Ξεκινά εμφύλιος-Παρατηρώ και ακούω σε όλα τα κανάλια, τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να εκβιάσουν τα συναισθήματα των ανθρώπων για τους λαθρομετανάστες από τήν Μόρια. (βιντεο)

5/5 (5)

Έχω να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις και συγκρίσεις…
🔴 Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ 🔴ΟΛΟΙ έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και ρούχα σε μπόγους 🔴ΟΛΟΙ έχουν κουβέρτες 🔴ΟΛΟΙ έχουν σκεύη από τα οποία τρώνε και ετοιμάζουν φαγητό (το έδειξαν στα πλάνα τα κανάλια) 🔴 ΌΛΕΣ οι μανάδες είχαν καροτσάκια, μπιμπερό, γάλατα, νερά, κρέμες κτλ χρειαζούμενα για τα παιδιά (το έδειξαν στα πλάνα τα κανάλια) 🔴 ΟΛΟΙ είχαν εμφιαλωμένα νερά 🔴 ΟΛΟΙ είχαν τα υπερπολυτελή κινητά τους 🔴 ΟΛΟΙ είναι με καθαρά ρούχα και δέρμα 🔴 ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν είχε την έκφραση της απόγνωσης του ανθρώπου που τρέχει να σώσει τη ζωή του και τα έχει χάσει όλα 🔴 Ξαφνικά βρέθηκαν σκηνές τις οποίες είχαν ξεστήσει από τη Μόρια την ώρα που καιγόταν και στήνονται πρόχειρα γύρω από τους δρόμους.


Συγκρίνετε τους με τους ανθρώπους από το Μάτι

🔥

 Υπάρχαν πάνω από 500 ΝΕΚΡΟΙ και ΚΑΜΜΕΝΟΙ τραυματίες

🔥

 ΟΛΟΙ είχαν αφήσει πίσω τους τα προσωπικά τους αντικείμενα και ρούχα ΓΙΑΤΙ έτρεχαν να σώσουν τις ζωές τους

🔥

 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε κουβέρτα, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας μέσα στη θάλασσα περιμένοντας να τους διασώσουν. Κάποιοι παρασύρθηκαν και πνίγηκαν σε αυτή την προσπάθεια

🔥

 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε ούτε πλαστικό πιάτο. Επί ενάμιση μήνα τους πηγαίναμε εμείς φαγητό στα ειδικά σκεύη, το οποίο φαγητό κατανάλωναν καθισμένοι στα αποκαΐδια των σπιτιών τους, κινδυνεύοντας από τον αμίαντο που είχε καεί και έβγαζε αναθυμιάσεις σε όλη την περιοχή.

🔥

 Καμία μάνα δεν είχε καροτσάκια, μπιμπερό, γάλατα, νερά, κρέμες κτλ χρειαζούμενα για τα παιδιά. Τα είχαν αφήσει όλα πίσω στην προσπάθεια να σώσουν τις ζωές τους.

🔥

 Δεν υπήρχε νερό ούτε για δείγμα. Ο κόσμος παρακαλούσε και το μόνο νερό που μοιραζόταν, ήταν αυτό που μοιράσαμε οι ιδιώτες.

🔥

 Σχεδόν κανένας από αυτούς επλήγησαν δεν είχε κινητό. Πάνω στον πανικό και την απόγνωση για να σώσουν τα παιδιά και τις ζωές τους, είχαν αφήσει τα πάντα πίσω.

🔥

 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε καθαρά ρούχα. Ότι φορούσαν ήταν κατάμαυρα από την καπνιά και φυσικά χωρίς νερό ήταν κατάμαυρο από την καπνιά και το δέρμα τους και το πρόσωπο τους και τα χέρια τους.

🔥

 ΟΛΟΙ είχαν την απόγνωση στο βλέμμα τους, κοιτούσαν στο κενό και ξαφνικά δάκρυα ανεξέλεγκτα έτρεχαν στα κατάμαυρα πρόσωπα τους. Έτρεμαν τα χέρια τους, δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στο πρόσωπο τους.

🔥

 Φυσικά καμία σκηνή δεν στήθηκε πουθενά, ούτε καν για να μπορούν να τρώνε οι άνθρωποι ή οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκονταν όλη μέρα μέσα στον ήλιο σε θερμοκρασίες πάνω από 50 βαθμούς κελσίου.
ΑΥΤΌ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; 
Ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και μάλιστα όλοι οι λαθρομετανάστες ήταν ειδοποιημένοι και κανείς δεν έτρεξε για να σώσει τη ζωή του. Ήταν τόσο καλό οργανωμένο που πήραν ακόμα και τα προσωπικά τους είδη.
Μας νοιάζει αν είναι στο δρόμο; Μας νοιάζει αν έχουν μικρά παιδιά Μας νοιάζει αν δεν έχουν να κοιμηθούν; Μας νοιάζει αν δεν έχουν να φάνε; Μας νοιάζει πως ζουν;
ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:
1. Ότι όλοι οι μολυσμένοι από τον κορονοϊό είναι ελεύθεροι και ως υγειονομικές βόμβες μπορούν να μολύνουν τα πάντα, συν ότι πολύ εύκολα μπορούν να διαφύγουν με ένα απλό φουσκωτό από οποιαδήποτε παραλία του νησιού. 2. Ότι οι 135 ΠΟΙΝΙΚΟΙ, εγκληματίες, δολοφόνοι και βιαστές είναι ελεύθεροι και κυκλοφορούν μέσα στη Λέσβο και πολύ εύκολα μπορούν να διαφύγουν με ένα απλό φουσκωτό από οποιαδήποτε παραλία του νησιού. 3. Ότι οι φωτιές μπήκαν από άτομα που ανήκουν σε οργανωμένες ομάδες που μπορούν κάλλιστα να αποτελούν Τζιχαντιστικούς πυρήνες στο νησί 4. Ότι έχει ανοίξει το έδαφος για προβοκάτσιες από την πλευρά της Τουρκίας 5. Ότι η ΕΥΠ και ο επικεφαλής σεκιουριτάς είναι για τα μπάζα. 6. Ότι μέσα στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ.

Υ.Γ1 Κανένα κινητό λαθρομετανάστη πήρατε για να δείτε τι συνέβη λίγη ώρα πριν από τη φωτιά; ΥΓ 2 Τους ΜΚΟτζήδες τους ελέγξατε που βρισκόντουσαν πριν ξεσπάσει η φωτιά; ΥΓ 3 Σοβαρά τώρα, τόσες φιάλες γκαζιού που βρέθηκαν διάσπαρτες σε όλο το καμπ, με αποτέλεσμα να εκρήγνυνται παντού;

Χριστίνα Σιδέρη

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/09/blog-post_73.html

«Ιωάννης Καποδίστριας»

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΡΙΑΣ ξεκινά εμφύλιος με τα ΜΑΤ άρχισαν πλιάτσικο μαζεύουν σίδερα οργανωμένα | 11/9/2020

Γ.Αδαλής: Κύκλωμα Μυτιλήνης, Απόπειρες Δολοφονίας, ΕΥΠ & Κατάσκοποι | 11/9/2020 επιλογές αποσπάσματα

Κουσκούση εναντίων Διευθυντή Δημοτικού και τoυ επίδοξου μπράβου του

Aνατροπή Τώρα

Λέσβος 10-09-2020 – ΜΚΟ απειλεί ανοιχτά : «Μετά την Μόρια, θα πέσει και η Λέσβος»

ΜΚΟ Stand by Me Lesvos : «After Moria Lesvos will go down. Moria finished. Moria destroyed»

Την παραμονή της μετάβασης Μητσοτάκη στην Κορσική για την υπογραφή συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την επομένη των δηλώσεων Ερντογάν ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι μισοτελειωμένες» και ότι οι ηγεσίες Ελλάδος-Γαλλίας είναι «πεινασμένες» συμβαίνουν τα εξής:
Ξεσπά φωτιά στην δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Μόρια και ταυτόχρονα στο διαδίκτυο κάνει την εμφάνιση της ανάρτηση της ύποπτης ΜΚΟ Stand by Me Lesvos που περιέχει την εξής απειλή: «After Moria Lesvos will go down. Moria finished. Moria destroyed». Την ίδια ώρα αεροφωτογραφίες που τράβηξαν τα τουρκικά drones που πέταξαν πάνω από το νησί διανεμήθηκαν μέσω του γνωστού τουρκικού μηχανισμού σε δυτικά μέσα ενημερώσεως, τα οποία με το αζημίωτο συκοφαντούν κάθε φορά που θα τους δοθεί η ευκαιρία την Ελλάδα.

Το περιεχόμενο της ανάρτησης της ΜΚΟ, τα μέλη της οποίας δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες συνιστούν, με την εργαλειοποίησή τους από την Άγκυρα, απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Η συνέχιση της παραμονής τους τόσο στην Ελλάδα και ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου, συνιστά μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας.
Η παρουσία άλλωστε του αρχηγού της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου, επιβεβαιώνουν ότι η φωτιά στην Μόρια αφορά και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Όχι το μεταναστευτικό μόνο. Με την απομάκρυνση μεταναστών από την δομή αδειάζει το νησί και οι δουλέμποροι ετοιμάζονται να μας στείλουν νέα κύματα. Νέα κύματα εντός των οποίων όμως μπορεί να περιλαμβάνονται μυστικοί πράκτορες και στρατιώτες. Η εισβολή ως φαίνεται θα γίνει με προκάλυμμα τους μετανάστες.

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που υποστήριζαν -βάσει απορρήτων εκθέσεων- ότι η ΜΙΤ οργάνωσε και παλαιότερα επεισόδια που έκαναν Αφγανοί στην Μόρια με την βοήθεια 70 μαχητών του ISIS φαίνεται πως τελικά πατούν στην πραγματικότητα. Την ίδια ώρα στον Έβρο οι Τούρκοι κάνουν παρεμβολές στις επικοινωνίες των ελληνικών περιπόλων στο ποτάμι προκειμένου να διευκολύνουν τους δουλεμπόρους να περνούν απέναντι μετανάστες.
ΠΗΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ : «ΕΣΤΙΑ»

ΜΙΛΑΜΕ… Ή ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ Α Λ Η Τ Ι Κ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΗ, ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑ – ΤΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ, Ε Κ Ε Ι _ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ !!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ _ Ι Δ Α Ν Ι Κ Ο _ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΟΥΣ !!! ΟΥΤΕ… ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ‘ΤΑΝ !!! Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ ; ; ;

Περισσότερα, εδώ K A I εδώ.

ΜΕ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΞΥΠΝΑ !! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,Ε.Ε. ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ …

Μετά από όλα τα … ωραία χθεσινοβραδινά στην Μόρια της πολύπαθης Λέσβου, ποιος είναι ο νταλγκάς της αρμόδιας επιτρόπου λαθρομετανάστευσης της ΕΕ; … :

Μα η ευζωία των «μεταναστών» και … των ΜΚΟ που τους ξεσκατίζουν (ξεκοκαλίζοντας δισεκατομμύρια €)…

Για επιδόρπιο φάτε και την μεταφορά τους στην ελληνική ενδοχώρα με επιχειρήματα αυτή τη φορά … ώστε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.

Εκτός εάν με την απαίτηση μεταφοράς στο mainland, εννοεί την μεταφορά στην δική της χώρα, την Σουηδία. Λέτε να την παρεξήγησα και να μην αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της ανθρωπιάς της ;; …

Όταν κάποιος έχει δεχτεί να υπηρετήσει τη γερμανική πολιτική για το μεταναστευτικό και έχει προσπαθήσει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι χαίρεται που η χώρα του μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, ας μην παριστάνει σήμερα ότι πέφτει από τα σύννεφα επειδή συμβαίνει το προφανές και απολύτως αναμενόμενο….
Αναρτήθηκε από Aνατροπή Τώρα

Με πακιστανά κι αφγανά γέμισαν τα κρεββάτια σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία» Οι ηλικιωμένοι Έλληνες, σε λίγο, θα πεθαίνουν ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ στα πεζοδρόμια !!!

Περισσότερα, εδώ.

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *