«Οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τήν δράση του εμβολίου, στους μή εμβολιασμένους! » Καταγγέλει Αμερικανίδα Χειρουργός!

5/5 (6)

Ακούστε αυτή τήν συνέντευξη, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά αυτά που ακούγονται, με την τεχνολογία των mRNA εμβολίων έχουν λύσει το πρόβλημα με τους αρνητές των εμβολίων… 
Οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τήν δράση του εμβολίου στους μη εμβολιασμένους καί ακούστε προσεκτικά τήν διαδικασία μετάδοσης και τις επιπτώσεις.

Dr. Lee Merritt and Mike Adams ask: Are covid spike proteins being RELEASED onto cities

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/05/blog-post_2019.html#more

Γιά τίς νομικές διαδικασίες πού πιθανόν θά ἀκολουθήσετε κατά τῆς «ὑποχρεωτικότητας» τῶν ἐμβολίων! Φωτό

 Γιά τίς νομικές διαδικασίες

 πού πιθανόν θά ἀκολουθήσετε

κατά τῆς «ὑποχρεωτικότητας» 

τῶν ἐμβολίων!

Φωτό

Σχόλιο ἀνωνύμου ἐπί τοῦ παρόντος ἄρθρου:Εφόσον λοιπόν το εμβόλιο είναι προαιρετικό όπως αναγγέλλει η ίδια η Κυβέρνηση στην ιστοσελίδα της, τότε γιατί απειλούνται με μεταθέσεις, παύσεις πληρωμών και απολύσεις οι εργαζόμενοι; Δεν είναι παρανομία οι απειλές και οι εκβιασμοί αυτοί;

Αν πάλι είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο και δεν είναι παράνομες οι μεταθέσεις, οι απολύσεις και οι παύσεις πληρωμών, τότε δεν είναι παρανομία και δημόσια ψευδή και παραπλανητική δήλωση από πλευράς Κυβέρνησης που γράφει πως το εμβόλιο είναι προαιρετικό;Πού είναι οι Εισαγγελείς να ενεργήσουν αυτεπάγγελτα και να μας πούνε ποιο από τα δύο ισχύει πραγματικά και να μπούνε οι κατεργαρέοι στην θέση τους;

Πόση μπόχα θα ανεχθούμε από πολιτικούς, δικαστικούς κι ἐργοδότες που δεν ασκούν σωστά το λειτούργημά τους;  Σύνταξη:

Ἱστολόγιον https://kaiomenivatos.blogspot.com/

 

Γιά νά μήν μᾶς πιάνουν κορωναϊο-κορόιδα καί νά κοιμώμασθε ὄρθιοι, μποροῦμε νά πολεμοῦμε τό νεοταξικό ἀπολυταρχικό σύστημα μέ νόμιμα μέσα πάντα καί μάλιστα μέ τά δικά τους «ἐπιχειρήματα»… Μπεῖτε στήν ἱστοσελίδα τοῦ Κράτους πού ἀφορᾶ τόν ἐμβολιασμό ἐδῶ:

https://emvolio.gov.gr/ Διαβάζοντας προσεχτικά, θά δεῖτε πώς τό ἴδιο τό Κράτος ἀναφέρεται στό ἐμβόλιο ὡς ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!Σᾶς τό χρωματίσαμε γιά νά τό δεῖτε καλύτερα:

Ἄς τολμήσουν λοιπόν οἱ ἡγετίσκοι μας νά νομοθετήσουν Νόμους πού νά ἐπιβάλλουν ὡς ὑποχρεωτικό τό ἐμβόλιο καταπατῶντας Διεθνεῖς Συνθῆκες, τό Ἑλληνικό Σύνταγμα καί τό Νόμο περί Ἰατρικῆς Δεοντολογίας καί τότε βλέπει τίς ἑπόμενες νομικές κινήσεις του  ὁ κάθε θιγόμενος καί ἐκβιαζόμενος πολίτης!  Πρός τό παρόν, μᾶς ἀπειλοῦν καί μᾶς ἐκφοβίζουν μέ προαιρετικό ἐμβόλιο! Τόσο θράσος ἔχουν αὐτοί καί τόση ἄγνοια, σκότος καί δειλία ἔχουμε ἐμεῖς.Ἄν τσιμπήσουμε τό δόλωμα, τότε θά μᾶς χτυπᾶνε καί τό ντέφι καί σάν τίς ἀρκοῦδες θά χορεύουμε κιόλας… Ἡ ἐπιλογή… τοῦ καθενός μας. 

http://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/05/blog-post_59.html#more

Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων:

 ΔΕΝ μπορείς να υποχρεώσεις ΚΑΝΕΝΑΝ 

να κάνει το εμβόλιο – 

Είναι απολυταρχικό!

Βίντεο

«Η μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία πρέπει να γίνεται με συγκατάθεση του εργαζομένου»

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Σύμφωνα με την αντιεισαγγελέα, δεν μπορεί να υποχρεωθεί στον εμβολιασμό κανένας άνθρωπος, ούτε υγειονομικός.

«Δεν μπορείς να υποβάλλεις έναν άνθρωπο να υποστεί μια σωματική επέμβαση (ακόμα και αν είναι υγειονομικός, ακόμα και αν αυτή είναι μια ένεση. Και μάλιστα, στον βαθμό που αυτό μπορεί να έχει επίδραση στον οργανισμό του. Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του. Είναι μια κίνηση απολυταρχική» υπογράμμισε.

«Η μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία πρέπει να γίνεται με συγκατάθεση του εργαζομένου. Αν τον μεταθέσεις χωρίς την θέλησή του είναι ένας τρόπος εκβιασμού. Οι συνταγματολόγοι μοιάζουν να λένε πως η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της ΕΜΑΚ είναι αντισυνταγματική. Δεν είναι αρμοδιότητά μου», συμπλήρωσε.

Δείτε από το 8.53:

https://www.megatv.com/2021/05/20/anna-zairi-vasiko-provlima-i-diarkeia-ektisis-tis-poinis/

Όπως μετέδωσαν δε, χθες, μέσα ενημέρωσης, επικρατεί έντονος προβληματισμός με την επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών, καθώς κανένα από τα εμβόλια με τον κορωνοϊό που έχει εγκριθεί, δεν έχει κανονική άδεια.

Όλα τα εμβόλια έχουν πάρει άδεια εκτάκτως, λόγω της φερόμενης πανδημίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αυτή είναι μία υποσημείωση που θα πρέπει να απασχολήσει το Κράτος, καθώς, όπως είναι φυσικό, θα υπάρχουν ενστάσεις, μιας και ένα εμβόλιο χωρίς κανονική άδεια γίνεται υποχρεωτικό, με αρχή την πυροσβεστική!!! Βέβαια απαγορεύονται οι απολύσεις και ως εκ τούτου ακόμα μιλούν για μεταθέσεις, οι οποίες, σύμφωνα με την κα Ζαϊρή, δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την συγκατάθεση του εργαζομένου, ωστόσο και μόνο η είδηση προκαλεί φόβο στον κόσμο, προκειμένου να σπεύσει να κάνει το εμβόλιο.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Επιπλέον, όπως είχατε διαβάσει σε παλαιότερο άρθρο του el.gr, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης με το ψήφισμά 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά, στην προσωρινή μορφή της απόφασης από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

  • 7.3.1. – να διασφαλίσουν πως οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί.
  • 7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Με άλλα λόγια το ίδιο το Συμβούλιο της Ευρώπης δίνει εντολές στα κράτη να μην ασκήσουν πίεση σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και να ξεκαθαρίσουν πως ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό.

Πηγή:

https://www.el.gr/_featured_1/proedros-tis-enosis-eisaggeleon-den-m

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *