ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΣΠΑ : ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ-ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ COVID-19(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Ιταλός πολιτικός λέει ότι το «ψέματα και η ψευδοποίηση» των αριθμών COVID-19 χρησιμοποιείται για την «τρομοκρατία των Ιταλών».
Ο δήμαρχος του Sutri, Vittorio Sgarbi, σε μια συναισθηματική ομιλία σε ακρόαση στις 24 Απριλίου, δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε την παραμονή της 25ης Απριλίου και πρέπει να ενωθούμε ενάντια στη δικτατορία και να ενωθούμε στην αλήθεια. Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε. Ας μην κάνουμε ένα κοινοβούλιο ψέματος… η επιστήμη που προέκυψε εδώ έλεγε ότι αυτός ο ιός είναι πολύ περισσότερο από τη γρίπη.

«Τουλάχιστον εδώ, ας εφαρμόσουμε την αρχή του Gianbatist Vico,» Verum ipsum factum «! Και τότε, ακούσατε και δώσατε τους αριθμούς, θέλω να δώσω και τους αριθμούς… μην μιλάτε για 25.000 νεκρούς εδώ, όχι δεν είναι αλήθεια! Όλα ψέματα!

«Μη χρησιμοποιείτε τους νεκρούς για ρητορική και τρομοκρατία! Σύμφωνα με στοιχεία του Ιταλικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, το 96,3% των ανθρώπων πέθαναν από άλλες παθολογίες! Ακριβή δεδομένα. Οι αριθμοί το λένε! Είναι αλήθεια, είναι αλήθεια, προχωρήστε και διαβάστε τα.

«Ας ενωθούμε στον αγώνα ενάντια στην υποκρισία, τα ψέματα και την παραποίηση αριθμών, ενάντια σε ψευδείς αριθμούς που δίνονται για να τρομοκρατήσουν τους Ιταλούς. Οι 25.000 νεκροί… πέθαναν από καρδιακή προσβολή, καρκίνο και άλλες παθολογίες. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να ταπεινώσουμε και να ντροπιάσουμε την Ιταλία. Δεν το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε στους πολίτες ψευδή νέα! Λάβετε τους αριθμούς, ελέγξτε τους.

«Εδώ στην Ιταλία, δεν ήταν 25.000 θάνατοι που προκλήθηκαν από τον κορωναϊό! Δεν είναι αλήθεια! Είναι απλώς ένας τρόπος τρομοκρατίας του ιταλικού λαού και επιβολής δικτατορίας χωρίς συγκατάθεση! Αυτό είναι γελοίο!»

Vittorio Sgarbi – You are lying about the number of deaths caused by the Corona virus

Περισσότερες ενδιαφέρουσες δηλώσεις
Ο Δρ Dan Erickson και ο Dr. Artin Massihi από το Accelerated Urgent Care έθεσαν πολλές ανησυχίες που βλέπουν με το COVID-19 και πώς το χειριζόμαστε.
Σε ένα μέρος της συνέντευξής τους, ο Δρ Erickson δηλώνει τα ακόλουθα:

«Αλλά οι γιατροί ER τώρα, οι φίλοι μου που μιλάω, να πω,» ξέρετε ότι είναι ενδιαφέρον, όταν γράφω την αναφορά θανάτου μου, πιέζομαι να προσθέσω COVID. «
«Γιατί αυτό? Γιατί μας πιέζουν να προσθέσουμε COVID; Ίσως να αυξήσετε τους αριθμούς και να το κάνετε να φαίνεται λίγο χειρότερο από ό, τι είναι; Ετσι νομίζω.» – Έρικσον.

Vittorio Sgarbi – You are lying about the number of deaths caused by the Corona virus

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τους Financial Times επισημαίνει,
«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 150.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου. Μέχρι σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα αυτών που έχουν πεθάνει από το COVID-19 στη Βρετανία ήταν ηλικίας 70 ετών και άνω ή είχαν σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις υγείας.

«Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι πόσοι από αυτούς τους θανάτους θα συνέβαιναν ούτως ή άλλως εάν οι ασθενείς δεν είχαν προσβληθεί από το COVID-19.
«Μιλώντας σε κοινοβουλευτική ακρόαση την περασμένη εβδομάδα, ο καθηγητής Neil Ferguson, διευθυντής του MRC Center for Global Infectious Disease Analysis στο Imperial College London, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη σαφές πόσους «υπερβολικούς θανάτους» που προκλήθηκαν από κορωναϊό θα υπήρχαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ωστόσο, είπε ότι το ποσοστό των θυμάτων COVID-19 που θα πέθαιναν ούτως ή άλλως θα μπορούσε να είναι «το ήμισυ ή τα δύο τρίτα».
Ένα άρθρο που γράφτηκε από τον John Lee, έναν πρόσφατα συνταξιούχο καθηγητή παθολογίας και έναν πρώην παθολόγο σύμβουλο του NHS εγείρει μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα. Το δημοσίευσε στο The Spectator, και σε αυτό γράφει:

«Εάν κάποιος πεθάνει από αναπνευστική λοίμωξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συγκεκριμένη αιτία της λοίμωξης δεν καταγράφεται συνήθως, εκτός εάν η ασθένεια είναι μια σπάνια «γνωστή ασθένεια ».
«Έτσι, η μεγάλη πλειονότητα των αναπνευστικών θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφονται ως βρογχοπνευμονία, πνευμονία, γήρας ή παρόμοια ονομασία. Δεν εξετάζουμε πραγματικά για τη γρίπη ή άλλες εποχιακές λοιμώξεις.

«Εάν ο ασθενής έχει, για παράδειγμα, καρκίνο, ασθένεια κινητικών νευρώνων ή άλλη σοβαρή ασθένεια, αυτό θα καταγραφεί ως η αιτία θανάτου, ακόμη και αν η τελική ασθένεια ήταν μια αναπνευστική λοίμωξη. Αυτό σημαίνει ότι οι πιστοποιήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο συνήθως καταγράφουν θανάτους λόγω αναπνευστικών λοιμώξεων.

Τώρα κοιτάξτε τι συνέβη μετά την εμφάνιση του Covid-19. Ο κατάλογος των γνωστών ασθενειών έχει ενημερωθεί.
Αυτή η λίστα – καθώς επίσης περιέχει ευλογιά (που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια) και καταστάσεις όπως ο άνθρακας, η βρουκέλλωση, η πανούκλα και η λύσσα (που οι περισσότεροι γιατροί του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα δουν ποτέ σε ολόκληρη τη σταδιοδρομία τους) – έχει πλέον τροποποιηθεί ώστε να συμπεριλάβει το Covid- 19. Αλλά όχι γρίπη.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του Covid-19 που προκαλεί θάνατο και του Covid-19 που βρίσκεται σε κάποιον που πέθανε από άλλες αιτίες.
Η γνωστοποίηση του Covid-19 μπορεί να δώσει την εμφάνιση του προκαλώντας αυξανόμενο αριθμό θανάτων, είτε αυτό ισχύει είτε όχι. Μπορεί να φαίνεται πολύ περισσότερο δολοφόνος από τη γρίπη, απλώς και μόνο επειδή καταγράφονται οι θάνατοι.».

Ο Δρ Sucharit Bhakdi, ειδικός στη μικροβιολογία και ένας από τους πιο αναφερόμενους ερευνητές στη γερμανική ιστορία που αναφέρεται στα μέτρα που λαμβάνονται οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ως «δρακόντεια».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *