευταίες ειδήσεις από τον τουρκικό τύπο παρουσιάζοντας συνεχώς τις τουρκικές θέσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργεί κατάλληλη εξοικείωση με την τουρκική προκλητικότητα.

Ο δημοσιογράφος αυτός, που είναι το αγαπημένο παιδί του Πατριάρχη Βαρθολομαίου ο ρόλος του οποίου στην διάλυση της Ορθοδοξίας είναι γνωστός, έγινε για πρώτη φορά γνωστές την περίοδο της δικής του Οτσαλάν όπου μετέδιδε ανταποκρίσεις από τα Μουδανιά απέναντι από το Ιμραλί, όπου γίνονταν η δίκη του Κούρδου ηγέτη που παραδόθηκε από προδοσία στους Τούρκους.

Εκείνο που δεν γνωρίζει το ελληνικό κοινό και σκόπιμα το αποκρύπτει το ελληνόφωνο κανάλι του Νέου Φαλήρου, είναι πως ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει κάνει καριέρα σε τουρκικά ανθελληνικά κανάλια και τώρα συγχρόνως με το ελληνόφωνο κανάλι του Νέου Φαλήρου δουλεύει σε ένα από τα πιο ανθελληνικά τουρκικά εθνικιστικά κανάλια, το ATV, που καθημερινά εξαπολύει ανθελληνικές κορώνες.

Τώρα το ερώτημα πως συμβιβάζονται αυτά, να δουλεύει συγχρόνως και εδώ και στο ανθελληνικό τουρκικό κανάλι, η απάντηση δικιά σας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *