ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ… «ΑΠΙΣΤΩΝ»! (3 βίντεο)

Κυριως εικόνα
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στην Αυστραλία κάποιοι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, όπως αυτοχαρακτηρίζονται τα αδέρφια, Jalal, ο Max, 20 χρονών, ο Arman 18 χρονών και ο Rebeen 16, ντύθηκαν Άραβες τρομοκράτες και έκαναν φάρσες σε περαστικούς και με ψεύτικα βίντεο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Τα 3 αδέλφια ζουν με την οικογένεια τους στο Νότιο Morang, στη Μελβούρνη και τους αρέσει να κάνουν βίντεο-φάρσες και να τα ανεβάζουν στο Youtube για να τρομοκρατούν όπως λένε τους απίστους. Τους αρέσει πολύ να τρομοκρατούν, να παίζουν με τα νεύρα και την ψυχολογία των απίστων. Αυτό έγινε και η αίτια να συλληφθούν.
φοτο1
Όπως ανέφερε η αστυνομία, είχαν τυχερό που μέχρι τώρα κανείς δεν αντέδρασε βιαία απέναντι τους γιατί θα μπορούσε με τέτοιου είδους αστεία να είχαν θρηνήσει και ζωές.  Οι Αδελφοί αυτοί Μουσουλμάνοι πολλές φορές το παρατραβάνε. Σε μια περίπτωση σημειώθηκε και καρδιακό επεισόδιο από περαστικό που φοβήθηκε πάρα πολύ. Ένας άλλος κόντεψε να τους πυροβολήσει γιατί νόμιζε ότι ήταν όλα αληθινά.

Στο πρώτο βίντεο κάνουν στα ψέματα ότι εκτελούν έναν άντρα στο δρόμο. Οι περαστικοί τρομάζουν και τρέχουν.

Στο άλλο βίντεο μπαίνουν σε μια καφετερία και υποτίθεται ότι τοποθέτησαν εκεί μια βόμβα. Η αντίδραση τον πελατών ήταν να το βάλουν πανικόβλητοι στα πόδια.

Στο τρίτο βίντεο με ψεύτικο όπλο ρίχνουν από αυτοκίνητο πυροβολισμούς την ώρα που περνάνε από ένα πάρκο. Πανικός!

Στην φωτογραφία με τον θάλαμο τηλεφώνου φοβερίζουν έναν πάτερα με την κορούλα του με βόμβα και το βάζουν στα πόδια.
φοτο2
Επίσης υπάρχουν και άλλες πολλές φάρσες που έχουν κάνει, όπως να απαγάγουν μια κύρια μέσα από ένα μεγάλο πλήθος και να βλέπουν την αντίδραση των περαστικών.

Και οι καημένοι «άπιστοι» τα θύματα τους!

Σκεφτείτε αύριο και στην χώρα μας όλα αυτά τα «καλά καγαθά»!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *