ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΤΕΡΕΙΤΕ;-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ)

5/5 (8)

MEΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++
Ξεσηκωθήτε Έλληνες, τι άλλο καρτερείτε; Δεν βλέπετε σας έδεσαν, για να μην κουνηθήτε; Καθόλου μην σαλέψετε, βήμα να μην ποιήτε; Δεν θέλουν να αναπνέετε, δεν θέλουν να μιλείτε, σας φίμωσαν ταλαίπωροι και ούτε το θωρείτε; 
Δεν θέλουνε να σκέπτεστε γιατί πολύ φοβούνται, μην επαναστατήσετε κι αυτοί ξεβολευτούνε. Γι’ αυτό πληρώνουνε αδρά, τα βρωμερά τα μέσα, αυτοί να σας τρομάζουνε, αφού δεν έχουν μπέσα. 
Ψέματα σας σερβίρουνε κι εσείς τα καταπίνετε, αφού στα Θεία λόγια Μου, αξία εσείς δεν δίνετε. Εγώ σας ειδοποίησα να κλείστε την TV γιατί είναι για εσάς, παιδιά καταστροφή.
Σας στέρησαν οι βρωμεροί, την κάθε επαφή , σας στέρησαν την βόλτα, να πάτε εξοχή. Πειθήνια όργανά τους να γίνετε εσείς, βούληση να μην έχετε, είναι απαγορευτική. 
Πού πάτε και τι κάνετε να ξέρουν συνεχώς, καθόλου μην ξεφύγετε από το καθεστώς. Καθηλωμένοι νάσαστε μέσα στο σπιτικό σας, μέχρι να καταρρεύσει , τελείως το ηθικό σας. 
Για νάστε άβουλα όργανα, στα άνομα σχέδια τους αντίρρηση μην φέρετε, να κάνουν την δουλειά τους. Σας βομβαρδίζουν συνεχώς με νέα φοβερά, να φέρουν σε απόγνωση την δόλια σας καρδιά. 
Σας νάρκωσαν, σας κοίμισαν, για να μην εναντιωθείτε, κι ό,τι κακό σας προκαλούν εσείς να μην το δείτε.
 ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΒΟΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΣΑΣ,
ΒΙΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΣΑΣ ΚΡΑΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ, 
ΠΡΙΝ Ν’ ΑΠΟΒΗ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

 Πώς γίνεται και ζείτε εσείς χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; Πώς την χαρίζετε εσείς στα άγρια θηρία; Εγώ ο Θεός σας έφτιαξα με πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  και την στερείστε τέκνα Μου, χωρίς αντίσταση καμία.
 Πως γίνατε έτσι, σας ρωτώ, ο Κύριος και Θεός σας; Πώς άβουλοι βρεθήκατε εμπρός εις τον εχθρό σας; Δεν σας γνωρίζω τώρα πια, έτσι που καταντήσατε, Εγώ σας θέλω λέοντες και σεις λαγοί γενήκατε. 
Σας έφτιαξα να έχετε ψηλά την κεφαλή σας και όχι να σερνόσαστε στην λασπωμένη γη σας. Σαν αετός το πνεύμα σας ψηλά να φτερουγίζει, εκεί ψηλά στον Ουρανό Εμένα ν’ ατενίζει. 
Να χαίρεται, ν’ αγάλλεται, να ζει ευτυχισμένα και όχι στην κατάθλιψη και την απελπισία, να χαίρονται εις βάρος σας τα βρωμερά θηρία.
Πανηγυρίζουν οι εχθροί με την αδράνεια σας και με την απραξία σας, τον τρόμο στας ψυχάς σας. 
Εσείς που δεν τρομάξατε ποτέ απ’ τον εχθρό είτε Ξέρξης ελεγότανε ή Χίτλερ ή Μουσολίνι, ή βάρβαρος Αγαρηνός, πως πανικοβλήθηκατε από έναν τόσο δα μικρό εχθρό, που δεν τον βλέπει το μάτι το γυμνό;
 Σας φόρεσε ο διάβολος γυαλιά μεγεθυντικά και παραμορφωτικά και βλέπετε γιγάντια, πράγματα ανύπαρκτα, μικρά, και σας μικραίνει ο μιαρός όλα τα σημαντικά κι αυτό γιατί δεν σκέπτεστε καθόλου λογικά, αφού σας σκότισε εντελώς τα δόλια σας μυαλά.
Και ενώ είστε τέκνα Εμού, του Πανίσχυρου και Παντοδύναμου Θεού, τρέμετε σαν το φύλλο στην θέα του εχθρού, του ανίσχυρου και βρωμερού. 
Η Ελλάδα πάντα ήτανε, το δικό Μου το καμάρι, γιατί είχε πάντα αναμμένο, της πίστεως το λυχνάρι. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ συνώνυμο ήτανε του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και τώρα μεταλλάχθηκε, δεν είναι αυτό τιμή του.
 Όσοι αφήσαν να σβηστεί μέσα από την ψυχή τους, το Θείο Φως Μου τ’ Άγιο πούδωσα ο Κριτής τους, έρμαια γίναν οι φτωχοί, αυτοί εις τους εχθρούς τους. Έχασαν το ατρόμητο αυτοί το φρόνημα τους και γέμισε από πανικό η δύστυχη καρδιά τους.
Στους λίγους απευθύνομαι ο Κύριος και Θεός, σ’ αυτούς που δεν φοβούνται μπροστά εις τον εχθρό σ’ αυτούς και απευθύνομαι και τους προτρέπω Εγώ ν’ αφήσουνε την μέριμνα, ν’ αφήσουν το χουζούρι, να σπάσουνε την κεφαλή, αυτοί του κουτσονούρη. Να αδράξουνε τα λάβαρα τα άγια και θεία και να κατατροπώσουνε τα βρωμερά θηρία.
ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΠΑΨΗ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ’ΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ, Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ.

 Είναι όλοι θρασύδειλοι, γι’ αυτό μην τους φοβάστε, την Θεία Προστασία Μου όλοι σας θα οράστε. Ούτε λεπτό μην δίνετε άλλο απ’ την ζωή σας, εσείς να βασανίζεστε, να χαίρονται οι εχθροί σας. 
Βιαστήτε και μην χάνετε εσείς ούτε λεπτό, στο πλάϊ σας θα πολεμά όλος ο Ουρανός, θα το κατατροπώσουμε παιδιά Μου το κακό.
Με όπλο σας τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό και θυρεό την πίστη σας εις τον Ιησού Χριστό, θα τον αλυσοδέσουμε τον βρωμερό εχθρό, να σώσουμε τα αδέλφια σας όλα απ’ τον γκρεμό. 
Σφραγίζω και πιστοποιώ με τον Τίμιο Σταυρό κάθε λόγο όπου γράφεται σε τούτο το γραπτό, ο Μέγας Τρισυπόστατος και Άγιος Θεός. 
Αμήν Γένοιτο και τω Τρισυποστάτω Θεώ Δόξα.+++

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/02/blog-post_51.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *