AMANDA VOLLMER, ΓΙΑΤΡΟΣ ND : «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ»

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν ωριμάζουν, δεν μαθαίνουν τα μαθήματά τους και δεν έχουν καμία ικανότητα να μεγαλώσουν. Είναι άντρες, και είναι δύσκολο για εμάς να το δούμε, επειδή αυτοί οι άντρες σκοτώνουν τα παιδιά τους, αυτοί οι άντρες καταστρέφουν την κοινωνία μας ακριβώς μπροστά μας …. «

By Doug Plumb
(henrymakow.com)

Αποποίηση ευθυνών – Προτιμώ να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους ως κομμουνιστές που δεν σκέφτονται παρά ως ψυχικά άρρωστους. Αλλά το δημοσιεύω αυτό γιατί είναι το είδος του ψυχολογικού πολέμου που έχουμε κάθε μέρα. (π.χ. η Betty Friedan συνέκρινε τους νοικοκυρές με τους «τρόφιμους του στρατοπέδου συγκέντρωσης.»)

Η Amanda Vollmer, γιατρός της Naturopathic Medicine έχει τη σαφέστερη και σχετική έκφραση του τι συμβαίνει, είναι πολύ δημοφιλής στο Bitchute. Είναι η καλύτερη έκφραση που έχω ακούσει ακόμα. Αυτό που βλέπουμε συμβαδίζει άμεσα με τα έργα του πολύ γνωστού λογοτεχνικού G.K. Ο Τσέστερτον, τη δεκαετία του 1950 και ο Τεντ Γκούντερσεν, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λ.Α. βγήκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 σχετικά με τη σατανική κακοποίηση παιδιών. Μην ακούτε ανθρώπους όπως ο Jordan Peterson που γράφει αυτό το κακό ως ανοησία στη συνέντευξή του με τον Bari Weiss.

Ακούστε το μήνυμά της: «Προσαρμόζω το μήνυμά μου προς εκείνους που δεν έχουν παρασυρθεί από την ψυχολογική επέμβαση που βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο φέτος με την πανδημία, αλλά και για χρόνια και χρόνια, χτίζοντας αυτήν τη στιγμή εγκαίρως για να σας βοηθήσω να νιώσετε καλύτερα για το το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν αλλάξει αργά το μυαλό τους για δεκαετίες, πραγματικά δεκαετίες.

Δεν είναι κάτι που συνέβη μια μέρα στην άλλη και είναι κάτι που έχει σχεδιαστεί αρκετά βαθιά. Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξυπνήσουν από τη βαθιά ύπνωση τους και είναι ύπνωση, θα πρότεινα να μελετήσετε μερικά πράγματα, το «A Candle In The Dark» του Larken Rose.

Τα βαθιά ελεγχόμενα μυαλά είναι κλειδωμένα μέσα τους, σε σημείο που αν δουν κάτι – άλλες πληροφορίες που δεν ταιριάζουν με την αφήγηση που έχουν πουληθεί, το μόνο που έχουν είναι να σας διαγράψουν ή να σας κοροϊδέψουν … αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν σε ψυχικό άσυλο. Μπορεί να μοιάζουν να λειτουργούν, να εκτελούν τις δουλειές τους, να έχουν παιδιά, κάνουν τις κινήσεις τους αλλά είναι ψυχικά πολύ άρρωστοι. Θα σας προβάλουν αυτό και θα πουν ότι είστε τρελοί και είστε ψυχικά άρρωστοι. Αυτό συμβαίνει κλασικά με τους ναρκισσιστές και τα άτομα με σοβαρές διαταραχές της προσωπικότητας.»

«Τώρα φανταστείτε ότι μεγάλωσαν με ψευδαισθήσεις, όπως ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, … σαν να πιάνετε κρυώματα μέσω του αέρα, ή ότι όλα προκαλούνται από ιό ή γενετικό ζήτημα ή ότι ο γιατρός είναι θεός και θα πρέπει απλώς να τα ακούσετε …. η κυβέρνηση είναι καλή για εσάς, όλα αυτά τα ψέματα πιστεύουν σε όλη τους τη ζωή και είναι πολύ έξυπνοι στην ψυχική τους ασθένεια για να διασφαλίσουν σε όλη τους τη ζωή ότι καμία από τις (αληθινές) πληροφορίες δεν μπαίνει.

Οποιεσδήποτε αντιφατικές πληροφορίες – θα τις απορρίψουν αμέσως, δεν θα διασκεδάσουν ποτέ την άλλη πλευρά .. πάντα θα έρχονται πρώτοι με την ψευδαίσθηση και αυτός είναι ο λόγος που η ψυχή τώρα λειτούργησε τόσο καλά. Γι ‘αυτό υπερηφανεύονται, τόσο περήφανοι για τη συμπεριφορά τους, ότι είναι καλοί μικροί πολίτες-σκλάβοι, καλά ρομπότ, δεν αμφισβητούν τίποτα που βγαίνει από την κυβέρνηση, δεν αμφισβητούν τους γιατρούς, έχουν εκπαιδευτεί για να είναι υπάκουοι σκλάβοι, δεν θα ανέβουν ποτέ, δεν θα σώσουν ποτέ τις ψυχές τους, χάνονται, είναι χαμένα πρόβατα του Θεού. Αυτοί είναι αυτοί. είναι αλαζονικοί και είναι γεμάτοι από τον εαυτό τους … και είναι ρηχοί, είναι άδειοι. Δεν υπάρχει τίποτα σε βάθος μέσα τους … «

«Αυτοί οι άντρες συμβαδίζουν με τυραννικές συμπεριφορές διεφθαρμένων θεσμών που κρατούνται εδώ και πολύ καιρό από ουσιαστικά» Ελεύθερους «κτιστές» και εκείνους που βρίσκονται πάνω από τους «Ελεύθερους» κτιστές και δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό. έχουν φύγει αυτά τα κενά κελύφη, και είναι πολύ λυπηρό, αλλά δυστυχώς, είχαν πολλές ευκαιρίες να ξυπνήσουν και πολλές ευκαιρίες να μάθουν κάτι άλλο στην πορεία, …. αυτά τα άτομα επέλεξαν να παραμείνουν αδαείς … σαν να έσωζαν την ίδια τη ζωή. Βλέπετε πόσο τρελοί είναι; Πως είναι τόσο στρεβλωμένοι στη σκέψη τους; Κυριολεκτικά πηδούν από ένα βράχο …. και χτυπούν με χαρά σαν να μας σώζουν όλους. Έτσι είναι ψυχικά άρρωστοι αυτοί οι άνθρωποι .. «

«Όσο κι εμείς είμαστε θυμωμένοι μαζί τους επειδή είναι αυτοί που καταστρέφουν όλα όσα κρατάμε αγαπητά και όμορφα σε αυτόν τον κόσμο, είναι εξαιτίας αυτών που χάνουμε τις κοινωνίες μας, ότι μπαίνουμε στον κομμουνισμό, ότι όλα καταρρέει γύρω μας, είναι λόγω της συμμόρφωσής τους.

Τελικά τους ανήκει, ωστόσο, είναι πολύ ηλίθιοι, πάρα πολύ για να μάθουν τι κάνουν, οπότε συγχωρέστε τους, δεν ξέρουν τι κάνουν και τους αφήσαμε να φύγουν και όταν πεθάνουν το φθινόπωρο … θα έχουμε λιγότερους από τις μάζες που έχουν υποστεί πλύση στον εγκέφαλο, αλλά αυτό που σημαίνει για εμάς είναι ότι η ψευδαίσθηση θα περιστραφεί ξανά και θα προσπαθήσουν να το κάνουν δικό μας λάθος.

Κάνουν ήδη τεράστιες εκστρατείες για να προσπαθήσουν να κάνουν όσους από εμάς είναι ξύπνιοι, που ξέρουν για τα ψέματά τους, που ξέρουν για τα ψέματα της θεωρίας των μικροβίων, και γνωρίζουν ότι δεν υπήρχε ποτέ ιός και ότι ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο και όσοι από εμάς καταλαβαίνουμε ότι το κακό κυβερνά αυτό το μέρος εδώ και πολύ καιρό ….. » «Αυτή είναι η Αποκάλυψη Zombie. Γνωρίζουν τα ζόμπι ότι είναι Ζόμπι; Φυσικά όχι»

«Έχουν κατασκευάσει την συγκατάθεση για εκατοντάδες χρόνια …» …. Το βίντεο συνεχίζεται για άλλα 11 λεπτά, δείτε το The Cult of Shadow

THE CULT OF SHALLOW – ADV SPEAKS

Β Τιμ. 3,1 Μαθε δε τούτο• ότι κατά τας τελευταίας ημέρας που θα επακολουθήσουν, θα παρουσιασθούν στον δρόμον της Εκκλησίας καιροί δύσκολοι, περιστάσεις επικίνδυνοι,

Μαρκ. 13,12 Θα παραδώση δε εις θάνατον ο αδελφός τον αδελφόν και ο πατέρας το τέκνον και θα επαναστατήσουν τα άπιστα παιδιά εναντίον των ευσεβών γονέων και θα τους θανατώσουν.
Λουκ. 13,12 Οταν την είδε ο Ιησούς, της εφώναξε και της είπε• “γυναίκα, ελευθερώνεσαι από την ασθένειάν σου”.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *