ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019(Βίντεο)

5/5 (4)

Οι Συνυπεύθυνοι Της Προδοσίας Της Μακεδονίας.

Οδηγός Ψήφου Εθνικών Εκλογών 2019

Γίναμε μετανάστες στην πατρίδα μας

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε hot spot, σε φαβέλα, όπου κυβερνά η βία και βασιλεύουν ο φόβος και το έγκλημα.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στον νου όσων είδαν τις σκηνές από τη Θεσσαλονίκη με τους Άραβες ληστές να επιτίθενται σε Κινέζους επιχειρηματίες, προσπαθώντας να αποσπάσουν από αυτούς χρήματα και φορητά τηλέφωνα.
Αυτό που απαθανατίστηκε σε βίντεο δεν παραπέμπει σε ευνομούμενη χώρα, αλλά σε τριτοκοσμικό, υπό διάλυση κράτος.
Από όλο αυτό το αποκρουστικό σκηνικό απούσα ήταν η Δημόσια Τάξη, όπως και οποιοδήποτε ίχνος από την κρατική μηχανή, την οποία οι Ελληνες ακριβοπληρώνουν για να παίρνουν από αυτήν ένα ολοστρόγγυλο… τίποτα.
Το πρόβλημα δεν το έχει μόνο η Θεσσαλονίκη και, φυσικά, δεν είναι οι Κινέζοι έμποροι και εστιάτορες τα μόνα θύματα της ληστρικής διάθεσης που έχουν και εκδηλώνουν σε κάθε ευκαιρία οι προστατευόμενοι της Νέας Τάξης – οι έποικοι της χώρας.
Η βία και η παρανομία κυριαρχούν στα περισσότερα σημεία των αστικών κέντρων και της ελληνικής υπαίθρου. Ασφαλής πλέον δεν είναι κανείς – ούτε καν εκείνοι που έχουν χρήματα για να πληρώνουν εταιρίες ιδιωτικής φύλαξης και πολλοί διάσημοι, έχοντες πρόσβαση στην εκτελεστική εξουσία, η οποία τους παρέχει αστυνομική προστασία.
Το φαινόμενο αυτό δεν είναι «φυσικό». Δεν… έβρεξε παρανομία στα καλά καθούμενα. Απλούστατα, εδώ και χρόνια τα πρόσωπα που νέμονται την εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα στέλνουν διαρκώς το μήνυμα ότι εδώ όλα επιτρέπονται, πως στην πατρίδα μας μπορεί να εισέλθει οποιοσδήποτε, να δηλώσει πρόσφυγας, να ζητεί όσα δικαιώματα και επιδόματα επιθυμεί, να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανεξέλεγκτος ανά την επικράτεια και να βιαιοπραγεί σε βάρος των νομοταγών πολιτών, χωρίς να επιτρέπεται στην Αστυνομία να του στερήσει την «ελευθερία» στην ασυδοσία….
dimokratianews,04.07.2019

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *