Ξεχάστε τον εορτασμό για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας… ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗ… ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ… ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. (βίντεο)Ἐσώθητε !! Για να προσέχετε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά….

4.75/5 (8)

Όποιες εταιρίες δεν συμμορφώνονται με την βιώσιμη ανάπτυξη της Ατζέντας 2030 δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και στην Νέα Εποχή.

Κι εγώ αναρωτιέμαι, γιατί αυτός ο ραγιαδολαός, πληρώνει δυσβάστακτους φόρους  ακόμα, γι αυτά τα …. (βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέλετε, για να μην … γράψω σκληρά γαλλικά), που προσβάλλουν και υποτιμούν την Πατρίδα, την Ιστορία και τους Προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ελλάδα.

Από πότε μωρέ, μπαίνει στο logo της Επιτροπής για το 1821, ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ισότιμα με την Κάλλας, τον Παπανικολάου και τον… Αντεντονοκουμπουκουντο;;; 

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΜΩΡΕ… 

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.

ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ (ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030. 

Καλλιόπη Σουφλή 

Έτσι θα γίνει η Ελλάδα…

Σε χθεσινό άρθρο του el.gr (ΕΔΩ), παρουσιάστηκε η απόφαση για την σύνταξη μίας Λευκής Βίβλου, η οποία θα αλλάξει την Ελλάδα, όπως την ξέραμε, με αφορμή τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

Δήλωσε αναλυτικά η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού:

«Ο εορτασμός μας θα έχει πάρα πολλά επίπεδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τιμήσουμε την Επανάσταση και τους ήρωες. Όμως θέλουμε, και είναι πρωτεύον, αποφασίσαμε, ο εορτασμός της 200ης επετείου να έχει ένα αποτύπωμα στο μέλλον. Να είναι, δηλαδή, το παράθυρό μας στο μέλλον. Θα έλεγα, συμβολικά, να είναι η απαρχή της συνέχειας. Μέσα από το Forum, λοιπόν, με την συμμετοχή των 14 θεσμικών φορέων, που θα γίνει στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, θα συνταχθεί μία Λευκή Βίβλος για τα επόμενα 20 χρόνια. Τι περιμένουμε από την χώρα μας στο άμεσο μέλλον.

Τι τομές χρειάζονται, τι προτάσεις για βελτίωση, συνεκτιμώντας την διεθνή πραγματικότητα, τις δυνατότητες αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχουμε», σημείωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

«Θα κληθείτε να συμπληρώσετε το παζλ της σημερινής Ελλάδας. Να περιγράψετε τον δρόμο για το αύριο. Εκμεταλλευόμαστε -εντός εισαγωγικών- την τεράστια πείρα σας να προετοιμαστείτε να παρουσιάσετε προτάσεις ή ακόμα και τομές για τις παρεμβάσεις που χρειάζονται για την πορεία μας τα επόμενα 20 χρόνια. Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, είμαστε δίπλα σας οργανωτικά, το γνωρίζετε, και επενδύουμε σε αυτή σας τη συνεργασία», προσέθεσε, απευθυνόμενη στους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων.

ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ

Οι λευκές βίβλοι που εκδίδονται από την Επιτροπή είναι έγγραφα που περιλαμβάνουν προτάσεις δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) σε συγκεκριμένους τομείς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελούν προέκταση των πράσινων βίβλων, σκοπός των οποίων είναι η έναρξη διαδικασίας διαβουλεύσεων σε επίπεδο ΕΕ.

Ο σκοπός μιας λευκής βίβλου είναι να βοηθήσει να αρχίσει μια συζήτηση με το κοινό, τους ενδιαφερόμενους, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο προκειμένου να καταστήσει εύκολη την επίτευξη πολιτικής συναίνεσης. Η λευκή βίβλος της Επιτροπής του 1985 για την ολοκλήρωση της εσωτερικής αγοράς αποτελεί ένα παράδειγμα προσχεδίου που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο και είχε ως αποτέλεσμα να εγκριθεί νομοθεσία ευρέος φάσματος στον εν λόγω τομέα.

Υπάρχει για παράδειγμα η Λευκή Βίβλος της Τεχνητής Νοημοσύνης, με βάση την οποία  η ζωή, η διοίκηση, οι επιχειρήσεις, η Υγεία κτλ. Θα προσαρμοστούν στην νέα της πραγματικότητα.

Την «λευκή βίβλο» της ΕΕ για την τεχνητή νοημοσύνη με τομείς δράσης είχε παρουσιάσει η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Η τεχνητή νοημοσύνη είναι για τα μεγάλα δεδομένα. Και όλοι γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερα δεδομένα έχουμε τόσο πιο έξυπνοι είναι οι αλγόριθμοι. Αυτή είναι μια πολύ απλή εξίσωση και ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα που βρίσκονται εκεί έξω», είχε δηλώσει.

Ποια θα είναι η Λευκή Βίβλος για την «νέα Ελλάδα»;;;

Το el.gr από το 2019 είχε προβλέψει πως η Γιάννα Αγγελοπούλου, σαν μία Ελληνίδα «Χίλαρι Κλίντον», θα ηγηθεί μπροστά από τις κάμερες στις αλλαγές που έρχονται στην χώρα μας (ΕΔΩ).

Τότε ακούσαμε τα πρώτα λόγια και χθες ανακοινώθηκε επίσημα.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν ειπωθεί η Ελλάδα θα αλλάξει:

ΕΘΝΙΚΑ

Η νέα Ελλάδα θα βλέπει πια με άλλο μάτι την Ελληνική Επανάσταση. Θα είναι πολυπολιτισμική και όχι πια ελληνοκεντρική.

Είχε δηλώσει το 2019, η κα Αγγελοπούλου: «Ελλάδα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Ζαχαρίας Ιμάμ».

Ο τελευταίος είναι ένας 18χρονος, γιος «προσφύγων και μεταναστών» από την Συρία που μπήκε στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου με υψηλή βαθμολογία.

Ως επιστέγασμα της τότε ομιλίας της ήρθε η αφίσα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, η οποία δείχνει μία συγκεκριμένη ιστορική διαδρομή, η οποία, ενώ παραλείπει σημαντικότατους Έλληνες, καταλήγει τελικά στον συμπαθή, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, παρουσία της κας Αγγελοπούλου και του Κ. Μητσοτάκη, επισημάνθηκαν η ανάγκη αξιοποίησης νέων τεχνολογιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας, η σημασία της στροφής προς την «πράσινη» ανάπτυξη (Ατζέντα 2030) και θίχτηκαν ζητήματα όπως η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, οι εργασιακές σχέσεις με δεδομένες και τις τεχνολογικές εξελίξεις και η διαγενεακή αλληλεγγύη.

Η Ελλάδα θα αλλάξει με βάση το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Άλλωστε ο πρωθυπουργός έχει στο γραφείο του –και μάλιστα επιδεικνύει- το βιβλίο «Μεγάλη Επανεκκίνηση του Klaus Schwab, συνιδρυτή του Φόρουμ.

Στο φόρουμ του Νταβός που διεξάγεται φέτος μέσω βιντεοδιάσκεψης, ειπώθηκαν μερικές από τις αλλαγές σε οικονομία και κοινωνία, τις οποίες θα ακολουθήσει και η Ελλάδα με την Λευκή Βίβλο.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

  • Για την δημιουργία πλούτου δεν θα χρειάζεται πια μόνο το οικονομικό κεφάλαιο, αλλά το ανθρώπινο, το κοινωνικό και το περιβαλλοντικό κεφάλαιο. Όλα αυτά τα κεφάλαια δημιουργούν μαζί έναν «κοινόχρηστο πλούτο».
  • Οι άνθρωποι και το περιβάλλον θα είναι στην κορυφή ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου: Με βάση τις ανάγκες του περιβάλλοντος επομένως, θα ρυθμίζονται οι κανόνες της Αγοράς.
  • Θα υπάρχει συλλογική υπευθυνότητα: Κανείς δεν θα μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό του και δεν θα είναι πια αφεντικό του μαγαζιού του, παρά όλοι θα εναρμονίζονται με το νέο κοινωνικό συμβόλαιο.
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός: Η τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθά στην διακυβέρνηση: Με άκαμπτο και απόλυτο τρόπο θα εφαρμόζονται οι πολικές που θα αποφασιστούν.

Συμπερασματικά η Ελλάδα θα αλλάξει οικονομικά και κοινωνικά, υπό την έννοια πως πλέον αυτοσκοπός των επιχειρήσεων δεν θα είναι το κέρδος, αλλά το «αποτύπωμά» τους στην κοινωνία και στο περιβάλλον, σε έναν ψηφιακά «αυτοδιοικούμενο» κόσμο.

Οι εταιρίες θα αξιολογούνται με κριτήρια κοινωνικά και κλιματικά.

Όποιες εταιρίες δεν συμμορφώνονται με την βιώσιμη ανάπτυξη της Ατζέντας 2030 δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και στην Νέα Εποχή.

Δείτε μερικά πρόσφατα βίντεο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ:

Klaus Schwab Δημιουργία πλούτου και κεφάλαιο

το λινκ του βίντεο, εδώ 

το λινκ του βίντεο εδώ 

το λινκ του βίντεο εδώ 

Πηγή

Ἐσώθητε !! Για να προσέχετε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά….

“Δεν θα καταπιαστώ λοιπόν, με το τι λένε ότι θέλουν να κάνουν, στο καταστατικό τους, ούτε και με τον καθέναν τους προσωπικά, αφού άλλωστε ούτε τους ξέρω, ούτε έχω ασχοληθεί μαζί τους, ούτε και θέλω ν’ ασχοληθώ για την ώρα

ΌΜΩΣ ..βλέπετε, υπάρχει αυτό το «γαμημένο» το όμως !!

Έχω να ρωτήσω λοιπόν… “

Δεν θα πάρω θέση στο θέμα… θα σας δώσω όμως τον σύνδεσμό, για να διαβάσετε αυτό το… “γαμημένο” το … “όμως”… 

Αυτό το “όμως”… που πρέπει να προσέχετε για όλους γενικά και ανεξαιρέτως τους … σωτήρες, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Και θέλω να σας επισημάνω και τούτο: Όσο το πολίτευμά μας είναι ο Κοινοβουλευτισμός, μην περιμένετε να αλλάξει το παραμικρό, ακόμα κι αν φύγουν όλα τα σημερινά υπάρχοντα κόμματα από το κοινοβούλιο και εισέλθουν όλα τα προϋπάρχοντα κομματίδια και κινήματα. 

Τον λόγο, τον εξηγούν η δεύτερη και η τρίτη φωτογραφία  φωτογραφία του “αόρατου μαριονετίστα”, ο οποίος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ελλάδας… έτσι για να είμαστε εξηγημένοι…

Γιατί είναι καιρός να αντιληφθείτε, πως όπου το πολίτευμα είναι “κοινοβουλευτισμός” (Αμερική, Καναδάς, Αγγλία, Γαλλία κλπ) τα κράτη είναι ιδιοκτησίες των Ρότσιλντ. 

Καλλιόπη Σουφλή

Διαβάστε το θέμα εδώ

Ετικέτες: ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *