ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ… FACEBOOK! ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ……(Βίντεο)

5/5 (5)

Νέα ξεφτίλα για τους… σκληρούς της Νουδούλας, που τώρα… φυλάνε καλά τα σύνορα κι από τον Έβρο «δεν περνάει κανείς» – όπως καυχήθηκε προχθές ο Μπουμπούκος.

Ένας διακινητής λαθρομεταναστών, λοιπόν, ξεθαρρεμένος από την πολιτική του «μπάτε σκύλοι αλέστε» των Κούληδων, αποφάσισε να διαφημιστεί με ειδικό βίντεο στο… Facebook, για να προσελκύσει πελατάκια!!!

Κι όπως βεβαιώνει: «Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο»!

Μάλιστα, προχωράει και σε… λεπτομέρειες της «δουλειάς» του: «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας περιμένει «ταξί» στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα…

Μπουμπούκο… συνοριοφύλακα, πάλι ρεζίλι των σκυλιών έγινες!

Μετατρέπεται όντως η κοινωνία μας σε «πολυπολιτισμική»;

Βουλαρίνος: Ξέρω γιατί δεν θέλετε μετανάστες!

λαθρομετανάστευση: Βρισκόμαστε ακόμα στην… αρχή, θα αυξηθούν οι ροές! ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΟΣ! ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ η συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Επιτρόπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου και του υπουργού εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ.

Τα βασικά σημεία που προέκυψαν μετά τη συνάντηση δεν έχουν μεγάλη σημασία καθώς πρόκειται για μια ακόμα αντιγραφή των αποφάσεων των συνεχών συσκέψεων για το «μεταναστευτικό», που διεξάγει η κυβέρνηση μέρα παρά μέρα για να πείσει τους Έλληνες ότι κάτι κάνει για το θέμα. Για μια ακόμα φορά δεν ακούσαμε την λέξη ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και αυτό τα λέει όλα.

Ο Χορτστ Ζέεχοφερ μάλιστα προχώρησε και σε μία αστεία τοποθέτηση για την κατανομή των «προσφύγων», σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνει “μία έλλογη κατανομή τους στην Ε.Ε, εφόσον δικαιούνται άσυλο”. Μα το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι στην συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για περιπτώσεις που ΔΕΝ δικαιούνται άσυλο.

Η είδηση της ημέρας όμως βγήκε από τον ίδιο τον υπουργό Προ.Πο., Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος προειδοποίησε ότι «ακόμα βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του προσφυγικού, με τα ρεύματα να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε Αφρική και Ασία».

Μητσοτάκης οι Λαθρομετανάστες Να Σηκώσουν στην Παρέλαση Την Σημαία μας…

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΚΟ

ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΟΣ!

Μπορεί η Λέσβος να είναι… πρωταθλήτρια στην λαθρομετανάστευση, αλλά και η Σάμος δεν πάει πίσω.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, τα «προσφυγάκια» έχουν πλέον ξεπεράσει τις 7.000 και αυξάνονται συνεχώς!

Την κατάσταση περιγράφει με μελανά χρώματα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στο Βαθύ. Διαβάστε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

«Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το νησί και το Βαθύ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι μετανάστες πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί ανέρχονται στις 7.000. Επικίνδυνο και συγκλονιστικό νούμερο. Αυτή τη στιγμή ζούμε μια καθημερινή εισβολή, όταν μιλάμε για 200 και 300 άτομα την ημέρα. Έχουν κατακλύσει την πόλη και το χωριό. Σαν χωριό, συμπεριλαμβανομένων των πληθυσμών των γύρω οικισμών φτάνουμε τους 3.300 κατοίκους. Αθροιστικά, η πόλη της Σάμου μαζί με το Βαθύ ανερχόμαστε γύρω στα 9.500 άτομα. Φοβόμαστε μήπως γίνουμε μειονότητα στον τόπο μας… Έρχονται άνθρωποι που είναι επικίνδυνοι, τους βλέπουμε και τους ζούμε. Από τα στοιχεία που μας δίνουν στο νησί υπάρχουν αυτή τη στιγμή 27 εθνότητες. Μέχρι και μετανάστης από την Κούβα βρέθηκε στο νησί μας. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κλοπή ξύλων, οικοδομικών υλικών για να φτιάξουν καταλύματα ώστε να προστατευτούν τώρα που θα μπει σιγά σιγά ο χειμώνας. Ο κόσμος έχει αρχίσει να βάζει κάγκελα στα σπίτια του. Περνούν από τις κρεμάστρες και παίρνουν ρούχα. Δεν τολμούμε να αφήσουμε τίποτα έξω. Ο κόσμος είναι σαν ένα καζάνι που βράζει, ζούμε επάνω σε μια ατομική βόμβα. Η κατάσταση του νοσοκομείου έχει φτάσει σήμερα στο απροχώρητο. Προσπαθούμε να έχουμε στο σπίτι άρρωστα μέλη της οικογένειάς μας για να μην πάμε στο νοσοκομείο. Σε ένα νοσοκομείο που ήταν υπόδειγμα για όλο το βορειοανατολικό Αιγαίο, σήμερα φοβόμαστε να πάμε για να μη κολλήσουμε ιώσεις. Να τονίσουμε επίσης ότι είχαν εξαλειφθεί κάποιες ασθένειες οι οποίες επανεμφανίζονται. Η κοινωνία της Σάμου δεν αντέχει άλλο. Ήμασταν μια ήσυχη, ήρεμη και πολιτισμένη κοινωνία. Σήμερα έχουμε χωριστεί σε μια κοινωνία καλών, κακών, σε αυτούς που τους στέλνουν αυτοί που δεν τους θέλουν και στον κόσμο που έχει αγανακτήσει. Η πλειοψηφία έχει αγανακτήσει, φοβόμαστε μήπως έχουμε άλλες εξελίξεις. Ο κόσμος μπορεί να εξεγερθεί».

https://ethnikismos.net/

Ισλάμ & Αριστερά

Παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης, να την εμφανίσουν ως… σκληρή που θα λύσει το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα με την μεταφορά χιλιάδων «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα (μετατρέποντάς την σε απέραντο hot spot…), ο κόσμος δεν τσιμπάει!

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

Η Πολωνία και οι ΗΠΑ είναι φυσικοί σύμμαχοι. Το 1920, σταματήσαμε τον Κόκκινο Στρατό του Λένιν να εισβάλει στον Δυτικό Πολιτισμό στη μάχη της Βαρσοβίας.

Πόσο κακή είναι η κατάσταση στην Γαλλία; Τόσο κακό! Το συγκλονιστικό νέο βίντεο δείχνει 2 Άραβες με μάσκες στρατιώτες του γαλλικού στρατού που κάθονται σε ένα όχημα περιπολίας με αυτόματα όπλα και παραπονούνται στον Αλλάχ επειδή για να προστατεύσουν τη γαλλική αστυνομία (την οποία αποκαλούν «οι χοίροι»).

https://twitter.com/BasedPoland/status/1180227592982614018

Germany’s Demographic Catastrophe | Almost Half Of Kids Are Migrant Descendants | Kalergi Planwww.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *