ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ματθ. 24,30         Και τότε θα φανή στον ουρανόν το σημείον του υιού του ανθρώπου, και τότε όλαι αι φυλαί της γης, που δεν επίστευσαν, θα οδύρωνται σπαρακτικά, και θα ίδουν τον υιόν του ανθρώπου να έρχεται επάνω εις τας νεφέλας του ουρανού με δύναμιν μεγάλην και δόξαν πολλήν.

Ματθ. 24,31          Και θα στείλη τους αγγέλους του, οι οποίοι με φωνήν μεγάλην, σαν από ισχυράν σάλπιγγα, θα συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς του από τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντος, από την μίαν άκρην του ουρανού έως την άλλην.

Δαν. 12,1          Κατά τον καιρόν εκείνον θα εγερθή ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος στέκεται προστάτης των υιών του ιουδαϊκού λαού σου. Θα είναι τότε περίοδος θλίψεως, μεγάλης θλίψεως, ομοία της οποίας δεν έγινεν από της εποχής που υπήρξαν άνθρωποι και έθνη επί της γης, έως την εποχήν εκείνην. Κατά την περίοδον όμως της μεγάλης αυτής θλίψεως θα σωθούν από τον λαόν σου αυτοί, που είναι γραμμένοι στο βιβλίον της ζωής.

Δαν. 12,2       Πολλοί από εκείνους, που έχουν κοιμηθή και ευρίσκονται στον τάφον, θα αναστηθούν, άλλοι μεν εις ζωήν αιώνιον, άλλοι δε εις καταισχύνην αιώνιον.

Αναρωτιέστε για τους έσχατους καιρούς και την αρπαγή αν μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ανησυχία και φόβο για πολλούς ανθρώπους, ακόμη και Χριστιανούς! Για αιώνες οι άνθρωποι προσπάθησαν να καταλάβουν το ακριβές σημείο και το χρόνο που θα συνέβαινε η προφητεία της επιστροφής του Ιησού. Το καλύτερο μέρος για να βρει κανείς απαντήσεις σχετικά με την αρπαγή είναι η Αγία Γραφή! Έχουμε καταρτίσει στίχους της Βίβλου για την αρπαγή για να διαβάσετε και να μελετήσετε. Ο Θεός μας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε μέσα στη Βίβλο. Υπάρχουν μερικά πράγματα που ο Θεός έχει αφήσει μυστήριο για εμάς. Ας έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που μας αποκάλυψε ο Θεός και ας ζήσουμε μια ζωή χαράς γνωρίζοντας ότι θα περάσουμε την αιωνιότητα στον ουρανό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *