ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! (Βίντεο)

4.67/5 (3)

κυριως εικόνα
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα τελευταία χρόνια ο Εβραϊκός λαός έχει αρχίζει και αυτός να αφυπνίζεται οσον αφορά τα θρησκευτικά θέματα και συμβαίνει το καταπληκτικό φαινόμενο όλο και περισσότεροι Εβραίοι να οδηγούνται κοντά στον Ιησού Χριστό.

Αυτό συμβαίνει χαρη σε ορισμένες Εβραϊκές θρησκευτικές ομάδες οι οποίες έχοντας ανακαλύψει την πραγματκή αλήθεια θέλουν να την διαδώσουν σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούν. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η λεγόμενη, «Tree of Life», που καθοδηγείται από ένα φωτισμένο ζευγάρι, τον Ariel και τη Shayla Hyde, που προσπαθούν να μεταδώσουν στον κόσμο την αλήθεια του Ευαγγελίου.
φοτο1
Ο Ariel Hyde κάνει κήρυγμα στο δρόμο μιλώντας στους συμπατριώτες του για το απαγορευμένο για τους Εβραίους κεφάλαιο, δηλαδή το κεφάλαιο 53 του προφήτη Ησαϊα. Τους εξηγεί πως ενώ παλιά διαβαζόταν από τις συναγωγές αυτό το κεφάλαιο, εδώ και αρκετά χρόνια έχει εξαιρεθεί από το κήρυγμα ενώ περιέχει μια πολύ σημαντική προφητεία για τον Μεσσία.
φοτο2
Ο προφήτης Ησαϊας έγγραψε αυτό το κεφάλαιο πριν 1700 χρόνια και σχεδόν όλοι οι ραβίνοι πιστεύουν ότι ομιλεί για τον Ιησού Χριστό. Ακόμα και διάφοροι Εβραίοι σχολαστικοί, όπως ο Jalkut Scimoni, το τεκμηριώνουν αυτό. Ας παραθέσουμε, λέει, μερικούς στίχους για να δούμε τι αφηγείται και ύστερα τους αφήνει να διαβάσουν στίχους από από το κεφάλαιο 53 στίχους προς σκέψη όπως για παράδειγμα οι ακόλουθοι:

«Αλλα το πρόσωπόν του ήτο καταφρονημένον, χωρίς τιμήν και δόξαν. Υπελείπετο ως προς την ωραιότητα και την ευπρεπή εμφάνισιν μεταξύ όλων των ανθρώπων. Αυτός ήτο άνθρωπος πληγωμένος, άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει να βαστάζη και να υπομέντη ταλαιπωρίας και πόνους. Αντικείμενον αποστροφής έγινε το πρόσωπον του, εδέχθη εξευτελισμούς και ταπεινώσεις εκ μέρους των ανθρώπων. Τον ελογάριασαν σαν να μη υπήρχεν.» Ησ. 53,3

«Αυτός όμως φέρει επάνω του το βαρύ φορτίον των αμαρτιών μας. Εβυθίσθη στον πόνον και την οδύνην, και ημείς εν τη πλάνη μας ενομίσαμεν, ότι αυτός ευρίσκετο εις την οδυνηράν αυτήν πληγήν και συμφοράν, επειδή ετιμωρείτο εκ μέρους του Θεού δι’ ίδικάς του αμαρτίας. Αυτός όμώς ετραυματίσθη δια τας ιδικάς μας αμαρτίας, εταλαιπωρήθη και υπέφερε δια τας ανομίας μας. Παιδευτική τιμωρία έπεσεν επάνω του δια την ιδικήν μας ειρήνην και σωτηρίαν. Χαρις δε εις την πληγήν εκείνου ημείς εθεραπεύθημεν.» Ησ. 53,45
φοτο3
Όλοι συνειδητοποιούν πως ο Ένας ο οποίος κουβάλησε όλο το βάρος των αμαρτιών τους και έκανε τόσα θαυμαστά σημεία, βασανίστηκε άδικα και καταδιώχτηκε σαν να ήταν εγκληματίας ενώ δεν ήταν. «Άρα λοιπόν τον κατήγγειλαν και τον τιμώρησαν για πράγματα τα οποία δεν διέπραξε καν. Ενδιαφέρον. Πέθανε αλλά δεν ήταν ένας έντιμος θάνατος», λέει ένας από αυτούς.

Στη συνέχεια τους λέει πως ενώ στο παρελθόν οι άνθρωποι πρόσφεραν εξιλαστήριες θυσίες για τις αμαρτίες τους, ο Θεός αποφάσισε και έστειλε Έναν  ο οποίος θυσιάστηκε για όλη την ανθωπότητα, τον λεγόμενο Μεσσία.

Όταν τους ρωτάει, συμφωνα με την περιγραφή του Ησαϊα και την Εβραϊκή Βίβλο Τανάκ, ποιος ταιριάζει στην περιγραφή αυτή, σε ποιον αναφέρεται ο μεγάλος προφήτης, συνειδητοποιούν όλοι με έκπληξη ότι δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Καιρος είναι κ’ οι Εβραιοι να βρουν την ταυτότητά τους!! Δοξα τωι Θεωι, ν΄αρχισουν να μελετουν την Παλιά διαθήκη χωρις λογοκρισία. Μη ξεχμνάμε οτι οΗσαϊας είναι το 5ο Ευαγγέλιο.
    Κ’ εμεις οι Έλληνες στην ίδια κατάντια είμαστε, γιατί εχουνε αρνηθει το εό κ’ την ατίμητα κληρονομιά μας. Μη γελιομαστε, ο Θεος δεν εμπαίζεται. Ας σοβαρευτουμε ως εθνος, ως λαος. Ξερει οτι ειμααστε υποκριτές, αδιαφοροι κ’ αμετανοήτοι. Ευτυχως που κάποιο λιγοι μες στην πλειοψηφια μας υπάρχουν κ τον παρακαλόυν μεδακρυα στα μάτια να μας ελεησει κ’ να μας σωσει, καθως παρακαλουνε κ΄την Παναγια μας να μας βοηθησει. Ειμαστε σε νεκρφάνεια γιατι αρνηθηκαμε το Θεο, γιατι μέσα απο τη φιλοσοφια που δεημιουργησαμε, αρχαιόθεν, Τον αναζητήσαμε για να τον γνωρίσουμε, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, κ’ να πορευτουμε μαζί Του. Ας μη γελιομαστε ο πόλεμος ειναι πνευματικος/θρησκευτικος, καιρος να ξυπνησουμε. Πάντα ο έλληνας ήταν προσευχόμενος/μαχόμενος. Ευξομεθα για την ανασταση των Ελληνων κ την επιστροφη των εβραιων[ισραηλιτων] κ’ των αράβων [ισμαηλιτων]*

    * Η αγωνια του Αβρααμ μη μεινει ‘ακληρος…οι πρωτες ρίζες του μεσανατολικου.

    Ευχαριστω

  2. «Ο προφήτης Ησαϊας έγγραψε αυτό το κεφάλαιο πριν 1700 χρόνια και σχεδόν όλοι οι ραβίνοι πιστεύουν ότι ομιλεί για τον Ιησού Χριστό.«Τι παει να πει αυτο; Ο προφήτης Ησαϊας γεννηθηκε το 774πχ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *