Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ; ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ – ΙΡΑΝ, ΚΙΝΑΣ- ΤΑΙΒΑΝ…(Βίντεο)

5/5 (4)

Ενημέρωση WW3 : Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα οδηγούν σε ένα Παγκόσμιο πόλεμο – WW3 είναι όλα προαποφασισμένα ώστε η Νέα Παγκόσμια Τάξη να μπορεί να εγκατασταθεί στη συνέχεια, εκατομμύρια άνθρωποι σε στοχευμένες πόλεις θα χαθούν διότι όλα είναι στην ατζέντα για την μείωση του παγκόσμιου  πληθυσμού, όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τον απόλυτο έλεγχο … μέσω μιας παγκόσμιας Δικτατορίας.

Γράφει ο Γεωκών

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι το κύριο σώμα του Ρωσικού Στόλου Ειρηνικού επέστρεψε στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ για «πλήρη τροφοδοσία». Μεταξύ των αντικειμένων που φορτώνονται ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ.

Οι Ρώσοι, ετοιμάζονται για κάτι πολύ μεγαλύτερο από την Ουκρανία, πιστεύω ότι η Ρωσία δεν ετοιμάζεται για πόλεμο μόνο, εναντίον της Ουκρανίας…Το να πιστεύουμε ότι η Ουκρανία, μόνη της, θα πάει ποτέ σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας είναι η επιτομή της ανοησίας.

Οι νεοταξιτες αποφάσισαν ότι ο Πούτιν πρέπει να φύγει, υπήρχαν 2 άτομα που στέκονταν στο δρόμο τους:  ο Τραμπ και Πούτιν. Από τον Τραμπ, απαλλάχτηκαν ( αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο).  Με τον Πούτιν όμως  έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα,  μόλις άλλαξε το Σύνταγμα για να πάρει 2 ακόμη προεδρικές θητείες. Αυτό σημαίνει ακόμη 14 χρόνια…μέχρι το 2036.

Αυτό που τους μένει λοιπόν είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν.

Και η  Ρωσία ετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο, και περιοχή του Ειρηνικού είναι εξίσου σημαντική με την Ευρώπη, αν όχι πιο σημαντικό, καθώς υπάρχει και η Κίνα που παίζει στον Ειρηνικό.

Τα κομμάτια είναι σχεδόν στη θέση τους,  είναι θέμα…ημερών πριν ξεκινήσει ο πόλεμος  και θα εξελιχθεί ΓΡΗΓΟΡΑ σε πολλά μέτωπα από τη Βαλτική έως τη Μαύρη Θάλασσα, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία, το Ισραήλ εναντίον του Ιράν, το Πακιστάν εναντίον της Ινδίας…

Τα ηλεκτρονικά συστήματα κάποιων χωρών δέχτηκαν πριν λίγες μέρες μαζική κυβερνο-επίθεση,  ενώ ενεργοποιήθηκαν και αντίμετρα, όπως είπε και Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ η σύγκρουση στην Ουκρανία θα γίνει μετά από ένα …

ΣΧΟΛΙΟ:   Ίσως με την χρήση μιας μικρής πυρηνικής βόμβας, περιορισμένης ακτίνας και επίδρασης…από κάποιους, και μετά θα κατηγορηθεί η Ρωσία oι Ρώσοι ίσως περιμένουν τέτοια κίνηση γι’αυτό έχουν μεταφέρει πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας

 Η Ρωσία κλείνει το στρατηγικό στενό Κερτς στη Μαύρη Θάλασσα για πολεμικά πλοία και κρατικά πλοία ξένων χωρών από την επόμενη εβδομάδα έως τον Οκτώβριο του 2021, κλείνοντας τα λιμάνια της Μαριπόλ και του Μπερντανσκ της Ουκρανίας.

The Daily Mirror 13 Απριλίου 2021, ‘’η MI6 (Η Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών (SIS), γνωστή και ως MI6 (Military Intelligence, Section 6), είναι η μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου) συνδέεται με την Ουκρανία για να πυροδοτήσει έναν αιματηρό νέο πόλεμο στην Ευρώπη, σύμφωνα με ρωσική κρατική τηλεόραση.’’

Επίσης, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου πριν το Ισραήλ συγκρουστεί με το Ιράν, η Κίνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και προετοιμάζεται για μια εισβολή στην Ταϊβάν, εάν η Κίνα αποφασίσει να τραβήξει πραγματικά τη σκανδάλη, οι ΗΠΑ και η Κίνα θα βρεθούν αμέσως σε κατάσταση πολέμου.

Η ομάδα που προωθεί to σχέδιο ‘’Armageddon’’ θέλουν απεγνωσμένα έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο διότι  εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος και ο θάνατος του 90% της ανθρωπότητας είναι απαραίτητος για να αναδείξει τον ‘’Μεσσία’’ τους….

 Και μην ξεχνάτε  την πανθρησκεία κάτω από τον Παγκόσμιο Πάπα! Την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας παγκοσμίως, έλεγχος του πληθυσμού μέσω του αναγκαστικού ‘’Οικογενειακού Προγραμματισμού’’ Μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς, ένα παγκόσμιο νόμισμα σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά.

Ποιο σημείο θα εκραγεί πρώτα; Δεν ξέρω, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή…….Πιστεύω ότι θα είμαστε η γενιά που θα βιώσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και θα είναι πραγματικά φρικτό αυτό που θα ζήσουμε.

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/04/blog-post_762.html

UKRAINE READY FOR WAR: Ukraine Warns Russia It Will Suffer if Troops Cross Border

War Brutal: Thousands Russian Armed Attack Ukrainian in Border

Putin one step from WAR Will Russia invade Ukraine and spark World War 3

UKRAINIAN Troops Come Under Mortar Fire In Donetsk Region

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ…

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 10 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 100, ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!
 ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρωσία θα απελάσει 10 Αμερικανούς διπλωμάτες και εξετάζει «επώδυνα» μέτρα που απευθύνονται σε αμερικανικές επιχειρήσεις δηλώνει ο Λαβρόφ και προειδοποιεί ν΄απελάσει άλλους 100. Κάλεσε τον Αμερικάνο Πρέσβη να φύγει και να πάει στην Ουάσιγκτον για διαβούλευση. 
Το ΝΑΤΟ από την πλευρά του καλεί τη Ρωσία να παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στα λιμάνια της Ουκρανίας, επιτρέποντας την ελεύθερη πλοήγηση στο Αζοφικό Πέλαγος.
Σε τριμερή τηλεδιάκσεψη με Μέρκελ και Μακρόν ο Ζελένσκι. Γαλλία Γερμανία δήλωσαν την υποστήριξη τους στην Ουκρανία και κάλεσαν τη Ρωσία ν΄απομακρύνει δυνάμεις της από ουκρανικά σύνορα για να υπάρξει αποκλιμάκωση.
Σε συνέντευξη του ο Ζελένσκι στην le figaro επανέλαβε επιθυμία της χώρας του για ένταξη σε ΝΑΤΟ κι ΕΕ.
“Δεν μπορούμε να παραμείνουμε αιωνίως στην αίθουσα αναμονής της ΕΕ και ΝΑΤΟ “,σαν τους ισόβια αρραβωνιασμένους είπε..
Δέκα διπλωμάτες των ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Ρωσία ως απάντηση στην απέλαση των Ρώσων διπλωμάτων από την 
Ουάσινγκτον, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι η Μόσχα εξετάζει άλλες επιλογές κυρώσεων εάν συνεχιστούν τα αντίπαλα μέτρα.
Ο Λαβρόφ ανακοίνωσε τα νέα σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, προσθέτοντας ότι η Μόσχα θα απαγορεύσει στα αμερικανικά κονδύλια και τις ΜΚΟ να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας. 
Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι με τις ΗΠΑ που απασχολούν επί του παρόντος 450 διπλωματικούς υπαλλήλους στη Ρωσία και τη Ρωσία που απασχολεί 350 στις ΗΠΑ, «οι Αμερικανοί θα κληθούν να προσαρμόσουν τον αριθμό των υπαλλήλων τους στη Ρωσία στον αριθμό των Ρώσων διπλωματών στις Ηνωμένες Πολιτείες», εάν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών επιδεινωθούν περισσότερο.(σσ.Δηλ. απειλέι ν΄απελάσει 100 Αμερικανούς διπλωμάτες για να ισοσκελίσει τη διαφορά..)
Ο Λαβρόφ είπε επίσης ότι η Ρωσία έχει την ευκαιρία να επιβάλει «επώδυνα μέτρα» στις αμερικανικές επιχειρήσεις, αλλά δεν θα αναλάβει δράση αυτή τη στιγμή.
Για Οφθαλμόν αντί οφθαμού μιλάει ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα.. και κάνει λόγο για ήπια απέλαση ακόμη και του Αμερικανού Πρέσβη σύμφωνα με σχολιασμό διπλωματικών πηγών εκεί….
Ο Σάλιμπαν ο Αμερικάνος Πρέσβης κλήθηκε για πολλοστή φορά σήμερα στο σύμβουλο του Πούτιν.. Του κάνουν διπλωματικά γυμνάσια…και εκεί του συστήθηκε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην Αμερικάνικη πρωτεύουσα ως αγγελιοφόρος .. πολέμου…
Η Ρωσία ήδη έχει ανακαλέσει τον πρέσβη της….από τότε που ο ανεκδιήγητος Μπάιντεν αποκάλεσε δολοφόνο τον Πούτιν.. νομίζω ότι τότε έγινε η άτυπη κήρυξη του πολέμου..

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=dimpenewscom1&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfX0%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1383125107669929995&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2021%2F04%2F16%2F%25ce%25b7-%25cf%2581%25cf%2589%25cf%2583%25ce%25af%25ce%25b1-%25ce%25b1%25cf%2580%25ce%25b5%25ce%25bb%25ce%25b1%25cf%258d%25ce%25bd%25ce%25b5%25ce%25b9-10-%25ce%25b1%25ce%25bc%25ce%25b5%25cf%2581%25ce%25b9%25ce%25ba%25ce%25b1%25ce%25bd%25ce%25bf%25cf%258d%25cf%2582-%25ce%25b4%25ce%25b9%25cf%2580%25ce%25bb%25cf%2589%25ce%25bc%2F&sessionId=5733e36dc76540c074af3ddb98d05320334be5e2&siteScreenName=dimpenewscom1&theme=light&widgetsVersion=ff2e7cf%3A1618526400629&width=550px

Ο στόλος της Κασπίας έχει μπλοκάρει την Αζοφική.. Σε πολιορκία η Μαριούπολη.. και ναυτικό. αποκλεισμό….Οι χώρες του ΝΑΤΟ ενθαρρύνουν την Ουκρανία για μια μη πολιτική, αλλά στρατιωτική επίλυση της σύγκρουσης στο Ντονμπας σχολιάζει ο Γκρίζλοφ..
Ο κόσμος σιγά σιγά συντονίζεται στην ώρα Μόσχας.

http://oimos-athina.blogspot.com/2021/04/blog-post_51.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *