ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ-ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν επιβάλλονται επίσημα από την κυβέρνηση, αλλά είναι πολύ δημοφιλείς στους ανθρώπους. Είναι γνωστό ότι δεσμεύουν μουσουλμάνους εισβολείς και τους ταπειώνουν πριν τους αναγκάσουν να επιστρέψουν στα σύνορα. Οι Βούλγαροι γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους, καθώς αποτελούν το 20% του πληθυσμού.

 

Ο ίδιος ο κυνηγός μεταναστών της Βουλγαρίας συλλαμβάνει παράνομους αλλοδαπούς μουσουλμάνους και τους αναγκάζει να επιστρέψουν στα σύνορα της Τουρκίας.

Οι ιταλικές αρχές συνελαβαν και κατηγορησαν έναν μουσουλμάνο εισβολέα από τη Νιγηρία για τη δολοφονία και τη διαμελισμό μιας 18χρονης Ιταλίδας γυναίκας, της Pamela Mastropietro (παρακάτω).

Ο Oseghale, 29 ετών, φέρεται να δολοφόνησε και να διαμέλισε την Pamela Mastropietro, έκρυψε το σώμα σε δύο βαλίτσες πριν τις βγάλει στην ύπαιθρο έξω από την Pollenza κοντά στο Macerata στο Marche της Ιταλίας.

Ο πρωθυπουργός Matteo Salvini, υπόσχεται να διώξει 100.000 παράνομους μουσουλμάνους εισβολείς ‘’ μεταναστες’’ κάθε χρόνο από την Ιταλία.

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο Matteo Salvini, ελπίζει να εκτοξεύσει κάθε χρόνο 100.000 παράνομους μουσουλμάνους εισβολείς.

Ο Ματτέο Σαλβίνι, ο λαϊκός ηγέτης του κόμματος της Ιταλικής Λέγκα Βορρά (Northern League) και ο οποίος θεωρείται ότι είναι σοβαρός ανταγωνιστής για να εκλεγεί ως ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιταλίας μετά τις εκλογές του Μαρτίου. Ο ίδιος έχει υποσχεθεί να εκτοξεύσει τουλάχιστον 100.000 Αφρικανούς μουσουλμάνους εισβολείς από την Ιταλία κάθε χρόνο για την πενταετή θητεία του.

«Στην Ιταλία υπάρχουν μισό εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες. Όλοι εξ αυτών πρέπει να σταλούν πίσω στην πατρίδα τους», δήλωσε ο κ. Salvini στην εφημερίδα La Repubblicane.

«Στην Ιταλία, υπάρχουν πάρα πολλοί παράνομοι μετανάστες που το μόνο που θέλουν είναι η πρόκληση χάους, δεν μπορώ να το ανεχτώ πια», δήλωσε ο Σαλβίνι στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Dimartede, που προβλήθηκε στο κανάλι ειδήσεων La7. «Υπάρχουν εκείνοι που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη για να φέρουν τους μετανάστες στην Ιταλία. Θα τα χρησιμοποιούσα για να τους στείλω πίσω στα σπίτια τους. »

Ο Σαλβίνι απέρριψε προτάσεις ότι το κόμμα του ήταν ξενοφοβικό, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούσε να αποτρέψει την άνοδο του ρατσισμού αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών.

«Το μόνο αντίδοτο του ρατσισμού είναι να ελέγχεται, να ρυθμίζεται και να περιορίζεται η μετανάστευση. Υπάρχουν εκατομμύρια Ιταλών με οικονομική δυσχέρεια. Οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά η μετανάστευση εκτός ελέγχου συνεπάγεται πολύ μακριά από θετικές αντιδράσεις. Θέλουμε να αποτρέψουμε αυτό «, αναφέρει τελειώνοντας.

Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη στις 24 Ιανουαρίου τοποθετεί την κατάταξη πολύ πιο μπροστά, στο 39 τοις εκατό των εθνικών ψήφων, σχεδόν ρεκόρ στην ιταλική πολιτική. Το «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» ακολουθεί με 27,4% και η εξερχόμενη κυβέρνηση, μια κεντροαριστερή συμμαχία, βρίσκεται στο 26,1%.

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *