ΟΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Από τον αναλυτή(DER ANALYST) | Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder ξεκίνησε στην πολιτεία του, ενώ οι άλλοι κυρίαρχοι ακολούθησαν το ίδιο με την καγκελάριο στην προτελευταία διάσκεψη κορυφής στις 19 Ιανουαρίου: Οι μάσκες του FFP2 βρήκαν το δρόμο τους στην καθημερινή ζωή στη χώρα μας. Και με αυτό τις «γρατσουνιές μάσκας», ένας κατάλληλος όρος για αυτό που συμβαίνει κάτω από το υποχρεωτικό «αξεσουάρ».

Φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα έχει πλέον διαστάσεις που ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα αναγκάζονται να το αναφέρουν. Όταν φοράτε προστασία FFP2 στο στόμα και τη μύτη, η οποία είναι πολύ πιο σφιχτή από την «καθημερινή μάσκα», η έλλειψη φωτός και καθαρού αέρα μετατοπίζει το φάσμα των μικροβίων στην περιοχή του δέρματος που καλύπτεται από τη μάσκα.Όπως στη μασχάλη, είναι ξαφνικά σκοτεινό, ζεστό και υγρό εκεί. Το κερασφόρο στρώμα του δέρματος διογκώνεται, το οποίο αλλάζει το μικροπεριβάλλον. «Μπορείτε να το φανταστείτε σαν ένα βιότοπο που αναποδογυρίζεται αργά», εξηγεί ο καθηγητής Φιλίπ Μπαμπίλας, δερματολόγος στο Κέντρο Δέρματος του Ρέγκενσμπουργκ, σε συνέντευξη με μια βαυαρική εφημερίδα.

Όταν ο βιότοπος πέφτει κάτω από τη μάσκα: Το επόμενο βήμα είναι η φλεγμονή με κνησμό σε αυτήν την περιοχή, στην οποία ο ασθενής αντιδρά με ξύσιμο ή τρίψιμο. Αυτό αλλάζει ξανά το φράγμα του δέρματος ή ακόμη και το καταστρέφει σε ορισμένα σημεία. Αυτό έχει περαιτέρω συνέπειες για το περιβάλλον του δέρματος και επομένως το φάσμα των μικροβίων. Τα μικρόβια μπορούν να διεισδύσουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να πολλαπλασιαστούν εκεί.

Από τη συνέντευξη μαθαίνουμε επίσης ότι το φαινόμενο απόφραξης (= πρήξιμο του δέρματος λόγω συσσώρευσης υγρασίας) αυξάνει όσο πιο κοντά είναι η μάσκα. Κάτω από αυτό, προκύπτουν συνθήκες όπως σε ένα θερμοκήπιο. Ο δερματολόγος παραδέχεται ότι φυσικά δαγκώνει αυτό που είναι σήμερα «δουλειά μας»: για να προστατευθούμε με μάσκες υψηλής ποιότητας.

Τα άτομα με ευαίσθητο ή / και προ-κατεστραμμένο δέρμα μερικές φορές πρέπει να αγωνιστούν με τη χρήση της μάσκας. Με κρέμες και ειδικές λύσεις, οι δερματολόγοι προσπαθούν να επαναφέρουν την ισορροπία του κατεστραμμένου δέρματος. Μπορεί να υποτεθεί ότι χρησιμοποιούνται κυρίως αλοιφές αντιβιοτικών και κορτιζόνης. Οι ενυδατικές κρέμες υποστηρίζουν το δέρμα στην καταπολέμηση των συνθηκών που βάζει η μάσκα.

Υπάρχει επίσης φαγούρα και κάψιμο πίσω από το αυτί: Ένα άλλο «εργοτάξιο» εκτός από την περιοχή γύρω από το στόμα και τη μύτη που καλύπτεται από τη μάσκα είναι η περιοχή πίσω από το αυτί που πρέπει να αντέξει η ελαστική ταινία της μάσκας. Αυτό προκαλεί συχνά ερεθισμό ή ακόμη και μικρές ρωγμές στο δέρμα, το οποίο στη συνέχεια φαίνεται να καίει κόκκινο. Και εδώ απαιτείται φαρμακευτική θεραπεία, η οποία φυσικά δεν διευκολύνεται συνεχίζοντας το άτομο να φορά τη μάσκα FFP2. Οι υπάρχουσες δερματικές παθήσεις όπως η ακμή ή η νευροδερματίτιδα δεν βελτιώνονται από την προστασία του στόματος και της μύτης του FFP2. Σε μια τέτοια περίπτωση, η μάσκα μπορεί να «κρατηθεί» μόνο, όπως επιθυμεί ο νομοθέτης, μέσω μιας συνεχούς και συνεπούς θεραπείας από έναν δερματολόγο.

Ωστόσο, όποιος πιστεύει ότι η εξαίρεση από την απαίτηση μάσκας σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν στην πραγματικότητα το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι λάθος. Σύμφωνα με τη δική του παραδοχή, ο καθηγητής Babilas δεν έχει πιστοποιήσει ακόμη μια εξαίρεση από την απαίτηση μάσκας.

«Η μητέρα μου έκανε την πρώτη ένεση Covid την περασμένη Πέμπτη. Ξύπνησε στις 1 π.μ. με μώλωπες μεγέθους μπέιζμπολ. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες για το πώς έχει προχωρήσει. Η τελευταία φωτογραφία τραβήχτηκε στις 5:30 μμ. Είχε μια συνάντηση μαζί της οικογενειακός γιατρός, εξετάσεις αίματος και υπερηχογράφημα έχει προγραμματιστεί για αύριο. Έχει δει κάποιος κάτι τέτοιο στο παρελθόν; Ο βραχίονας είναι επίσης πολύ πρησμένος. »

Στο Bielefeld της Γερμανίας πέθαναν 7 άτομα αμέσως ,μετά τον εμβολιασμό αναφέρει η τοπική εφημερίδα

Ο Υπουργός Υγείας της Βραζιλίας «εμβολιάζεται» μπροστά από την κάμερα – η σύριγγα είναι άδεια! Μπορείτε να κάνετε τον εμβολιασμό σας κατά των ψεμμάτων του Covid

https://vk.com/video300106280_456244347?list=6ce984d2a380111bcd

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ MAΣKAΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ….

Μια γερμανική μελέτη που περιλάμβανε περισσότερα από 25.000 παιδιά αποκαλύπτει ότι οι σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική, ψυχολογική και συμπεριφορική υγεία των παιδιών μπορεί να είναι πολύ πιο διαδεδομένες από αυτές που αναφέρθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από κυβερνητικούς αξιωματούχους – επηρεάζοντας περίπου το 68% και συμβάλλοντας σε 24 διαφορετικά παράπονα για την υγεία σύμφωνα με τους γονείς που υπέβαλαν παρατηρήσεις. [2]

Μελέτες για τον κορωναϊό και παιδιά «Co-Ki»: Πρώτα αποτελέσματα ενός Πανγερμανικού μητρώου σχετικά με τη κάλυψη του στόματος και της μύτης (μάσκα) σε παιδιά», περιγράφει τα αποτελέσματα 17.854 γονέων που υπέβαλαν αναφορές σχετικά με καταγγελίες για την υγεία ή βλάβες που προκλήθηκαν, ως αποτέλεσμα της χρήσης μάσκας από τα 25.930 παιδιά τους.

https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1

Μετάφραση Απολλόδωρος

Τό είδα>> koukfamily.blogspot.gr

Διπλη μασκα ζητουν οι κομπογιανιτες τωρα ! ! ! Αυριο τι θα ζητησουν; Ενας σοβαρος στο Καθεστως να τους στειλει σπιτι τους δεν υπαρχει;
Ενας σοβαρος, δεν υπαρχει να συμμαζεψει ολους αυτους τους κομπογιανιτες, που περιδιαβαινουν στα καναλια;
Βγαινει ο καθε ενας και λεει οτι του κατεβει….
Την μια λεει, οτι οι μασκες δεν προστατευουν….
Μετα λεει, φορεστε μασκες…
Αλλα, δεν σταματαει εκει….
Βγαινει σημερα και λεει, βαλτε δτο μασκες….
Για παραδιεγμα τις φοραει και ο ιδιος…
Αυριο τι θα μας πουνε;
Το Καλοκαιρι τι μας περιμενει;
Θα ερχεται η Αστυνομια να κανει ελεγχο, αν βουταμε με διπλη μασκα η οχι;
Κι ολα αυτα γιατι;
Για να μας σωσουν απο τι;
Απ την κορωνογριπη;
Η να γεμισουν τις τσεπες τους απ τις φαρμακοβιομηχανιες;
Και γιατι αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ στην Ελλαδα των Κουληδων;

Τό είδα apagoreuetai-group.blogspot.com

ΚΑΘΕΣΤΩΣ… ΧΟΥΝΤΑ… ΚΑΤΟΧΗ… ή όλα μαζί…;

Ζούμε μέρες χούντας; Έλεγα: Είναι δυνατόν; ΚΑΙ όμως ΕΙΝΑΙ. Γραπτή κυβερνητική εντολή στην ΕΡΤ-“Δεν παίζουμε το τραπέζι Μητσοτάκη στην Ικαρία”

Εντολή να «εξαφανιστεί» από την ΕΡΤ το γεύμα του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία έλαβαν οι εργαζόμενοι του καναλιού. **Όπως κατήγγειλε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ξανθάκης, παρουσιάζοντας και το χαρτί με τη σχετική οδηγία, στην αίθουσα παραγωγής τοιχοκολλήθηκε προειδοποίηση… να μην προβληθούν φωτογραφίες και βίντεο από το συνωστισμένο φαγοπότι στην βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ. Στην ίδια εντολή προστίθεται, ότι όσα αφορούν στην υπόθεση Λιγνάδη, θα πρέπει να συνοδεύονται μόνο με ατομικά πλάνα του σκηνοθέτη, χωρίς άλλα πρόσωπα, προφανώς για να μη συνδεθούν κυβερνητικά στελέχη αλ..

apokalipsistora.blogspot.com

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Ερευνώ κάτι πάρα πολύ σοβαρό.

Νίκος Αντωνιάδης Ίσως έχετε ακούσει για περιπτώσεις ανθρώπων που πήγαν να κάνουν τεστ, λόγω της μεγάλης αναμονής έφυγαν, αλλά εν συνεχεία ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι το αποτέλεσμα του ανύπαρκτου τεστ ήταν θετικό. Παρακαλώ, όσοι γνωρίζετε τέτοιες περιπτώσεις, με στοιχεία, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου. Αντιλαμβάνεστε όλοι πόσο σοβαρό είναι αυτό. Γιατί, άλλο πράγμα είναι να συζητάμε αν το θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ μπορεί να ονομάζεται κρούσμα, και άλλο πράγμα να μην υπάρχει καν τεστ. Την υπόθεση την ερευνώ με πολλούς τρόπους και πολλά μέσα. Από διαφορετικές πηγές.

TheSecretRealTruth

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *