ΜΙΤ : «ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ …ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»!!!

4.8/5 (5)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η τουρκική προβοκατορική εκστρατείας σε βάρος της Ελλάδας σε όλο της το μεγαλείο.

Ένα τουρκικό δημοσίευμα του Τούρκου δημοσιογράφου Mehmet Acet της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak, έριξε κυριολεκτικά λάδι στην φωτιά γιατί σύμφωνα με το οποίο η τουρκική ΜΙΤ είχε αποσπάσει πληροφορίες ότι από τον Δεκέμβριο του 2016 σε μυστική σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα καταστρώθηκε σχέδιο αιφνίδιας επίθεσης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το πρωτοφανές αυτό «αποκαλυπτικό» τουρκικό δημοσίευμα, τότε έγινε μια μυστική σύσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα με τον τότε υπουργό Άμυνας κ Πάνο Καμένο, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, Ευάγγελο Αποστολάκη και άλλων επιτελών όπου εξετάστηκε η παρούσα κατάσταση με την Τουρκία.

Στην σύσκεψη αυτή διαπιστώθηκε (όλα τα ήξερε η ΜΙΤ),πως με τις συνεχιζόμενες εκκαθαρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην χειρότερη του κατάσταση εδώ και δεκαετίες και έτσι προσφέρεται να πάρει ένα καλό μάθημα από την Ελλάδα

Καταστρώθηκε ένα σχέδιο αιφνιδίου χτυπήματος στην τουρκική πλευρά το οποίο θα έφερε την Ελλάδα σε πλεονεκτική θέση και κυρίως όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα θα έλυνε το μεγάλο πρόβλημα που έχουν σήμερα οι Έλληνες με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα εδώ και χρόνια. Έτσι με την μεγάλη νίκη προς την Τουρκία θα αναπτερώνονταν το ελληνικό ηθικό.

Με λίγα λόγια η οικονομική κρίση θα… λύνονταν με ένα πόλεμο αστραπή με τους Τούρκους.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι…φάρμακα παίρνει ο Τούρκος δημοσιογράφος, αλλά το πράγμα δεν είναι καθόλου αστείο καθώς αυτή η τουρκική εφημερίδα εκφράζει τον ίδιο τον Ερντογάν και με το φιλοπόλεμο κλίμα που καλλιεργεί σίγουρα έχει κάποιες σοβαρές συνέπειες.

Να είμαστε προσεκτικοί!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 19 Δεκ. 2018

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΔημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςwww.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *