Ὁ κίνδυνος εἶναι πολύ μεγάλος καί ἄμεσος ! ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ… ΝΤΡΟΠΗ! Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πλέον στη σημερινή εποχή οι μουσουλμάνοι μεταστρέφουν κάποιον… με τη βία, αν είναι απαραίτητο. Μόνο τώρα, χάρη στην έλλειψη αντίστασης από τους σημερινούς κοσμικούς Χριστιανούς και Εβραίους, πιθανότατα δεν θα χρειαστούν πολλή δύναμη.

Πώς ακούγεται η ιδέα ενός τεράστιου «Τζαμιού Piccadilly Circus» στο Λονδίνο;
Μια προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός «μεγα-τζαμιού» χωρητικότητας 1.000 σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του Λονδίνου αντιμετωπίστηκε με μια σειρά από αντιρρήσεις της τελευταίας στιγμής από τους ντόπιους, με ανησυχίες που αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην παγκοσμίου φήμης ιστορική γκέι συνοικία της πόλης όπως και σε πολλές καφετέριες και παμπ.

PICCADILLY CIRCUS LONDON: FAMOUS TOURIST ATTRACTION (HD)

Mega Mosque Planned For London | We Can Oppose It

Φανταστείτε να υφίσταται αυτόν τον φρικτό θόρυβο πολλές φορές την ημέρα στην πλατεία Piccadilly Circus.

9 Mosques in East London Broadcast the Adhan Each Day for Ramadan

Η αίτηση ισχυρίζεται ότι το ένα πέμπτο των κατοίκων του Γουέστμινστερ είναι μουσουλμανικής πίστης και το έγγραφο προβλέπει ότι ο αριθμός αυτός θα είναι υψηλότερος κατά την ερχόμενη απογραφή του 2021.

Στο Λονδίνο, περισσότερες από 500 μεγάλες εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε ισλαμικά κέντρα indokctination από την 9/11/2001:

500 CHURCHES TURNED INTO MOSQUES IN A CITY

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΚΑΝΟΝΙΚΗ.. ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
Σχόλιο Διόδοτου: Ντροπή και Αίσχος! .. Δυστυχώς (ή ευτυχώς).. φτάσαμε στην εποχή που έπεσαν οι μάσκες όλων.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Πέταξε την Ορθοδοξία στα σκουπίδια.
Και για τα προνόμια που νομίζει ότι θα της παραχωρήσουν οι Νεοταξίτες.. έκανε το δόγμα προτεσταντο-ισλαμικό.
Αλήθεια.. μήπως νομίζει ότι έχει να κάνει με σχετικά μορφωμένους Τούρκους διοικητές και Πασάδες της Τουρκοκρατίας, με τούς οποίους μπορούσε να κάνει συμφωνίες..;; Είναι πολύ γελασμένη!
Ο Νεο-σουνιτισμός το μόνο που περιμένει είναι να γεννοβολήσει και να γίνει πλειοψηφία και να αρχίσει να σφάζει ανεξαιρέτως απίστους. Η Εκκλησία σήμερα κάνει ό,τι και οι γκέι και οι λεσβίες.
Λειτουργούν σαν ΜΚΟ υπέρ του Ισλαμ.. και στο μέλλον οι δήθεν κατατρεγμένοι αυτοί κουτοπόνηροι τυχοδιώκτες, τα ισλαμικά στίφη, θα τούς πετσοκόβουν και θα τούς πετάνε στις χωματερές, ακριβώς όπως κάνουν και στις πατρίδες τους.
Σκάβετε το λάκκο σας λοιπόν μητροπολητάδες και κύριοι της Ιεράς Συνόδου..
Πολλαπλασιάζετε τους εχθρούς σας, ΚΑΙ ανάμεσα σε εμάς.
ΚΑΙ ανάμεσα στα μεμέτια. Όλα θα γίνουν όπως έχει προφητέψει ο Πατροκοσμάς.
Κάποιους ελάχιστους ανάμεσά σας θα κρατήσει ο Θεός.

Όταν στο Διορθόδοξο Κέντρο, ο Ιερώνυμος καλεί μαθητές για να μάθουν για τους εβραίους και το ολοκαύτωμα, τι περιμένετε να κάνουν οι δεσποτάδες του;;
Ότι “ο ποιμήν”, και τα … “πρόβατα”…
Τι να σκεφθούμε; Μήπως ότι “εκκλησία” εφαρμόζει το σχέδιο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ;;;
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΕΝΙΣΤΑΡΟΥΣ;;;

Σχετική μας ανάρτηση: Ξεσηκώθηκαν στα Μέγαρα! Η Ιερά Σύνοδος νοικιάζει έκταση σε ΜΚΟ για να γίνει hot spot.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ… ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ;
Αφίσα-ντροπή! Καλούν τα παιδιά μας να γνωρίσουν το Ισλάμ!
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης προβαίνει σε πρωτοβουλία για να έρθουν τα ελληνόπουλα πιο κοντά στο Ισλάμ.
Η αφίσα εθεάθη σε κάγκελα σχολείου στη Νέα Σμύρνη
Πραγματικά ανεξήγητη πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Σμύρνης. Σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής, προβαίνει σε σειρά συζητήσεων σε σχολεία του δήμου με σκοπό την εκμάθηση του Ισλάμ, προκειμένου τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στη συγκεκριμένη θρησκεία.
Όταν εδώ και χρόνια γίνονται συζητήσεις για απόσυρση του μαθήματος των θρησκευτικών από τα σχολεία, την κατάργηση των εικόνων ή και της προσευχής, πως είναι δυνατόν να διοργανώνονται τέτοιες συζητήσεις…;
Διότι είναι άλλο η επιλογή της ανεξιθρησκείας που είναι σεβαστή και άλλο να διδάσκεται ή να γίνονται σεμινάρια γνωριμίας μίας άλλης θρησκείας.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε αν σε μία μουσουλμανική χώρα, υπήρχαν σεμινάρια γνωριμίας με τον Χριστιανισμό…
Αναμένουμε εξηγήσεις από κάθε εμπλεκόμενο και υπεύθυνο αυτής της πρωτοβουλίας…
Πηγή
thesecretrealtruth.blogspot.com

Πηγή https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/05/blog-post_65.html

Ὁ κίνδυνος εἶναι πολύ μεγάλος καί ἄμεσος !

Δέν ἔχουμε καταλάβῃ,στόν βαθμό πού πραγματικῶς τοῦ ἀναλογεῖ,τόν κίνδυνο πού διατρέχουμε ὡς ἐθνική ὀντότης,λόγῳ τῶν λαθραίως εἰσερχομένων. Δέν τόν ἔχουμε καταλάβῃ διότι νομίζουμε πώς αὐτός βρίσκεται κάπου ἀλλοῦ,μακριά ἀπό ἐμᾶς καί πώς δέν θά κτυπήσῃ τήν δική μας πόρτα !
Κι᾿ὅμως :

Τούς «σπέρνουν» ἀπ᾿ἄκρη σ᾿ἄκρη τῆς Ἑλλάδος !

Ἄν λάβῃ δέ κανείς ὑπ᾿ὅψιν,τό μέγεθος προστασίας πού ἀπολαμβάνουν ἀπό τό ἑλλαδικό κράτος,ἐδῶ καί μία δεκαετία τοὐλάχιστον ( νόμος περί ἰθαγενείας 2010) ἀλλά κυρίως σέ σχέσι μέ τίς διαμαρτυρίες τῶν ἑλλήνων πού πλήττονται ἀπό τήν λαθρομετανάστευσιν καί ὅ,τι αὐτή φέρει ὡς ἐπακόλουθον,ἀπό τούς



Δωδεκανησιῶτες κυρίως ὅταν ξεκίνησαν τίς σοβαρές κινητοποιήσεις/διαμαρτυρίες,τόν περασμένο Φεβρουάριο καί τίς διμοιρίες τῶν ΜΑΤ πού κατέφθαναν στά νησιά γιά τήν καταστολή τους,μέχρι καί τίς πρόσφατες στήν Μαλακάσα  :

Τη γνωστή συνταγή, της άγριας βίας κατά των Ελλήνων που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχές τους με τους λαθρομετανάστες, εφάρμοσε η χούντα Μητσοτάκη και στην Μαλακάσα.
Έτσι, όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι επιχείρησαν να κλείσουν για λίγο συμβολικά την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, δέχτηκαν μανιασμένη επίθεση από τους πραιτωριανούς του δικτάτορα.
Μετά την άγρια καταστολή, οι κάτοικοι κατήγγειλαν  χρήση υπερβολικής βίας, αλλά «έτσι βαράει ο Μητσοτάκης»!
Μόνο τους Έλληνες όμως, γιατί οι «αιτούντες άσυλο» και οι λοιποί «μειονοτικοί» έχουν ασυλία! (ἐδῶ)

Ἀντιλαμβάνεσθε πόσο δύσκολη εἶναι πλέον ἡ ἀντιμετώπισις αὐτοῦ τοῦ κινδύνου. Ἑνός κινδύνου πού δέν θά χρειαστῇ καί πολύ γιά νά φθάσῃ στό σημεῖον :



«Έχουμε περισσότερα παιδιά. ..Σε δέκα, ή δεκαπέντε χρόνια, θα υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι από τους Δανούς σε αυτήν τήν χώρα! ..Εσείς οι Δανοί θα εξοντωθείτεΕίστε σαν ζώαΔεν θα ενσωματωθούμε, θα συνεχίσουμε να γ….. την κοινωνία σας…( ἀπό : Δανία: Λαθρομετανάστης υβρίζει Δανό, αποκαλύπτοντας ότι δεν επιθυμεί να ενσωματωθεί, αλλά να «Ε Ξ Ο Ν Τ Ω Σ Ε Ιι» τον γηγενή πληθυσμό.)

Καί ἄν αὐτά τά βλέπουμε νά συμβαίνουν πολύ συχνά στίς βόρειες χῶρες τῆς Εὐρώπης (ἄν εἶναι δυνατόν νά ἔχουν κατακλυσθῇ οἱ βόρειες χῶρες μέ ὅλα τά μουσλίμια ! ! ! ),φαντασθεῖτε τί πρὄκειται νά συμβῇ,ὁσονούπω,στήν χώρα μας…

Ἀλλά εἴπαμε,ἔχουν τήν προστασία γενικῶς :

Ἀναρωτιέστε γιά ποιόν νοιάζεται αὐτό τό κράτος;

Ἐδῶ πού ἔχουμε φθάσῃ δέν ξέρω πού θά καταλήξουμε. Εἰλικρινῶς,δέν ξέρω…

Έτσι κυκλοφορούν τα πακιστανά στο Μετρό… και το κοκκορεύονται...

Ἡ Πελασγική
sxolianews.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *