ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ LOCKDOWN-ΒΕΛΓΙΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Από την αρχή ήταν προφανές ότι το Covid-19 χρησιμοποιείται για προγράμματα που δεν σχετίζονται με τη δημόσια υγεία. Η Big Pharma και οι συνεργάτες της – ΠΟΥ, CDC, NIH – χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δελτία τύπου για τον έλεγχο των εξηγήσεων που δόθηκαν στο κοινό και για τη λογοκρισία των διαφωνούντων ιατρών.
Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από την άρνηση επιτυχούς και απολύτως ασφαλούς θεραπείας από υδροξυχλωροκίνη, ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη και από αναπνευστήρες παρά από τον ίδιο τον ιό. Η δημόσια υγεία και η οικονομία θυσιάστηκαν για να δημιουργήσουν χάος και φόβο που θα επέτρεπε τον πιθανό μαζικό εμβολιασμό και δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδος για τη Big Pharma.

Οι δημοκράτες και οι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν τον Covid εναντίον του Τραμπ, γελοιοποιώντας τη σύστασή του για την ασφαλή και αποτελεσματική μεταχείριση του HCQ και γελοιοποιώντας τις προσπάθειές του να ανοίξει εκ νέου την οικονομία, η οποία δεν χρειάστηκε ποτέ να κλείσει.
Διαβάστε την έκθεση του βελγικού ιατρικού επαγγέλματος. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα:
«Υπάρχει μια προσιτή, ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για όσους εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα ασθένειας με τη μορφή HCQ (υδροξυχλωροκίνη), ψευδάργυρου και AZT (αζιθρομυκίνη). Η ταχεία εφαρμογή αυτής της θεραπείας οδηγεί σε ανάρρωση και συχνά αποτρέπει τη νοσηλεία. Σχεδόν κανείς δεν πρέπει να πεθάνει τώρα.

«Μελέτες έρευνας για εμβολιασμούς κατά της γρίπης δείχνουν ότι σε 10 χρόνια έχουμε πετύχει μόνο τρεις φορές στην ανάπτυξη εμβολίου με ποσοστό αποτελεσματικότητας άνω του 50%. Ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων μας φαίνεται να είναι αναποτελεσματικός. Πάνω από 75 ετών, η αποτελεσματικότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26044074/

Λόγω της συνεχούς φυσικής μετάλλαξης των ιών, όπως βλέπουμε επίσης κάθε χρόνο στην περίπτωση του ιού της γρίπης, το εμβόλιο είναι το πολύ προσωρινή λύση, η οποία απαιτεί νέα εμβόλια κάθε φορά μετά. Ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο, το οποίο εφαρμόζεται με διαδικασία έκτακτης ανάγκης και για το οποίο οι κατασκευαστές έχουν ήδη αποκτήσει νομική ασυλία από πιθανή βλάβη, εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τους ασθενείς μας ως ινδικά χοιρίδια.
«Σε παγκόσμια κλίμακα, 700.000 περιπτώσεις βλάβης ή θανάτου αναμένονται ως αποτέλεσμα του εμβολίου.

VASTGELEGD OP CAMERA: WHO-wetenschappers over de veiligheid van vaccins

https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200804_95956456?fbclid=IwAR0IgiA-6sNVQvE8rMC6O5Gq5xhOulbcN1BhdI7Rw-7eq_pRtJDCxde6SQI

https://www.newsbreak.com/news/1572921830018/bill-gates-admits-700000-people-will-be-harmed-or-killed-by-his-covid-19-solution

«Εάν το 95% των ανθρώπων βιώνουν το Covid-19 σχεδόν χωρίς συμπτώματα, ο κίνδυνος έκθεσης σε μη δοκιμασμένο εμβόλιο είναι ανεύθυνος.
«Τους τελευταίους μήνες, οι κατασκευαστές εφημερίδων, ραδιοφώνου και τηλεόρασης φάνηκαν να στέκονται σχεδόν άκριτα πίσω από την ομάδα εμπειρογνωμόνων και την κυβέρνηση, όπου ακριβώς ο Τύπος πρέπει να είναι επικριτικός και να εμποδίζει τη μονόπλευρη κυβερνητική επικοινωνία. Αυτό οδήγησε σε μια δημόσια επικοινωνία στα μέσα ενημέρωσης μας που μοιάζει περισσότερο με προπαγάνδα παρά με αντικειμενική αναφορά.

«Η επίσημη ιστορία ότι ένα κλείδωμα ήταν απαραίτητο, ότι αυτή ήταν η μόνη δυνατή λύση και ότι όλοι στάθηκαν πίσω από αυτό το κλείδωμα, δυσκολεύτηκαν άτομα με διαφορετική άποψη, καθώς και ειδικοί, να εκφράσουν διαφορετική γνώμη.

«Εκπλαγήκαμε επίσης τα πολλά βίντεο και άρθρα πολλών επιστημονικών εμπειρογνωμόνων και αρχών, τα οποία αφαιρέθηκαν και εξακολουθούν να αφαιρούνται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν ταιριάζει με ένα ελεύθερο, δημοκρατικό συνταγματικό κράτος, ακόμη περισσότερο καθώς οδηγεί σε όραμα σήραγγας. Αυτή η πολιτική έχει επίσης παράλυτικό αποτέλεσμα και τροφοδοτεί το φόβο και την ανησυχία στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, απορρίπτουμε την πρόθεση λογοκρισίας των αντιφρονούντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

«Ως γιατροί και επαγγελματίες υγείας, ενόψει ενός ιού που, από την άποψη της βλαπτικότητάς του, της θνησιμότητας και της μεταδοτικότητάς του, πλησιάζει την εποχική γρίπη, μπορούμε να απορρίψουμε αυτά τα εξαιρετικά δυσανάλογα μέτρα.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52020JC0008&qid=1533485886151&from=EN

Το έχουν ετοιμάσει οι Εβραίοι εδώ και καιρό το 2ο Lockdown και την έλευση του Μεσσία και τον ιό φυσικά που θα σκοτώνει πραγματικά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

THE SECOND WAVE IS HERE!!!

The Best Year! Rav Shalom Arush – Uman Global – Mashiach on the way!

Διαδηλώσεις 2020 στα παρακάτω βίντεο:

https://brandnewtube.com/watch/riots-2020-part-10_WjVxpYDHbvYj2MQ.html

https://brandnewtube.com/embed/QQ3J1gIaIcEM3Kp

https://brandnewtube.com/watch/riots-2020-part-9_HzeUnlPwqTrYxOA.html

https://brandnewtube.com/watch/riots-2020-part-16_Tmy9VVS8qXeEnDL.html

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *