ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα ολόκληρο κύκλωμα γυναικών  προσκείμενο στο ισλαμικό κράτος του ISIS έχει παρεισφρήσει  στη Μεγάλη Βρετανία και χωρίς να γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις αντιληπτό, έχει αναλάβει να κατηχήσει  τα παιδιά των μουσουλμάνων  στις ιδέες του ISIS να τα καλλιεργήσει ισλαμικό φανατισμό και να τα κάνει να μισήσουν τις αρχές και τον κόσμο στο κράτος των απίστων που βρίσκονται. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί τρομοκράτες που θα βάλουν φωτιές στην ίδια την χώρα που τους φιλοξενεί.

Υπόγειο τζαμί αποκαλύπτει πως μια ιδεολογία μίσους εξαπλώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι εμπνευσμένη από τη Σαουδική Αραβία, μια χώρα την οποία η κυβέρνηση της Αγγλίας αποκαλεί κυρίως σύμμαχο στη Μέση Ανατολή.

Η «ΥΠΕΡΟΧΗ» ΖΩΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ! (βίντεο)

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%84%CE%BF/?doing_wp_cron=1506862158.3879330158233642578125

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Πως είναι η ζωή στο αποκαλούμενο Ισλαμικό Χαλιφάτο ιδιαίτερα για τις γυναίκες που θεωρούνται τα «χωράφια» του αρσενικου, σύμφωνα με το ίδιο το Κοράνι ?

Σε αυτό το βίντεο μια αποκλειστική συνέντευξη μας ανοίγει κυριολεκτικά τα μάτια καθώς εκεί οι γυναίκες ρισκάρουν την ζωή τους και αποκαλύπτουν με κρυφή κάμερα το τι ζουν μέσα στην Μοσούλη των Τζιχαντιστών.

Αλλά ας δούμε τι λέει το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο : «Εμείς δεν διαλέξαμε τους ISIS αυτή ήρθαν σε εμάς». Πριν, ομολόγει αυτή η γυναίκα, δεν είχαν και καλή σύνδεση ρεύματος αλλά τουλάχιστον μπορούσαν να μαγειρεύουν και να ψήσουν. «Μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις καθημερινές ανάγκες μας. Αλλά τώρα γυρίσαμε πίσω σε παλιές εποχές. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ρεύμα αλλά και ούτε πόσιμο νερό. Δεν υπάρχουν πλέον ούτε δημόσιες υπηρεσίες για τους πολίτες. Από τότε που ήρθαν αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχει ούτε φαγητό ούτε δουλιές. Μας αφαίρεσαν την ζωή μας και μας πήγαν πίσω στο 1945».

Και συνεχίζει να περιγράφει την καθημερινή τους τραγωδία : «Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν σταματήσει και τα πάντα έχουν μολυνθεί. Πριν υπήρχαν απορριμματοφόρα που μάζευαν τα σκουπίδια στην ώρα τους και καθάριζαν και τους δρόμους, τώρα δεν υπαρχή καμία υπηρεσία. Τα πάντα είναι μολυσμένα ακόμα και το νερό που πίνουμε. Το πίνουν τα παιδιά μας και πρέπει μετά να τα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο γιατί έχουν πόνους στο στόμαχε και διάρροιες. Χρησιμοποιούμε ξύλα για μαγείρεμα και όλα είναι πολύ δύσκολα. Τα παιδιά μας κλαίνε, μας παρακαλάνε για φαγητό αλλά δεν έχουμε τίποτα να τα δώσουμε Χρειάζονται ρούχα αλλά δεν έχουμε να τους δώσουμε».

Μια άλλη γυναικά λέει για τους ISIS ότι όταν ήρθαν εκεί τους υπέβαλαν τις ισλαμικές τους αρχές, κατι εντελώς παρανομο. Τις υποχρέωναν να σκεπάζονται και το πρόσωπο με κάτι σε μαύρο χρώμα. «Και όχι μόνον αυτό, άρχισαν να μας φέρονται με βία και μας χτυπούσαν. Δεν έχουν κανέναν σεβασμό απέναντι στις γυναίκες. Η ζωή μας έχει αλλάξει πολύ αλλά η ελπίδα μας κάνει να τα υπομένουμε. Ευχομαστε να γυρίζαμε πίσω όπως ήταν τα πράγματα παλαιοτέρα. Ευχόμαστε να πάρει στα χεριά την κατάσταση ο στρατός αντί να ζούμε έτσι.»

 Και συνεχίζει με την ευχή : «Με την βοήθεια του Θεού να φυγή επιτέλους από εδω το ISIS για να μπορέσουμε να ζήσουμε φυσιολογικά και να ντυνόμαστε φυσιολογικά όπως παλιά. Να μπορούμε να βγαίνουμε έξω, να επισκεπτόμαστε συγγενείς και να απελευθερωθούμε από την φυλακή που μας έβαλε το ISIS. Να μας λυπηθεί ο θεός και να μας απελευθερώσει. Κουραστήκαμε. Ζούμε μια ζωή στην μιζέρια και δυστυχία. Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο ?»

Αυτή είναι λοιπόν η «υπέροχη» ζωή μέσα στο Ισλαμικό Χαλιφάτο. Μια ζωή μαρτύριο ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Μια αρκετά γενναία Σύρια γυναίκα, παίρνει την απόφαση να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα κάτω από τα μουσουλμανικά υποδήματά της και γυρίζει στην πόλη Ρακκά της Συρίας προβάλλοντας τη ζωή εκεί. Όπως φαίνεται παντού υπάρχουν οπλισμένοι άντρες μερικές φορές ακόμη και γυναίκες, οι οποίοι επιβλέπουν την τήρηση των ισλαμικών νόμων. Η πόλη βρίσκεται υπό την πλήρη κυριαρχία της ΙSIS ενώ η γυναίκα αυτή που κάνει το ρεπορτάζ ρισκάρει ακόμα και την ίδια τη ζωή της.

Σε ένα άλλο βίντεο βλέπουμε πάλι στην πόλη της Ρακκά, αυτή τη φορά δύο άλλες γενναίες γυναίκες οι οποίες όπως υποστηρίζουν «θέλουμε ο κόσμο να ξέρει», πηγαίνουν με κρυφή κάμερα να καταγράψουν την κατάσταση στο πεδίο ελέγχου της ΙSIS.

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *