Οι Έλληνες πατριώτες για να υπερασπιστούν την Ευρώπη ενάντια στην εισβολή των μεταναστών, (βίντεο)

5/5 (2)

MORIΑ, Ελλάδα (AP) – Με τα χρόνια, οι χωρικοί που ζουν κοντά στα ελληνικά σύνορα με την Τουρκία έχουν συνηθίσει σε μικρές ομάδες ατόμων που εισέρχονται παράνομα στη χώρα τους.

Οι Έλληνες κάτοικοι προσέφεραν συχνά στους νεοαφιχθέντες ένα σνακ και τους οδήγησαν στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή στο σιδηροδρομικό σταθμό.

Αλλά οι θερμές χαιρετισμοί εξαφανίστηκαν.
Όταν η Τουρκία άρχισε να οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και επέμεινε ότι ο παλιός περιφερειακός αντίπαλός τους και ο σύμμαχός τους ΝΑΤΟ τους δέχθηκαν ως πρόσφυγες, η ελληνική κυβέρνηση σφράγισε τα σύνορα και έσπευσε να ενισχύσει την αστυνομία και τον στρατό για να αντιμετωπίσει την πλημμύρα περιέχει.

Οι Έλληνες στην παραμεθόρια περιοχή συσπειρώθηκαν πίσω από την αυξανόμενη δύναμη των συνόρων, συνέλεξαν διατάξεις και συνέβαλαν δυναμικά στις προσπάθειες, που θεωρήθηκαν εθνικές, για να σταματήσουν μια εισβολή εμπνευσμένη από την Τουρκία.

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους του οικισμού να εξοικειωθούν με τους κατοίκους που κατάφεραν να γλιστρήσουν μέσα από τρύπες σε περιφραγμένο περίβολο ή να διασχίσουν τον ποταμό Έβρο – Μέρικ στα τουρκικά – η πλειονότητα των οποίωντου σημείου οριοθέτησης 212 χλμ.).

«Γεννηθήκαμε εδώ, ζούμε εδώ, εργαζόμαστε εδώ, γνωρίζουμε τις διασταυρώσεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο», εξηγεί ο Παναγιώτης Αγελαδαράκης, αρχηγός της κοινότητας στο Αμόριο, ένα χωριό περίπου 300 μέτρα από την όχθη του ποταμού.

Άλλα χωριά ανταποκρίθηκαν επίσης στην πρόσκληση για εθελοντές διώκτες. Μικρές ομάδες άοπλων αντρών παρακολουθούν γνωστά σημεία διέλευσης μετά το σκοτάδι.
«Είμαστε κάθονται στο σταυροδρόμι και έρχονται», δήλωσε ο Αγελαδαράκης στο Associated Press όταν οδηγούσε ένα φορτηγό σε έναν τραχύ δρόμο το βράδυ με ένα ελληνικό συνοριακό χωριό.

«Τους κρατάμε εκεί τις περισσότερες φορές, καλέστε την αστυνομία και έρχονται και τις συλλάβουν. Τότε εξαρτάται από την αστυνομία. Δεν μας ενδιαφέρει πού τα παίρνουν. Απλώς προσπαθούμε να υποστηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες από το στρατό και την αστυνομία. »

Βοήθεια για τα τμήματα των συνόρων προέρχονταν επίσης από εταιρείες και καταστηματάρχες του Έβρου. Ο Νίκος Γεωργιάδης, επικεφαλής της ένωσης τοπικών ιδιοκτητών εστιατορίων, είπε ότι οι συνάδελφοί του είχαν παραδώσει τρόφιμα και νερό σε μονάδες που σταθμεύουν σε τέσσερα σημεία στα σύνορα.

«Ζήτησαν επίσης μάσκες και γάντια, και θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε», είπε.

Ο κ. Αγγελδαράκης είπε ότι όλοι οι μετανάστες που έχει συναντήσει τις τελευταίες ημέρες είναι συνεταιριστικοί.

«Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται. Κανείς δεν έπληξε », είπε.

Αλλά ο αρχηγός του χωριού είπε ότι δεν σκέφτηκε ότι οι άνθρωποι που συναντήθηκαν έμοιαζαν με το ότι έφυγαν από πολέμους στις χώρες τους.

«Κανείς δεν βγαίνει από έναν πόλεμο», είπε. «Κανένας από αυτούς δεν είναι πρόσφυγες. Είναι όλοι παράνομοι μετανάστες και ως εκ τούτου προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη (έτσι). »

Οι ελληνικές αρχές ανέφεραν ότι από τα 252 άτομα που συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο την περασμένη Παρασκευή την Παρασκευή, το 64% ήταν Αφγανοί, 19% Πακιστανοί, 5% Τούρκοι και 4% Σύροι, ενώ οι άλλοι ήταν από το Ιράκ. Το Ιράν και το Μαρόκο ήρθαν. Την Αιθιοπία, το Μπαγκλαντές και την Αίγυπτο.

Ο Νικόλαος Παφίτης συνέβαλε από την Αθήνα.
Στην εποχή της μάχης, μουσουλμάνοι άντρες μετανάστες στα ελληνικά σύνορα λένε ότι θέλουν να πάνε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν δωρεάν χρήματα

Παρακάτω παρουσιάζεται ένα βίντεο το οποίο δείχνει σαφώς ότι οι οικονομικοί μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σε ηλικία μάχης, οι οποίοι δεν είναι Σύριοι που φεύγουν από τον πόλεμο, αλλά είναι μετανάστες από διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής που λένε στον εαυτό τους θέλουν να ταξιδέψουν στη Γερμανία επειδή το κράτος τους παρέχει δωρεάν φαγητό, διαμονή και χρήματα:

Η επιστολή του Τζορτζ Σόρος αποκαλύπτει το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο για την καταστροφή του πρώτου κόσμου με εισβολές παγκόσμιων μεταναστών

LIVE auf Chios! Migranten erzählen uns Geschichten aus Tausendundeiner Nacht

γράφει το : Voiceofeurope.com
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *