Ξέσπασμα Νοσοκόμας της Νεβάδας στη Νέα Υόρκη: Το COVID ΔΕΝ σκοτώνει ανθρώπους – δολοφονούνται οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια νοσοκόμα που έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενών με COVID-19 βγήκε δημόσια, περιγράφοντας τη φρίκη που βλέπει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς.

Η Nicole Sirotek αναφέρεται ότι είναι από τη Νεβάδα και εξέφρασε τις απογοητεύσεις της σε μια εκπομπή στο Facebook Live, προφανώς την Κυριακή, 3 Μαΐου. Το βίντεο και η σελίδα του στο Facebook φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί από το Facebook τη Δευτέρα το πρωί, αν και το βίντεο έχει εμφανιστεί αλλού.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ισχυρίζεται:
«Κανείς δεν ακούει. Δεν τους  νοιάζει τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους δίνουν   σκόπιμα την διάγνωση  του Covid 19,  ναι αυτό τους κάνουν άσχετα αν πάσχουν  από άλλα νοσήματα . Έρχομαι κυριολεκτικά εδώ κάθε μέρα και τους βλέπω να τους σκοτώνουν. «

Εξηγεί ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο νοσοκομείο της, ισχυρίζεται ότι είναι «καταδικασμένοι να γραφτούν-χαρακτηρίζονται ως ασθενείς COVID, αλλά ότι δεν πεθαίνουν από το COVID, αλλά από κακή ιατρική περίθαλψη.
Ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που προσπαθεί να υποστηρίξει τους ασθενείς της επειδή λαμβάνουν κακή ιατρική περίθαλψη, τότε  εκχωρούν εκ νέου τον ασθενή σε κάποιον άλλο.

Επειδή οι ασθενείς της είναι μειονότητες, Λατίνοι στο πρώτο νοσοκομείο που βρισκόταν, και Μαύροι στην τρέχουσα αποστολή της, προσπάθησε ακόμη και να απευθυνθεί σε ομάδες υπεράσπισης που ειδικεύονται στην υποστήριξη αυτών των μειονοτικών ομάδων, αλλά κανείς δεν φαίνεται να θέλει να ακούσει αυτήν.

Το 100% των ασθενών της πέθανε και καθιστά σαφές ότι παρόλο που δεν είναι γιατρός, είναι σίγουρη ότι αυτοί οι ασθενείς δεν λαμβάνουν την κατάλληλη θεραπεία που τους αξίζει.

Ισχυρίζεται ότι έχει ακόμη ανατεθεί να φροντίζει ασθενείς που είναι ήδη νεκροί, επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν χρησιμοποιεί καν στηθοσκόπια μιας χρήσης για να επιβεβαιώσει ότι είναι ακόμα ζωντανοί.

Συγκρίνει στην πραγματικότητα αυτό που συνέβαινε σε αυτό το νοσοκομείο με τη ναζιστική Γερμανία στο παρελθόν:
«Αυτό θα είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που μπορώ να το συγκρίνω . Είναι σαν να ήμασταν στη ναζιστική Γερμανία και ήταν σαν να πήγαμε τους Εβραίους να τους βάλουν σε θάλαμο φυσικού αερίου.

Είμαι εκεί που  όλοι με λένε , «, αυτό δεν είναι καλό, αυτό είναι κακό, αυτό είναι λάθος, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό.»
Στη συνέχεια, όλοι μου λένε «μείνετε εκεί, κάνετε εξαιρετική δουλειά, δεν μπορείτε να σώσετε όλους. Είστε καταπληκτικοί, είστε υπέροχη νοσοκόμα. » τι  ειρωνεία  που να  μάθαιναν όλοι την αλήθεια τι συμβαίνει πραγματικά στο παρασκήνιο και πώς  κοροϊδεύουν όλοι την ανθρωπότητα με έναν ιό που είναι  HOAX !!!!

Nicole Sirotek

Εάν η παραπάνω έκδοση YouTube εξαφανιστεί, χρησιμοποιήστε την παρακάτω:

The Patriot Hour – Tearful Nurse Blows Whistle on New York Hospitals ‘Murdering’ COVID Patients!

Ξυπνήστε και αντισταθείτε  όσο έχετε χρόνο ακόμα γιατί σας περιμένουν μαύρες ημέρες τον Οκτώβριο που ετοιμάζονται να σας ξανακλείσουν και πάλι στα σπίτια σας.  Μόνο που αυτήν την φορά τα οργάνωσαν καλύτερα  και θα βγαίνετε μόνο με έναν όρο: ή θα κάνετε το εμβόλιο και το σφράγισμα η  θα σας αφήσουν στο έλεος κλειδωμένοι και απομονωμένοι.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *