ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ…ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

5/5 (1)

 

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ξέρετε ότι τα ευρωπαϊκά κορίτσια έχουν αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποτρέψουν τους μουσουλμάνους άνδρες από την σεξουαλική παρενόχληση / επίθεση τους;

Ο Μάρκους Φραντς, ένας παθολόγος και πρώην βουλευτής του συντηρητικού Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, δημιούργησε έκπληξη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφού είπε ότι τα μη μουσουλμανικά ευρωπαϊκά κορίτσια στη Βιέννη έχουν αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποτρέψουν την παρενόχληση και την επίθεση από τους άνδρες μουσουλμάνους μετανάστες.

 

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης την περασμένη εβδομάδα στον OE24, έναν τοπικό αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό, ο Franz δήλωσε: «Μιλήστε με γυναίκες στο δρόμο, μιλήστε με παιδιά, μιλήστε με νεαρά κορίτσια. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πατέρες οι οποίοι, όταν οι κόρες τους έρχονται το βράδυ όταν ζουν στην προβληματική περιοχή, τους δίνουν μαντίλες, ώστε να μην αναγνωρίζονται ως Αυστριακοί. Αυτό το ξέρω προσωπικά, στο 15ο διαμέρισμα της Βιέννης, αυτό είναι γεγονός. »

Ο γιατρός και ο πρώην βουλευτής δήλωσαν ότι οι αυτόχθονες αυστριακές γυναίκες φοβούνται εξαιτίας «μόνιμων μικρο-επιθέσεων» και ότι είναι σεξουαλικά προτεινόμενες από μουσουλμάνους άνδρες στους δρόμους της Βιέννης. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό στις περιοχές όπου ζουν πολλοί μετανάστες.

Ο Φραντ πρόσθεσε ότι τα ευρωπαϊκά κορίτσια που δεν φορούν ισλαμικές μαντίλες «προτάθηκαν με δυσάρεστες επιθέσεις και συμπεριφορές, και τα κορίτσια και οι γυναίκες απλά φοβούνται».
Αυτή η ιστορία μοιράζεται ανησυχητικές ομοιότητες με το πώς κάποια γηγενή γερμανικά κορίτσια που φοιτούν στα σχολεία με σημαντικούς πληθυσμούς μεταναστών έχουν επίσης φορέσει hijabs προκειμένου να αποτρέψουν παρενόχληση και επιθετική συμπεριφορά που τους απευθύνεται.

Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αρκετές ειδήσεις ανέφεραν ότι ο διευθυντής του σχολείου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας είπε σε μια μητέρα της οποίας η κόρη δεχόταν επιθετικούς εκφοβισμούς από μουσουλμάνους φοιτητές εξαιτίας των ξανθών μαλλιών της, του χριστιανισμού και επειδή δεν φορούσε μαντίλα, ή για να καλυφτεί με μια hijab για να αποτρέψει την παρενόχληση.

«Η κόρη σου δεν χρειάζεται να πει ότι είναι Γερμανίδα. Εκτός αυτού, μπορείτε να της δώσετε μια μαντίλα! «Της είπε ο διευθυντής.
Στα τέλη του 2016, μια διαφημιστική εκστρατεία που υποστηρίζει το ΟΗΕ στη Γερμανία ενθάρρυνε τις γυναίκες να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να δείξουν «ανοχή». Η γερμανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε δημόσιους πόρους για να εκτελέσει την 18η δεύτερη διαφήμιση.

Πολλές γυναίκες στη Σουηδία έχουν επίσης αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Οι σεξουαλικές επιθέσεις στη Σουηδία έχουν εκτοξευθεί από την κρίση των μεταναστών που ξεκίνησε το 2015.
Η βία των μουσουλμάνων μεταναστών εναντίον των γυναικών έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς η ΕΕ επέτρεψε για πρώτη φορά μια τεράστια εισροή μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή το 2015. Οι αναφορές σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης εναντίον των ευρωπαϊκών γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερες στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπου επιτρέπεται η είσοδος περισσότερων μεταναστών (π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία).

Εν τω μεταξύ, εκθέσεις της ίδιας φύσης είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία (ο όμιλος Visegrád), όπου οι κυβερνήσεις υιοθέτησαν μια σκληρή στάση εναντίον της μαζικής μετανάστευσης από τις πλειοψηφικές μουσουλμανικές χώρες.

Η Σουηδία χρειάζεται 50% περισσότερους αστυνομικούς, αλλά οι νεοσύλλεκτοι έχουν μειωθεί κατά 20%.

Μεγάλη μουσουλμανική μετανάστευση σημαίνει ότι τμήματα της Σουηδίας βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου. Όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός αστυνομικών δυνάμεων, οι περιπολίες μουσουλμανικής σαρία ελέγχουν τους δρόμους, καθιστώντας το ακόμη πιο επικίνδυνο για σουηδικές γυναίκες και κορίτσια.

 

Swedish police ‘migrant sex attacks coverup’ exposed

 

 

Γρήγορη προώθηση προς 0:12

 

Should NATO help Sweden

 

Ομιλία κίτρινa γιλεκα στο Heilbronn της Γερμανίας

Yellow Vest speech in Heilbronn Germany

 

 

Γερμανοι  κίτρινα γιλεκα  ζήτουν  Οι Πράσινοι  να φυγουν !

German Yellow Vest demand Greens get out!

 

 

Μια εξαιρετική ομιλία του Viktor Orban τα λέει σταράτα

 

Viktor Orban State of the Nation excerpts

 

 

Φεβρουάριος 2019: Η Γαλλία καίγεται, οι άνθρωποι επαναστατούν και αυτό δεν είναι  στην τηλεόραση!

 

Februar 2019: Frankreich brennt, das Volk rebelliert und das ist nicht aus dem Fernseher!

 

 

 

Ιταλία: Όταν κάποιος δεν μπορεί να πιστέψει τα μάτια του! Ένας Ιταλός πολίτης οδηγεί έξυπνα μέσα από τη γενέτειρά του Veneto! Οι συνήθεις ύποπτοι θα διαμαρτυρηθούν και πάλι να επιβάλουν τα αιτήματά τους

 

Γερμανία: Ωχ! Όταν αποτύχει ο εμπλουτισμός της πολυμορφίας στο σούπερ μάρκετ! Γερμανός άνδρας ενάντια σε μετανάστη στο σούπερ μάρκετ Rewe στο Hanau.

 

Γαλλία: Παρόλο που αυτή η νέα γυναίκα, το όνομά της είναι ο Marion, διαμαρτύρεται ειρηνικά ενώ κάθεται στο έδαφος, οι κυνηγοί CRC του Macron επιτίθενται με έντονο τρόπο και την συλλάβουν.

 

Γαλλία: Ένας από τους υψηλόβαθμους αστυνομικούς CRS του Macron που εκτόξευσε δακρυγόνα σε  ηλικιωμένους περαστικούς χωρίς λόγο

 

 

https://pp.userapi.com/c848624/v848624609/128484/VxC3kdW0Z-I.jpg

 

Indoctrinatie op Nederlandse scholen

 

 

Εμφανίστε η αστυνομία – σαρία στην  New York

Η πρόοδος προχωράει στην Αμερική

 

‘Muslim Community Patrols’ have NYC residents alarmed

 

 

Martina Markota: Muslim Community Patrol spotted in New York

 

 

https://sun6-3.userapi.com/c849232/v849232268/1268ae/jVuAZrX0CsA.jpg

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΕΣ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *