Οικογένειες όπως τις ξέραμε ΤΕΛΟΣ! Εξωφρενική πρόταση «ειδικού» με αφορμή τον κορωνοϊό… Αλλάζουν όλα εν ριπή οφθαλμού!

5/5 (5)

Είμαστε σε κρίση και υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθεί και γιατί θα συμπέσει με τη γρίπη και τα απλά κρυολογήματα και δεν θα ξέρουμε τι έχουμε με κάποια συμπτώματα» δήλωσε σε συνέντευξή της στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού.

Εξέφρασε, μάλιστα, την ανησυχία της για τους επόμενους μήνες.Η ίδια εκφράζοντας την ανησυχία της για τα όσα έρθουν τον χειμώνα, τόνισε:

«Επειδή στην Ελλάδα τείνουμε να φοβόμαστε τον καθαρό αέρα και το κρύο. Πρέπει να σκεφτούμε πώς μπορούμε να περιορίσουμε τις επαφές χωρίς να επηρεάσουμε την ανθρωπιά μας, καθώς ο ιός μπορεί να μεταφερθεί και από κάποιον που είναι ανυποψίαστος».

Πέρα από τις συνήθεις συμβουλές ατομικής υγιεινής αλλά και σωστού καθαρίσματος του χώρου μας, όπως είναι ο πολύ καλός αερισμός του σπιτιού, η κ.Λινού πρότεινε κάτι που ίσως ακούγεται πρώτη φορά από στόμα ειδικού στη χώρα μας. Ο λόγος για τις «κάψουλες» -όπως τις αποκάλεσε- ηλικιωμένων, που η κάθε ελληνική οικογένεια θα πρέπει να έχει!

Σας παραθέτουμε ακριβώς τη φράση της επιδημιολόγου έτσι όπως ακούστηκε:

«Ο ηλικιωμένος να σχετίζεται με μια οικογένεια, να υπάρχουν, δηλαδή, “κάψουλες” με μια οικογένεια και έναν ηλικιωμένο».

Η ορολογία και μόνο που χρησιμοποίησε η Λινού παραπέμπει περισσότερο σε υποχρεωτική απομόνωση ευπαθών ομάδων, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, μέσα στα ίδια τους τα σπίτια!

Απομονωμένοι ίσως όχι μόνο από την υπόλοιπη κοινωνία αλλά και από τα ίδια τα μέλη της κάθε οικογένειας!

Συνέχεια εδώ

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου την πρόσφατη προτροπή στελεχών της κυβέρνησης όπως της Υπουργού παρα-Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά θα πρέπει έρχονται όσο το δυνατόν λιγότερο σε επαφή με τα γηραιότερα μέλη των οικογενειών τους, υπογραμμίζοντας πως ως «φυσικό περιβάλλον» ορίζεται το σχολείο και ΟΧΙ το σπίτι τους!

Δείτε από το 8ο λεπτό του επίμαχου βίντεο παρακάτω:

Πηγή – Διαμόρφωση/προσθήκες/φωτό:Α.Τ.

«Μπίλντεμπεργκ» στο Υπουργείο Παιδείας

Οι Δυτικοί έχουν τις δικές τους «Διεθνείς» όπου παίρνουν τις αποφάσεις τους υπεράνω κυβερνήσεων. Οι «Διεθνείς» αυτές αποτελούνται κυρίως από εκπροσώπους των οικονομικών κολοσσών, ορισμένους «επαγγελματίες» πολιτικούς και στρατιωτικούς, ταγμένους στην υπηρεσία του καπιταλισμού (πολλές φορές και οι ίδιοι μεγαλοκαπιταλιστές) κ. α. Αναφερόμαστε στις γνωστές αλλά μυστηριώδεις Λέσχη Bilderberg (ίδρυση το 1954) και την Τριμερή Επιτροπή, Trilateral Commission, (ίδρυση το 1973), πέρα από τη CIA και τις θυγατρικές της ή τις αντίστοιχες υπηρεσίες στα άλλα κέντρα του καπιταλισμού ή τις τοπικές οργανώσεις όπως π. χ. η ιταλική Στοά Ρ2 κ.ά.

Αν δει κανείς (όπου έχουν διαρρεύσει) τα ονόματα των μετεχόντων στις οργανώσεις αυτές, θα διαπιστώσει ότι μερικά είναι κοινά και συνεχή, όπως του Mack Namara, πρώην υπουργού Αμυνας των ΗΠΑ και επικεφαλής της Διεθνούς Τραπέζης, του Ανιέλι, ιδιοκτήτη της FIAT, του Dalles, αρχηγού της CIA, του H. Kissinger, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Πρίγκιπα Βερνάρδου της Ολλανδίας, από τους πλουσιότερους στον κόσμο, του Αντρεότι, πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και κατηγορούμενου για τις σχέσεις του με τη Μαφία και τη δολοφονία του πρωθυπουργού Aldo Moro και ένα σωρό άλλα λουλουδάκια και «αρσακειάδες», που ίσως μας απασχολήσουν κάποια άλλη φορά.

Στα παραπάνω πλαίσια, δρουν μερικά πολύ γνωστά Ιδρύματα «ευεργετών» όπως το Ιδρυμα Ford, το Ιδρυμα Rockfeller και μερικά άλλα. [Διεθνή ιδρύματα εξαγοράς συνειδήσεων].

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που κάθε χρόνο οργανώνει με κάθε διακριτικότητα μια διάσκεψη πολιτικών και οικονομικών παραγόντων από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, συνεδριάσε φέτος από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου στο Μοντρέ της Ελβετίας, με θέματα συζήτησης την παγκόσμια σταθερότητα, το μέλλον της Ευρώπης και το Brexit, την κλιματική αλλαγή, τις κυβερνοαπειλές, την Κίνα, την Ρωσία, το μέλλον του καπιταλισμού, την οπλοποίηση των κοινωνικών μέσων και την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης. [Η Νίκη Κεραμέως στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ – 29 Μαΐου 2019] .

Συμμετείχαν 130 προσωπικότητες από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ – Αλεξάντερ, ο πρόεδρος της γαλλικής Total Πατρίκ Ρουγιανέ, ο επικεφαλής της Google Τζεντ Κοέν και πολλοί άλλοι: πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και ειδικοί στην άμυνα.

Από ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων, παρέστησαν η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ. [ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Ποιοι Ελληνες θα βρεθούν φέτος στη συνάντηση – TA NEA – 1 Ιουνίου 2019] .

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά – καλά ούτε ένας μήνας απο τήν πρόσκληση στήν συνεδρίαση της ‘Λέσχης Μπίλντερμπεργκ’ , γιά την κυρία Νίκη Κεραμέως βουλευτή της Ν.Δ., και σήμερα παραλαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας.

Ενα επιπλέον προσόν της, είναι πως ἀνήκει στοὺς φίλους του περιβόητου διεθνοῦς καὶ πανίσχυρου ἱδρύματος Rockefeller. [Στὴν λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller ἡ Νίκη Κεραμέως τῆς ΝΔ! – 7 Ιουνίου 2019].

Άρα τί να υποθέσουμε οι απλοί και άδολοι Έλληνες …προβατο-ψηφοφόροι;
Ότι η ‘Λέσχη’ κάνει και ρουσφέτια όπως και διορισμούς;
Γιά το καλό μας πάντα! [Δηλαδή κυρα-Νίκη, η «Λέσχη» σε ΔΙΟΡΙΣΕ; Αμέσως; -ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV -8 Ιουλίου 2019].

Συγχαρητήρια στην υπουργό μαζί με την ευχή να ξεπεράσει σε συμμετοχές στην Λέσχη Μ. ακόμα και τον αρχηγό του κόμματός της !

Πηγές :

1. Επίσημη ιστοσελίδα BILDERBERG, συμμετέχοντες στην ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2019

2. Επίσημη ιστοσελίδα Τριμερούς Επιτροπής –Λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller (σελίδα 8 στο pdf).

Βρήκαν την ευκαιρία με όλη αυτή την δήθεν «κρίση υγείας» που υφιστάμεθα να στοχεύσουν -ανάμεσα σε τόσα άλλα- και κατά της οικογένειας με στρατιωτικούς πλέον όρους.

Ας μη νομίζουμε πως όλα αυτά είναι υπερβολές και πως δεν γίνονται. Όποιος το νομίζει ας συνειδητοποιήσει πρώτα πως ήδη ζούμε σε μια «υπερβολή» – ή αλλιώς πως κάθε όριο υπερβολής έχει ήδη ξεπεραστεί. Δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο από την απόλυτη υποταγή.

Ας μην υπάρχει αμφιβολία, πως οι δηλώσεις που γίνονται είναι μελετημένες και δημιουργούν υποθήκες για το μέλλον.

Ας μην υπάρχει αμφιβολία πως εάν δεν αντιμετωπίσουν σοβαρά και γενικευμένα κύματα αντίδρασης και απειθαρχίας, θα έρθει η στιγμή που θα τα δούμε όλα αυτά με τα μάτια μας.

Οικογένεια έχουμε και οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ το κράτος.

Ας κοπιάσουν…

Αναρτήθηκε από Aνατροπή Τώρα

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *