ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το ερώτημα που μπαίνει αυτόματα είναι ποιος θα δεχόταν  να ικανοποιηθεί σεξουαλικά με μια άψυχη πλαστική κούκλα και όμως , στην Ευρώπη έχουν αρχίσει και πληθαίνουν  τα πορνεία με πλαστικές κούκλες  που κάνουν κυριολεκτικά χρυσές δουλειές.

Είναι απίστευτο και όμως συμβαίνει στην πραγματικότητα  να αισθάνεται  ικανοποίηση  αγκαλιάζοντας  φιλώντας  και τέλος συνουσιαζόμενος  ένα πλαστικό κατασκεύασμα που εξωτερικά έχει  μια πλαστή γοητευτική εικόνα.

Για να καταλάβετε πόσα κερδίζουν αυτοί που προωθούν αυτό το νέο είδος διαστροφής  αρκεί να ξέρετε ότι στην Βαρκελώνη της Ισπανίας  σε ένα τέτοιο οίκο ανοχής η ώρα κοστίζει 127 ευρώ.

Η μόδα αυτή  έχει ξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες  ώστε σε κάθε σημαντικό πάρτι  είναι απαραίτητη και η παρουσία αυτών των πλαστικών κούκλων. Μάλιστα  έχουν ανοίξει καφετέριες και άλλα παρεμφερή κέντρα όπου σερβίρεται με πολλές αξιώσεις αυτό το είδος πλαστικής σεξουαλικής ικανοποίησης.

Η διαστροφή αυτή  έχει πολύ μεγάλη πέραση στους παιδόφιλους  με κόστος από 5000 μέχρι και 15 000 ευρώ  αυτοί οι διεστραμμένοι παραγγέλλουν πλαστικά παιδιά  για να ικανοποιήσουν την διεστραμμένη ανωμαλία τους.

 

Ένας δημοσιογράφος  που θέλησε να κάνει μια έρευνα  για αυτήν την υπόθεση επισκέφτηκε έναν μεγάλο οίκο ανοχής στην Βαρκελώνη για να μάθει γιατί έχει τόσο μεγάλη πέραση αυτό το είδος πλαστής  σεξουαλικής ικανοποίησης. Η απάντηση ήτανε  ότι αυτές οι πλαστικές κούκλες  είναι  κατασκευασμένες τόσο τέλεια  για να δίνουν έξτρα ικανοποίηση  να μπορεί να κάνει όποια ανωμαλία θέλει χωρίς καμιά αντίδραση.

Σύμφωνα με ειδικούς γιατρούς και ψυχολόγους που εξέτασαν το θέμα  είπαν ότι  υπάρχουνε πολλοί άντρες  κυρίως περασμένης ηλικίας που λόγο κοινωνικών συνθηκών  και ενώ έχουν έντονη επιθυμία  δεν μπορούν να έρθουν σε μια κανονική επαφή. Έτσι συχνά με μυστικό τρόπο καταφεύγουν  σε αυτό το είδος της σεξουαλικής επαφής.

Όπως προβλέπεται αυτά τα αντικείμενα της  Android-Technologies  που κατασκευάζονται κυρίως από Ιάπωνες θα διαδοθούν πολύ  γρήγορα και μάλιστα θα επεκταθούν και σε άλλους τομείς , αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον ίδιο τον άνθρωπο  σε πολλές καθημερινές του ενασχολήσεις.

Οι «κούκλες του σεξ» γενικότερα, δεν είναι τίποτα καινούργιο σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Οι άνθρωποι, ειδικά οι άντρες (αλλά και οι γυναίκες) αυνανίζονταν με σεξουαλικά αντικείμενα πάνω στα οποία προέβαλαν τις φαντασιώσεις τους από αμνημόνευτων χρόνων.

Κάποιοι ειδικοί ηθικολόγοι με την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας έφτασαν στο σημείο σήμερα να παρουσιάζουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κανείς γυναικεία ρομπότ σαν αναπλήρωση της σεξουαλικής επιθυμίας. Μάλιστα, πιστεύουν ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα της πορνείας και γενικά όλων αυτών των κυκλωμάτων εμπορίας λευκής σαρκός.

Εδώ βλέπουμε κούκλες του σεξ από την Κίνα, οι οποίες χρησιμοποιούνται και από παντρεμένους άντρες για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Μάλιστα ο πωλητής Yi Jiange ισχυρίζεται πως υπάρχουν φορές που οι γυναίκες έρχονται και ψωνίζουν κούκλες για τους άντρες τους. Μερικές φορές, λέει δεν πρόκειται απαραίτητα για το σεξ όσο για τη συντροφιά.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο γιατί ξεπερνά τους κανόνες της βασικής ηθικής και διαστρέφει όλη την έννοια της φυσιολογικής σχέσεως άρρεν –θηλή, δηλαδή αντρός-γυναικός. Και φυσικά καταργεί την θεμελιώδη λειτουργία της σύλληψης, δηλαδή την τεκνογονία. Με λίγα λόγια το άκρον αώτων της τεχνολογικής διαστροφής.

Είναι καταπληκτικό πάντως ότι αυτή η τεχνολογική καταστροφή έχει καταφέρει να κατασκευάσει τόσο τέλεια γυναικοειδή ρομπότ που είναι δύσκολο για ένα κοινό νου να τα ξεχωρίσει από την πρώτη επαφή. Και το πιο καταπληκτικό, η παραγωγή αυτών των γυναικοειδών ανδρεικέλων προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς έτσι ώστε σε λίγο καιρό θα είναι ευρέως διαθέσιμα και για την ικανοποίηση κάθε σεξουαλικής ανωμαλίας χωρίς κανένα συνειδησιακό δισταγμό, με ανάλογο κόστος μερικές χιλιάδες δολάρια φυσικά.

Όπως φαίνεται υπάρχουν πολλά επικίνδυνα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από αυτόν τον σκοπό. Ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο θα συμβεί μόλις γίνουν δημοφιλή αυτά τα ρομπότ και σε ορισμένα μέρη συμβαίνει και τώρα είναι το εξής:

Ο σπόρος από τον οποίο θα εξελιχθεί αυτό το κακό είναι ότι το σεξουαλικό ρομπότ θα κάνει ό,τι έκανε το χάπι αντισύλληψης αλλά πριν την συνεύρεση. Το άτομο πλέον δεν θα χρειάζεται να βρίσκεται μαζί με ένα άλλο πρόσωπο, από το οποίο ελκύεται, να αναπτύξει μια φυσιολογική σχέση μαζί του και να πάρει ένα χάπι για να αποφύγει τη σύλληψη. Αντίθετα, το άτομο δημιουργεί τη δική του ζωή, μια εγγενώς αποστειρωμένη φαντασία πάνω στην οποία μπορεί να προβάλει τις επιθυμίες του έτσι ώστε το ζήτημα της σύλληψης δεν υφίσταται πλέον διότι δεν είχε ποτέ τη δυνατότητα να υφίσταται.

Περάν των σεξουαλικών σχέσεων η παραγωγή έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να προσφέρει την μηχανική ικανοποίηση κάθε είδους σεξουαλικής ανωμαλίας όπως ομοφυλοφιλίας , παιδεραστίας , κτηνοβασίας και λοιπά.

Κάποιοι μάλιστα όπως το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γεωργίας με ειδίκευση στη ρομποτική, υποστηρίζουν ότι με την διάθεση μηχανικών ανδρείκελων μπορούν διάφοροι ανώμαλοι, όπως παιδόφιλοι να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους χωρίς να βλάπτουν άλλα ανθρώπινα πλάσματα. Δηλαδή να ευλογούμε τις σεξουαλικές ανωμαλίες, να τις ικανοποιούμε και με ρομπότ και φυσικά με το αζημίωτο με τις εταιρίες που θα παράγουν αυτά τα μηχανικά κατασκευάσματα, υποκατάστατα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Το προπατορικό αμάρτημα της σύγχρονης εποχής, σε τεχνολογική έκδοση. Άραγε ποιά θα είναι η σύγχρονη τιμωρία;

Ο Θεός είναι ο συγγραφέας του έρωτα. Δημιούργησε τον έρωτα και τον έκανε ωφέλιμο και αποδοτικό. Ο Θεός είναι υπέρμαχος του έρωτα όπως και της οικογένειας και των παιδιών. Γι αυτόν το λόγο έκανε τον έρωτα ώστε να μπορούν οι άντρες να έχουν οικογένειες και παιδιά. Είναι ο συγγραφέας του όπως είναι και ο συγγραφέας του γάμου και της φυσικής τάξης. Κάθε διαστροφή στον έρωτα τον απομακρύνει σταδιακά από τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε και τον μετατρέπει σε κάτι κακό.

Ο Θεός ευλόγησε τον άνθρωπο «να αυξάνεσθε και να πληθύνεσθε» και να ανέβει τα πνευματικά σκαλοπάτια στην ένωση μαζί του. Και πρώτα από όλα κατ εικόνα και καθ ομοίωση με αυτόν. Η δημιουργία μηχανικών υποκατάστατων του ανθρώπου, δηλαδή της ύψιστης δημιουργίας του Θεού, είναι σίγουρα η αποκορύφωση της ανθρωπινής αποστασίας. Με αυτήν μας την πράξη ακυρώνουμε όλο το νόημα τις δημιουργίας του ανθρώπου από τον παντοδύναμο Θεό.

Παραπάνω, ένας κύριος ονόματι Matt McMullen και η ομάδα του προσδοκούν στα σεξουαλικά ρομπότ που δημιουργούν να προσθέσουν τεχνητή νοημοσύνη και εικονική πραγματικότητα στην «Πραγματική Κούκλα».
Αλήθεια είναι δυνατόν να μπορεί να ολοκληρώνεται μια φυσιολογική σχέση με μηχανικά υποκατάστατα όσο και αν έχουν γοητευτική όψη και είναι τέλεια κατασκευασμένα;

Αυτοί που προτείνουν αυτά τα μηχανικά υποκατάστατα, τα προβάλουν σαν μεγάλη ευκολία άμεσης ικανοποίησης κάθε φυσιολογικής ορμής γιατί ο/η σύντροφος, ένα άψυχο δημιούργημα δεν θα έχει καμιά δυνατότητα να προβάλει δίκες του προσωπικές επιθυμίες. Έτσι θα είναι ένα τέλειο σκλαβάκι όλων των ορέξεων και αδίστακτων σεξουαλικών διαστροφών.

Όπως υποστηρίζουν αυτά τα ρομπότ με όλες τις ευκολίες που θα προσφέρουν μέσα σε λίγες δεκαετίες θα έχουν επικρατήσει σε διεθνές επίπεδο, αλλά σε μια αρρωστημένη κοινωνία – ανδρείκελων. Θα προσφέρουν μέχρι και την δυνατότητα ανάπτυξης ερωτικής – συναισθηματικής σχέσης χτυπώντας έτσι την αξία του σύγχρονου ανθρώπου , αλλά με ένα πλασματικό και πολύ αρρωστημένο τρόπο.

 Το αποκορύφωμα όλης αυτής της ανώμαλης τεχνολογικής διαστροφής που σκοπό έχει να υποκαταστήσει τον άνθρωπο είναι ότι, έφτασαν στο σημείο να κατασκευάζουν και να προσφέρουν μηχανικά μωρά και μηχανικά παιδάκια, προϊόν της μηχανικής συνουσίας.
Μερικές από τις μητέρες στο βίντεο θεωρούν πως οι ζωντανές κούκλες μωρά είναι ένας ωραίος τρόπος για να συμπληρώνουν αυτό το χαμένο αίσθημα της μητρότητάς τους. Άλλες πάλι νοιώθουν πως αυτό τις βοηθάει να εξερευνήσουν την καλλιτεχνική τους πλευρά καθώς διαλέγουν τα ρούχα που θα φορέσουν τα μωρά, χτενίζουν τα μαλλιά τους κ.ο.κ.

Πολλές ισχυρίζονται ότι οι κούκλες-μωρά τους δίνουν ένα αίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας, το οποίο είναι λογικό εφόσον ως άψυχες δεν κλαίνε ή ζητούν κάτι όπως ένα αληθινό μωρό. Ακόμη, μια από τις δημιουργούς αυτών των κούκλων-μωρών ισχυρίζεται ότι σε τελική φάση όλο αυτό είναι και ένα παιχνίδι διότι όπως τα παιδιά έτσι και οι ενήλικες έχουν ανάγκη να παίζουν με παιχνίδια. Αλήθεια; Ο τρόπος διαμόρφωσης της κοινωνίας μας, υποτίθεται πως μας έχει δείξει ότι άλλες είναι οι ευθύνες των ενηλίκων και όχι να παίζουν ολημερίς με κούκλες.

Η μεγαλύτερη ύβρις του σύγχρονου μηχανιστικού τεχνολογικού πολιτισμού που καταρρέει τον άνθρωπο, την φύση και αύριο τον ίδιο τον Θεό σε όλο της το μεγαλείο.

Εδώ, ο 42χρονος σχεδιαστής Ricky Ma αφιέρωσε ένα χρόνο και κάτι μαζί με 50.000 δολάρια, δουλεύοντας στην προσπάθεια του να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο, δηλαδή τη δημιουργία ενός ανθρωποειδούς ρομπότ.

Σε αυτό το βίντεο ο δημιουργός ενός ρομπότ λέει ότι «Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια τέτοια ρομπότ θα περπατούν ανάμεσά μας, θα παίζουν μαζί μας θα μας διδάσκουν, θα μας βοηθούν στα ψώνια. Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι φίλος μας». Παρόλα αυτά όταν ρωτάει το ρομπότ αν θα καταστρέψει τους ανθρώπους αυτό ασυνείδητα απαντάει θετικά ενώ εκείνος προσπαθεί ύστερα με ένα χαμόγελο να το καλύψει.

Το πιο σημαντικό λοιπόν είναι σε όλη αυτήν την ιστορία, ότι δεν θα μείνουν σε αυτήν την φάση κατασκευής ρομπότ ερωτικών σχέσεων, αλλά θα προχωρήσουν στην κατασκευή μηχανικών ανδρείκελων που θα έχουν την αποστολή να εκτελούν πολεμικές επιχειρήσεις και πάσης φύσεως εντολές της Νέας Τάξης χωρίς φυσικά καμιά νομική –ποινική συνέπεια γιατί απλά δεν θα είναι άνθρωποι αλλά τα πιόνια αυτών που θα τα κατευθύνουν.

Όπως αυτή η σκηνή από την ταινία «Όστιν Πάουερς» το 1997, που είναι χιουμοριστική των ταινιών κατασκόπων του 60’, η ιδέα εδώ είναι αντιπροσωπευτική της επίδρασης που θα έχουν τα ρομπότ του σεξ στην κοινωνία. Όσο ελκυστικά θα είναι στους χρήστες τους, τόσο θανατηφόρα θα είναι στις οικογένειες και τις ψυχές των ανθρώπων.

Η τελική μάχη θα δοθεί πάνω στο γάμο και στην οικογένεια, καθώς το σημερινό κύμα ομοφυλοφιλίας και τρανσφυλισμού-τρανστζεντερισμού που προωθείται παγκόσμια θα δουλέψει χέρι χέρι με τα σεξουαλικά ρομπότ για να επαναπροσδιορίσει τη σεξουαλικότητα και να την απογυμνώσει από κάθε τι σχετιζόμενο με την οικογένεια και τα παιδιά. Έτσι θα μετατρέψει τη σεξουαλικότητα σε ένα όχημα αμαρτίας και βλασφημίας αντί ευλογίας, το οποίο θα είναι μέρος την τελικής μάχης.

Ο Χριστός μας διδάσκει ότι «και οφείλεις να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν και με όλην την διάνοιάν σου και με όλην σου την δύναμιν, με ολόκληρον δηλαδή την ύπαρξίν σου. Αυτή είναι η πρώτη εντολή» (Μαρκ. 12,30).

Όταν ο βασιλιάς Ιωσίας «εκρήμνισεν επίσης τον οίκον των ιεροδούλων γυναικών, ο οποίος ήτο στον ναόν του Κυρίου και όπου αι γυναίκες ύφαιναν ενδύματα δια την Αστάρτην» (Δ Βασ. 23,12) περιγράφεται στην Αγία Γραφή ότι «εδόθη στον Κυριον με όλην του την καρδίαν, με όλην του την ψυχήν, με όλην του την δύναμιν σύμφωνα με τον νόμον του Μωϋσέως» (Δ Βασ. 23,25) ακολουθώντας έτσι την πρώτη εντολή η οποία δόθηκε από τον Χριστό.

Και έτσι εγέμισαν και διεποτίσθησαν, κατά την ψυχήν και το σώμα, από κάθε αδικίαν, πορνείαν, πονηρίαν, πλεονεξίαν, κακίαν• εγέμισαν από φθόνον, φόνον, φιλόνεικον διάθεσιν, δολιότητα και κάθε κακοήθειαν. Εγιναν κρυφοί κατήγοροι σιγοψιθυρίζοντες μεταξύ των εις βάρος των άλλων, θρασείς συκοφάνται των απόντων, γεμάτοι μίσος εναντίον του Θεού, υβρισταί, φαντασμένοι και κομπασταί, επιδειξιομανείς, επινοηταί κακών εις βάρος των άλλων, ασεβείς και ανυπάκοοι απέναντι των γονέων• άνθρωποι χωρίς σύνεσιν, που χωρίς εντροπήν καταπατούν τον λόγον των και τας συμφωνίας που έχουν κάμει, άστοργοι απέναντι των οικείων των, αδιάλλακτοι και μνησίκακοι, σκληροί και ανάλγητοι εις την ξένην δυστυχίαν. Ρωμ. 1,29-31

Εδώ άντρες, ανάξιοι της ονομασίας τους ξέχασαν την αξιοπρέπεια του φύλου τους και εξιλέωσαν τον δαίμονα της θηλυπρεπούς συμπεριφορά τους. Εδώ πολύ παράνομο εμπόριο γυναικών και μοιχευτικών συνευρέσεων, μαζί με άλλες φρικτές διαβόητες πρακτικές διαπράχτηκαν σε αυτόν τον ναό σαν σε ένα μέρος πέραν του πεδίου εφαρμογής και περιορισμού του νόμου. (Ευσέβιος, Εις τον βίον Κωνσταντίνου, 3.40)

Ετσι ολόκληρος η χώρα παρεσύρθη εις την ειδωλολατρείαν και αποστασίαν, διότι κατεσκεύασαν συχαμερά είδωλα όλων των ειδωλικών θεοτήτων, που είχαν τα άλλα έθνη, και τα οποία είδωλα ο Κυριος είχεν εξαφανίσει εκ μέσου των Ισροηλιτών. Γ Βασ. 14,24

Θα δώσω εντολήν να επέλθουν συμφοραί εις όλην την οικουμένην και στους ασεβείς τιμωρίαι δια τας αμαρτίας αυτών, θα καταστρέψω την έπαρσιν των παρανόμων και θα ταπεινώσω τον εγωϊσμόν των υπερηφάνων. Ησ. 13,11

Σκληροτράχηλοι, που δεν θέλετε να σκύψετε το κεφάλι σας ενώπιον του Θεού και που έχετε περικόψει από την καρδίαν σας τας κακίας, έχετε βαρειά τ’ αυτιά σας, ώστε να μη ακούετε το θέλημα του Θεού• σεις πάντοτε αντιπράττετε και ανθίστασθε στο Πνεύμα το Αγιον, όπως και οι πατέρες σας. Πραξ. 7,51

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *