ΟΙ «ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ» ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, (βίντεο)

kyrıa foto
Γράφει η Σούλτάνα Χειλαδάκη

Οι αγαπόλογιες της εκκλησίας δεν θα μας σώσουν από το Ισλάμ. Αν ο νόμος της Σαρίας συνεχίζει να εξαπλώνεται θα έχουμε όλο και λιγότερη ελευθερία λόγου, γι’ αυτό μιλήστε όσο μπορείτε.

«Η αγάπη μπορεί να νικήσει το κακό», λένε οι φιλελεύθεροι καθώς και οι εκκλησιαστικοί ηγέτες τονίζοντας ότι είναι ένα από τα μηνύματα που υπάρχει μέσα στη Βίβλο. Είναι άραγε τυχαίο ότι πάντα άθεοι και εχθροί της εκκλησίας προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα λόγια του Χριστού στους Χριστιανούς;

Ματθ. 5,39   «Εγώ όμως σας λέγω να μη καταληφθήτε από οργήν και εχθρότητα και να μη αντισταθήτε στον πονηρόν άνθρωπον αποδιδόντες κακόν αντί κακού, αλλά αν κανείς σε ραπίση στο δεξιόν μέρος του πρωσώπου σας, γύρισε με πραότητα και υποχωρητικότητα και το άλλο μέρος του προσώπου» (πρόθυμος να δεχθής και δεύτερον ράπισμα).
foto1
Αυτή είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη δήλωση από όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Ιησούς. Οι φιλελεύθεροι, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση περί ηθικής, πιστεύουν πως αυτό που διδάσκει αυτή η περικοπή στους ανθρώπους είναι να… επιτρέπουν δολοφόνους, βιαστές και κλέφτες να κάνουν ανεξέλεγκτα κακό στην ανθρωπότητα χωρίς συνέπειες. Η ανάπτυξη μιας ηθικής πυξίδας δεν είναι θέμα της κατανόησης του καλού και του κακού, αλλά να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος.

Β Κορ. 6,14  «Μη συνδέεσθε στενά και μη συνοδοιπορείτε με τους απίστους (με τους οποίους, ως εκ της απιστίας των, είναι αδύνατος η καλή συνεννόησις και συνεργασία σας). Διότι ποία συνάφεια και ανάμιξις ημπορεί να υπάρχη μεταξύ της δικαιοσύνης και της παρανομίας; Ποία επικοινωνία μεταξύ φωτός και σκότους;»

Οι κακοί άνθρωποι για τους οποίους μιλάει ο Ιησούς είναι κάθε τελευταίο πρόσωπο που έχει γεννηθεί πάνω στη Γη. Ο ίδιος αναφέρεται σε ανθρώπους οι οποίοι μας προσβάλλουν, μπορεί και να μας χαστουκίζουν στο πρόσωπο, όχι όμως για ανθρώπους οι οποίοι θα μας φονεύσουν, θα βιάσουν τις συζύγους μας, θα υποδουλώσουν τα παιδιά μας. Ο Ιησούς λέει πως αν κάποιος είναι προσβλητικός απέναντί σας, θα πρέπει να απομακρυνθείτε και να αφήσετε το Θεό να τον αντιμετωπίσει με το δικό του τρόπο.
foto2
Ζωντανό παράδειγμα είναι η ιστορία της πονόψυχης Σουηδέζας Elin Krantz, η οποία έλεγε «Refugees welcome»,δηλαδή «Καλώς ήρθατε Πρόσφυγες» και ήταν πρώτη στην υποστήριξη των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ώσπου μια ήμερα το πλήρωσε με την ίδια την ζωή της.

Η Elin Krantz ενώ κάποτε ήταν μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα, τώρα εδώ και έξι μήνες είναι νεκρή. Μαζί με άλλους στο Facebook υποστήριζε το κίνημα «We Like Diversity», ονομαζόταν «πολυπολιτισμική» και ήταν γενικότερα δραστήρια στο να υποστηρίζει τους λαθρό από τις δήθεν εμπόλεμες χώρες.

Τα τελευταία λεπτά της ζωής της όμως το μετάνιωσε αυτό, διότι εκείνη την ημέρα συνάντησε στο τρένο τον 23χρονο Αφρικανό δολοφόνο της, στο Hisingen της Σουηδίας και τα ίχνη της χάθηκαν. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε νεκρή, στο σημείο που μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές, βιάστηκε μέχρι θανάτου.
foto3
Μια άλλη περίπτωση παρόμοια με αυτήν που αναφέραμε πάλι από ανθρώπους που θέλανε να βοηθήσουν τον πλησίον τους, και να τον φιλοξενήσουν στο σπίτι τους. Γιατί όπως μας λένε οι ιερείς στον κάθε λαθρό θα πρέπει να βλέπετε τον ίδιο το Χριστό, και ότι κάνετε για αυτούς στην ουσία το κάνετε για τον ίδιο το Χριστό.

Παρόλα αυτά, σήμερα με την παγκοσμιοποίηση και τα χρόνια του εωσφόρου, όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι τα πράγματα έχουν διαφορετική «απόχρωση» και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε αυτά τα επιπόλαια και πονηρά κηρύγματα, διότι όπως διαπιστώνεται καθημερινώς πολλοί εκ των ιερωμένων δουλεύουν για το σύστημα.
foto4
Η περίπτωση αυτή αφορά μια μητέρα από τη Σουηδία, η οποία αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να φιλοξενήσει στο σπίτι της έναν μετανάστη από την Ερυθραία, ονόματι Ισαάκ. Συνήθως ο λόγος που δέχονται οι οικογένειες να φιλοξενήσουν λαθρό είναι εκτός από φιλανθρωπικός και η οικονομική ενίσχυση η οποία λαμβάνουν από το κράτος σαν στήριξη της προσπάθειας, έτσι καταφέρνουν τα κρατικά όργανα και ξεγελούν χιλιάδες οικογένειες.

 

The Rape of Europe

 

What is ‘Taharrush gamea’? Arab ‘rape game’ spreads to Europe from Middle East

 

Η μητέρα αυτή λοιπόν, ζούσε με την κόρη της μόνη στο διαμέρισμά της και σκέφτηκε να βοηθήσει και αυτή φιλοξενώντας έναν λαθρομετανάστη στο σπίτι της. Την παραμονή της 18ης Αυγούστου του 2015, η κόρη της η Έμμα ξύπνησε απότομα γιατί βρήκε τον Ισαάκ να σκύβει από επάνω της και να ζουλάει το στήθος της με μανία.

Αργότερα ομολόγησε ότι υπέφερε με πόνους στο στήθος μετά το συμβάν και δεν ήθελε να το πει σε κανέναν, καθώς φοβόταν ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα στην μητέρα της. Επίσης το κορίτσι είπε ότι φοβόταν πάρα πολύ στο σπίτι γενικά γιατί η φυσιογνωμία του Ισαάκ, έτσι τον έλεγαν τον λαθρο, της δημιουργούσε τρόμο.

Ο Ισαάκ εντωμεταξύ, αφότου παραδέχτηκε ύστερα από πιέσεις ότι ασέλγησε εις βάρος του κοριτσιού, υποστήριζε ότι είναι μόλις 15 χρονών. Ανέφερε πως άρχισε να πηγαίνει σχολείο στην Ερυθραία όταν ήταν 10 χρονών και ύστερα συνέχισε το σχολείο για άλλα επτά χρόνια.

Τέλειωσε το σχολείο πριν από δύο χρόνια το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τον κάνει 15 χρονών. Παρόλο που η εξήγησή του εκτός από ψεύτικη ήταν και παράδοξη, το Επαρχιακό Δικαστήριο του Λουντ την αποδέχτηκε και τον έστειλε απλώς για συμβουλευτική υποστήριξη για να ελέγχει τις ορμές του.
foto5
Ο Χριστός ποτέ δεν είπε, «Αν κάποιος βιάζει τη γυναίκα σου, δώσε σε αυτόν την κόρη σου», ή «αν κάποιος σκοτώσει τον αδερφό σου, δώσε σε αυτόν τον γιο σου». Ο Ιησούς δεν συμβούλεψε ποτέ να αποσυρθούμε και να αφήσουμε το κακό να κυβερνήσει πάνω στη Γη, ή να παραδώσουμε τα παιδιά μας στα παιδιά του Σατανά για να ανατραφούν με τους τρόπους των πραγματικά κακών ανθρώπων των οποίων οι καρδιές είναι τόσο σκοτεινές που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν ποτέ να δουν το φως.

» Β Τιμ. 3,6  «Επειδή από κάτι τέτοιους προέρχονται εκείνοι, που εισδύουν με δολιότητα εις τα σπίτια και σύρουν με το μέρος των σαν αιχμαλώτους γυναικάρια, που έχουν σωρόν αμαρτίες επάνω των και άγονται και φέρονται από ποικίλας επιθυμίας.»

Η ερώτηση για τους φιλελεύθερους και τους ιερείς, οι οποίοι απεχθάνονται τον πόλεμο επειδή αθώοι πεθαίνουν, είναι αυτή: πως θα σταματήσουν αυτούς τους ανθρώπους από το να δολοφονήσουν τα παιδιά σας; Η απάντηση θα καθορίσει αν τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν με γονείς οι οποίοι τα αγαπούν, ή αν θα απολεσθούν σαν σκλάβοι ή απορρίμματα του Ισλάμ.

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος αντιμετωπίστηκε επειδή δίκαιοι άνθρωποι αναγνώρισαν ότι τα δολοφονικά ολοκληρωτικά καθεστώτα των Ναζί της Γερμανίας και της αυτοκρατορικής Ιαπωνίας δεν δύνατο να τους επιτραπεί να κυριαρχήσουν τον κόσμο. Έφυγαν 40 χρόνια σε έναν Ψυχρό Πόλεμο με τους Σοβιετικούς Κομμουνιστές οι οποίοι αιχμαλώτισαν την Ανατολική Ευρώπη για τον ίδιο λόγο.
foto6
Ο Μαχάτμα Γκάντι, για παράδειγμα, έβαλε τέλος στη Βρετανική κατοχή της Ινδίας μέσω ειρηνικής αντίστασης. Ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ κατάφερε να νικήσει την καταπίεση των νότιο-Δημοκρατών επίσης μέσω ειρηνικής αντίστασης. Και οι δυο όμως αναζήτησαν δικαιοσύνη μέσω χριστιανικών κοινοτήτων. Η ιδέα της δικαιοσύνης για το Ισλάμ είναι υποταγή ή θάνατος. Γιατί επομένως να πιστέψει κάποιος ότι η υποταγή στο Ισλάμ θα είναι κάτι καλό ?
foto7
Οι μάρτυρες πολέμησαν και θυσιαστήκαν για τον χριστιανισμό, και να μην ξεχνάμε ότι δύο από τους μεγαλύτερους άγιους του χριστιανισμού, ο Άγιος Δημήτριος και ο Άγιος Γεώργιος ήταν οι μεγαλύτεροι πολεμιστές του χριστιανισμού και απεικονίζονται με πολεμική πανοπλία όπως και ορισμένοι άλλοι Άγιοι.
foto8
Η ατιμία των πολιτικών σε όλα τα θέματα είναι αναμενόμενη καθώς πρόκειται για ένα βρώμικο παιχνίδι το οποίο θεωρείται για αυτούς φυσιολογικό. Για τους ιερείς όμως είναι εντελώς αδικαιολόγητο καθώς είναι καθήκον τους να πολεμούν για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια. Δυστυχώς όμως συνεχίζουν να κάνουν την πολιτική τους καθώς και ασταμάτητη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών επιμένοντας ότι είναι πρόσφυγες, παρόλα τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα και αποδεικνύουν το αντίθετο.

Β Τιμ. 3,3-6  «γυμνοί και από την στοιχειώδη στοργήν προς τους οικείους, αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι, διαβολείς και συκοφάνται, άγριοι και σκληροί, χωρίς καμμίαν αγάπην προς το αγαθόν, προδόται, παράφοροι και αυθάδεις, φουσκωμένοι και σκοτισμένοι από οίησιν, θα αγαπούν περισσότερον τας ηδονάς παρά τον Θεόν• άνθρωποι που θα έχουν το εξωτερικόν σχήμα και την εμφάνισιν της ευσεβείας, θα έχουν όμως αρνηθή την δύναμίν της. Φεύγε μακρυά από αυτούς, (διότι άλλως υπάρχει κίνδυνος να εκμεταλλευθούν το κύρος σου).»

Ίσως αν οι θρησκευτικοί ηγέτες άρχιζαν να ενημερώνονται σταθερότερα για τα πολιτικά θέματα, έπαυαν να προσκυνούν το χρήμα και να αναζητούν δόξα και να περιμένουν σε όλα «ο Θεός να βάλει το χέρι του»,τότε θα μπορέσει πραγματικά το έθνος μας να στραφεί προς τη δικαιοσύνη μακριά από το σκοτεινό μονοπάτι της παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να ξεσηκωθούμε και να μην επιτρέψουμε το κακό να φτάσει στο κατώφλι μας διότι τότε θα είναι πολύ αργά.

 

German & European Women speaking out About Muslim Rape

 

Muslims in Europe A MUST SEE!!!

 

Islam’s Eastern European slave trade by Muslim Turks (Ottoman) and Arabs

Η κατάσταση είναι όπως η λυρική περιγραφή που αναλύθηκε στο παρελθόν «Το φίδι όσο και αν θέλεις να το φιλοξενήσεις στο σπίτι σου μια ήμερα θα σε δαγκώσει δεν καταλαβαίνει από αγάπη.»

 

«»The Vicious Snake»» narrated by Donald J. Trump

The Vicious Snake

Το άρθρο σχετικά με το βίντεο

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

 1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΘΟΛΟΛΟΓΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ Κ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 2. Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΕΟΥ

  Ο Λόγος δεν φωτίζει το πρόσωπο του ομιλητή, αλλά του Λόγου το Ένα Πρόσωπο στην κάθε ψυχή… ευαγγελίζοντας στην καρδιά την παρουσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

  Τρεις σταυροί στον Γολγοθά…
  Ο ένας ο ληστής σου που έκλεψε την βασιλεία των ουρανών, στην μέση ο Κύριος μας ως γνωστό και στην άλλη άκρη ο αμετανόητος ληστής…..

  Βλέπω την εικόνα και θλίβομαι για τον λησμονημένο…. τον αμαρτωλό…
  και ρωτώ τον Θεό… στο δίκαιο της άγνοιάς μου….
  “πες μου Πατέρα Θεέ και εσύ άνθρωπέ μου….
  αν ο ληστής σε γνώριζε από μικρό παιδί, θα ήταν εκεί πάνω στον σταυρό;”

  Θέλω τον ληστή μου πίσω! και γύρισα πλάτη από τους ουρανούς,
  και πέθανα στην γη μου… ή όλοι η κανείς !
  ***

  Σοφός δεν είναι αυτός που ξέρει να διδάσκει, αλλά αυτός που ξέρει να διδάσκεται. Μελετάτε τις γραφές των Αγίων Πατέρων μας, μελετάτε το Άγιο Ορθόδοξο Ευαγγέλιο.

  Ένα λέω προς τους επαγγελματίες διαψευστές του ελληνισμού και της Αγίας Εκκλησίας του Ιησού Χριστού…..
  το λάδι του ψεύδους σας που καίτε την Αλήθεια, και διαστρεβλώνετε τον Άγιο λόγο του Θεού διαμελίζοντας σε μάζες και ομάδες τους αλλήλους από το Ένα το Πνεύμα του Κυρίου και Μόνου Δεσπότου Χριστού,

  ο Θεός θα το βάλει φωτιά, και εσάς στο Φως όλου του κόσμου ΘΑ ΚΆΨΕΙ.

  Ο ΘΕΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !
  ***

  Η ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία !
  αλλά βασιλεία ανθρώπου με θεό πατέρα στο πνεύμα, και κράτος γης ανθρώπων Υιών Του Θεού, ως μάνα του ανθρώπου την εκκλησία σε ζώσα Θεού παρουσία.
  ***

  Η Αγάπη Θεός, δεν κοιτά πρόσωπα και ημερομηνίες,
  αλλά μέσα στα πρόσωπα διδάσκει εαυτότητα δωρισμένη μέσα στην ανθρωπιά…
  και μέσα στον Χρόνο και το άπυρο, έβαλε μέτρα και σταθμά.

  Η Αγάπη του Χριστού δεν είναι θρησκεία,
  αλλά ζωντανή παρουσία και διδασκαλία Θεού, στον τρόπο ζωής μας,
  μέσα στο ήθος και την οικογένεια του ανθρώπου, μέσα στην σοφία, του Ελληνισμού και την παιδεία του Φωτός της ειρήνης, της δικαιοσύνης της φύσης του Θεάνθρωπου εαυτού σου Χριστού, που ντύθηκες και εσύ ευλογημένε μου Έλληνα πατριώτη Χριστιανέ.

  Ο Άνθρωπος δεν ανήκει στους ανθρώπους, αλλά στον Πατέρα Θεό.
  Ο άνθρωπος μόνο τότε είναι Άνθρωπος, όταν είναι ένα με τον Θεό.
  Και γίνετε Θεάνθρωπος και στο πνεύμα, και όχι μόνο στο μυαλό.

  Πνεύμα εστί παιδεία,
  »ελληνισμός = φωτεινός νούς» εστί Χριστός.
  Και η αγάπη εμάς των Ελλήνων το Φως του Θεού των εθνών.

  Διώξτε τους καλικάντζαρους του φθόνου και του φόβου από τα μυαλά.
  Και ελευθερώστε την αγάπη από την καρδιά….
  Χαρίστε στην περηφάνια του εγώ σας την ταπείνωση και χαρίστε την στα χέρια του Θεού… μεταμορφώνοντας το εγώ με το εγώ του Ιησού Χριστού….

  Εμείς Έλληνες αεί Χριστοί εσμέν.
  Εμείς αδέλφια ο Χριστός εαυτός Του.
  Εμείς το Ένα Του Άγιο πνεύμα διψούμε.
  Εμείς τέλειοι ως Αυτόν ευλογηθήκαμε να ζούμε.
  Αυτός ότι εστί, τούτο Έλλην εστί.
  μα πόσο μάρμαρο η αγάπη Σου,
  και πόσο τέλεια, ανθρώπου;

  Μετα-νοείτε ! και μην ακούτε τις ντουντούκες των καλικαντζάρων… του φθόνου και της απάτης !

  Ακούστε αυτήν την φορά την φωνή της βάσης του βασιλιά.
  Δικαιοσύνη Θεού αν ποθείτε …
  σωπάστε ακούστε του λέοντος την κραυγή !
  όταν ο βασιλεύς βρυχάται, Θεός ομιλεί!

  Και εσύ μαρμαρωμένη αγάπη των αλλήλων, αναστήσου ως Αυτόν.
  Αγαπάτε Χριστόν !

  Και αναστήστε Έλληνες μου την Ελλάδα !

  Ιωάννης λεωντας ο σοφος

 3. «Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες δικαιοσύνη»
  «Αναζητήστε πρώτον την Δικαιοσύνη του Θεού»
  Οι δίκαιοι είναι μαζί με τον Χριστό (Νομίζω Αποκάλυψη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *