ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

2.22/5 (23)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολλοί με ρώτησαν και ακόμα με ρωτούν με ποιο κόμμα θα κατεβώ στις εκλογές, ή τι θα ψηφίσω και αν ψηφίσω στις 7 Ιουλίου,

Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει από το νόημα αυτών των αιφνίδιων εκλογών και το νόημα είναι απλό : ο ένας πρωθυπουργός που κατάλαβε ότι έρχεται δυνατό μπουρίνι την έκανε με έξυπνα πηδηματάκια και ενώ μας επέμενε ότι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, βρήκε την «χρυσή» ευκαιρία με τις ευρωεκλογές και αιφνιδίασε με πρόωρες εκλογές, με συνέπεια κανένα πατριωτικό κόμμα που πήρε μέρος στην παγίδα των ευρωεκλογών χωρίς καμιά ελπίδα να κερδίσει, (48 ψηφοδέλτια), βρέθηκε απροετοίμαστο να μένει εκτός παιχνιδιού. Έτσι έρχεται ο αρχηγός της αντιπολίτευσης που ανυπομονεί να καθίσει στον θρόνο του…πουθενά.

Η αλήθεια είναι ότι από τον περασμένο Μάρτιο είχαν αρχίσει οι προτάσεις από τουλάχιστο πέντε πολιτικούς φορείς να είμαι υποψήφιος. Οι εξελίξεις όμως με κρατούσαν σε αναμονή και στην συνέχεια δυστυχώς δικαιώθηκα, γιατί η παγίδα δούλεψε πολύ καλα και δεν δημιουργήθηκε κάποιο αξιόλογο αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο που θα μπορούσε κατεβαίνοντας στις εκλογές να κατάφερνε να εισέρθει στην βουλή και να έχει λόγο. Αν γίνονταν εκλογές το Φθινόπωρο θα υπήρχε αρκετός χρόνος για τον σχηματισμό μετώπων αυτό όμως το σύστημα δεν το ήθελε με κανένα τρόπο

Τώρα τι γίνεται ?

Όπως το ανέφερα αυτές οι εκλογές –παγίδα είναι μεταβατικές. Όποια κυβέρνηση προκύψει δεν θα μπορέσει να κρατήσει το καράβι για πολύ γιατί οι θύελλες που έρχονται οικονομικές και εθνικές, θα την ανατρέψει σύντομα και κυρίως θα φάνει η μεγάλη γύμνια του συστήματος. Τους ξένους δυνάστες δεν τους ενδιαφέρει ποιος κυβερνά αλλά ποιος θα εκτελεί καλύτερα τα εθνοκτόνα σχέδια τους. Αυτό και μόνο θα τον γονατίσει ανεπανόρθωτα.

Το σύστημα όμως δεν θα μπορέσει να αντέξει τα νέα μέτρα που θα μας επιβάλλουν οι «φίλοι» μας εκεί στις Βρυξέλλες και παράλληλα τις εθνικές προκλήσεις που θα πολλαπλασιαστούν «επικίνδυνα» και τότε θα πρέπει να φάνει ότι έχουμε πράγματι ελληνική συνείδηση. Ο Έλληνας δυστυχώς μόνο όταν τρώει χαστούκια συνέρχεται και συμπεριφέρεται σαν Έλληνας.

Θα τα ξαναπούμε

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *