ΟΙ «ΕΥΑΛΩΤΟΙ» ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ «ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ», ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΝΕ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ! ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ! «ΛΑΓΟΣ» ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ!

5/5 (5)

Οι ενδείξεις για την διεξαγωγή προώρων εκλογών ήταν πολλές. Τώρα, έχουμε και «διαρροή» από βουλευτή της Νουδού, προφανώς στημένη, κατ’ εντολήν του δικτάτορα!

Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση δημοσιογράφου σε κανάλι που ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας ο «λαγός» Κυρανάκης, για το αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, επιβεβαίωσε το σενάριο για την πρόθεση της χούντας Μητσοτάκη:

«Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή. Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε από την πρώτη στιγμή: η πρόθεση της χούντας είναι να κάνει εκλογές την πρώτη ή –το αργότερο- τη δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου. Και σε καμμία περίπτωση αργότερα. Κι αυτό, γιατί τον Ιούλιο και περισσότερο τον Αύγουστο θα διαψευστούν οι όποιες ελπίδες που έχουν καλλιεργήσει τα ΜΜΕ στον κοσμάκη, ότι θα υπάρξει… ανάκαμψη της οικονομίας. Οπότε, αν πάνε σε εκλογές τον Σεπτέμβρη ή αργότερα, τους περιμένει συντριβή! Άλλωστε, τον Σεπτέμβριο έρχεται το νέο υπερ-Μνημόνιο! 

Βέβαια, για να κάνει εκλογές η κυβέρνηση των δοτών, χρειάζεται την άδεια των «μεγάλων αφεντικών»! Η οποία, είναι αμφίβολο αν θα δοθεί, γιατί τα «μεγάλα αφεντικά» φαίνεται να προτιμούν «συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» (πλην ΚΚΕ, για να μην το εκθέσουν…), με πρωθυπουργό «κοινής αποδοχής» (τον Τσιόδρα!), για να περάσει και να επιβάλλει το νέο υπερ-Μνημόνιο, χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές! Γιατί, είναι σίγουροι πως αν επιχειρήσει μόνη της –ή έστω με τη στήριξη του… πρωτομνημονιακού Βελόπουλου- η χούντα Μητσοτάκη να περάσει Μνημόνιο, θα φύγει με τις κλωτσιές! 

Αυτά και ίδωμεν!

ΟΙ «ΕΥΑΛΩΤΟΙ» ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ «ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ», ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΝΕ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ!

Όσο δεν έχουν τελειωμό αυτά που τραβάμε με το ανθρωποκυνηγητό από τις αρχές του τόπου κατά πάντων όσων παραβιάζουν τους περιοριστικούς νόμους κατά του κορωνοϊού, τόσο ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία «να αλωνίσουν» και να σπείρουν το κακό…

Έτσι λοιπόν, συνελήφθησαν δύο «ευπαθή» αδέλφια, για την υπόθεση ληστείας και βιασμού σε βάρος μιας 66χρονης γυναίκας, που έγινε τη νύχτα του Πάσχα σε περιοχή της Ηλείας.

Στις 19 Απριλίου αργά το βράδυ, οι δύο δράστες, 42 και 30 ετών αντίστοιχα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και αφού την κακοποίησαν, της αφαίρεσαν 200 ευρώ, κοσμήματα αξίας 300 ευρώ και την τραπεζική της κάρτα, ενώ της απέσπασαν με απειλές και τον αριθμό PIN της τραπεζικής της κάρτας.

Ένας από τους δράστες μετέβη με το αυτοκίνητο της παθούσας σε τοπικό ΑΤΜ, όπου αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη χρημάτων με την κάρτα της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο.

Οι δύο δράστες συμπεριφέρθηκαν ως κτήνη, βιάζοντας την άτυχη γυναίκα κατ΄ επανάληψη έως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα… όταν πλέον εγκατέλειψαν το θύμα τους, σε άθλια κατάσταση και δεμένη σε μια καρέκλα.

Ο δράστης που πήγε στο ΑΤΜ, την Τρίτη του Πάσχα πήγε στο Επιτάλιο Ηλείας, όπου αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησε για να διαφύγει σε καταυλισμό Ρομά, στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Κούληδες και Τσιόδρες, να τους χαίρεστε τους «ευάλωτούς» σαs

422.000 ευρώ Α Π Α Ι Τ Ο Υ Ν οι Χιώτες, για ζημίες που αποδίδουν σε «πρόσφυγες».

Αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 422.000 ευρώ διεκδικούν κάτοικοι στήν Χίο για ζημιές τις οποίες αποδίδουν σε «πρόσφυγες»!
Αιτήματα αποζημίωσης συνολικού ύψους 422.000 ευρώ έχουν καταθέσει κάτοικοι της Χίου για ζημιές που αποδίδουν σε πρόσφυγες και μετανάστες του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ.
Πρόκειται για συνολικά 206 αιτήματα αποζημιώσεων που εξετάσθηκαν και εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή του δήμου Χίου, στη συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2020, όπως μετέδωσε το ‘astraparis.gr’, δημοσιεύοντας και το πρακτικό της επίμαχης συνεδρίασης.
Τα αιτήματα αποτυπώνονται σε τρία πρακτικά της Επιτροπής καταγραφής και αποτίμησης των ζημιών (πρακτικά από 5/4/2019, 31/10/2019 και 5/3/2020). 
Σημειώνεται ότι για άλλες 13 περιπτώσεις αποφασίσθηκε να ζητηθούν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Τα περισσότερα αιτήματα αφορούν ζημιές ή κλοπές σε γεωργικές καλλιέργειες, φθορές ή κλοπές αγροτικού εξοπλισμού ή παγίων εγκαταστάσεων, κλοπές σε επιχειρήσεις, οικίες ή εξοχικά, καθώς και ζημιές από παραβιάσεις παραθύρων ή θυρών, ακόμα και διαφυγόντα κέρδη από μη μίσθωση καταστημάτων και δωματίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά περιστατικά καταγράφονται στο Χαλκείος, καθώς και σε άλλες περιοχές της Χίου.
Ωστόσο, όπως τονίζεται, «η Επιτροπή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με βεβαιότητα αν οι ζημιές προκλήθηκαν από πρόσφυγες, εκτός των περιπτώσεων που αναφέρεται ρητά στο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας ή του Δασαρχείου».
Πηγή: Sputnik News
https://averoph.wordpress.com/2020/04/26/%cf%87%ce%af%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5/#more-136661

ΑΓΡΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ! ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ‘HOTSPOT’, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ!

Μετά την χθεσινή νύχτα τρόμου στην Σάμο, με φωτιά που κατέκαψε τμήμα του καταυλισμού, άλλη μια φωτιά ξέσπασε σήμερα Δευτέρα περίπου στις 11.00 το πρωΐ στην πτέρυγα ανηλίκων του ‘hotspot’ και πήρε κι αυτή διαστάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτιές προκλήθηκαν μετά από νέες άγριες ρατσιστικές συγκρούσεις και πετροπόλεμο, που ξέσπασαν σήμερα το πρωί μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών, που διαμένουν στον καταυλισμό.
Είναι προφανές, ότι η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» έχει χάσει κάθε έλεγχο στα ‘hotspots’, με αποτέλεσμα να τίθενται σε μεγάλο κίνδυνο οι νησιώτες και τα ίδια τους τα σπίτια, καθώς στην Σάμο ένας δρόμος χωρίζει το ‘hotspot’ από την πόλη!
https://ethnikismos.net/2020/04/27/%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%83-%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1/

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *