Ντόναλτ Τραμπ: Οι κινδυνολόγοι θέλουν απόλυτη δύναμη για να εξουσιάζουν και να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής μας

4.6/5 (5)

Donald Trump: «Για να αγκαλιάσουμε τις δυνατότητες του αύριο πρέπει να απορρίψουμε τις παρανοϊκές προφητείες καταστροφής και τις προβλέψεις της Αποκάλυψης».

Παρεμπιπτόντως, αυτά λέω κι εγώ στο βιβλίο μου «Αλήθειες και Πλάνες στην Αγία Γραφή»: Να ακυρώσουμε τις προφητείες της Αποκάλυψης και κάθε άλλη καταστροφική προφητεία, απ’ όποιον «Παΐσιο» κι αν προέρχεται. Έχουμε το ιερό χρέος και τη δύναμη να τις διαψεύσουμε στην πράξη. Δυστυχώς όμως, οι ισχυροί της γης (όπως και διάσημοι συγγραφείς και το Χόλιγουντ), εδώ και δεκαετίες, εργάζονται εμφανώς και παντοιοτρόπως για την επαλήθευσή τους. Από κοντά τους κάνει πλάτες και το κατ’ όνομα Χριστιανικό «ποίμνιο», οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» και λοιποί άσπονδοι («αιρετικοί») συγγενείς, διότι πιστεύουν ότι μετά τον, κατ’ αυτούς αναπόφευκτο, Αρμαγεδδώνα  θα έρθει ο Χριστός (Δευτέρα Παρουσία) και θα φέρει τη «Βασιλεία του Θεού» στη γη, δένοντας τον Διάβολο! Για τέτοια παρανοϊκή μοιρολατρία μιλάμε, που, πέραν του να είναι γραφική και γελοία, είναι παραλυτική και άκρως επικίνδυνη για την ανθρωπότητα.

video

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=258&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fantineataksi%2Fvideos%2F204299844516011%2F&show_text=false&width=560

Όλοι μπήκαν στη «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Βασικά σχεδόν όλοι. Υπάρχει όμως ένα τύπος που έχει τη δύναμη να την σταματήσει. Και ξέρετε ακριβώς πού το πάω. Έκαναν ένα λάθος. Προσπάθησαν να πάρουν τον Τραμπ με το μέρος τους. Και τον κάλεσαν στο Νταβός, νομίζω αρκετές φορές. Αλλά τον Ιανουάριο, όταν ο Τραμπ άρχισε να βλέπει το τέρας που μαχόταν, πήγε στο Νταβός, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και τους έχωσε ένα γιγάντιο δάχτυλο στον οφθαλμό.
«Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την μεγαλειότητα της Θεϊκής Δημιουργίας και τη φυσική ομορφιά του κόσμου μας. Όμως, για να αγκαλιάσουμε τις δυνατότητες του αύριο πρέπει να απορρίψουμε τις παρανοϊκές προφητείες καταστροφής και τις προβλέψεις της Αποκάλυψης.Οι κινδυνολόγοι αυτοί επιθυμούν πάντα το ίδιο: Απόλυτη δύναμη για να εξουσιάζουν, να μεταμορφώσουν και να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής μας. Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στους ακραίους σοσιαλιστές να καταστρέψουν την οικονομία μας και να ναυαγήσουν τη χώρα μας».
Δύο μέρες μετά από αυτήν την ομιλία του Τραμπ, το 89χρονο αριστερό φρικιό, ο δισεκατομμυριούχος Σόρος, έκανε μια επείγουσα παρέμβαση. Πού; Στο Νταβός. Προειδοποιώντας άλλη μια φορά ότι  οι εκλογές των ΗΠΑ θα καθορίσουν τη μοίρα του κόσμου. Τώρα, στο πλαίσιο του Νταβός, κοιτάξτε εδώ ξανά.
Ένα μήνα μετά την ομιλία του Τραμπ στο Νταβός, που τους έχωσε το γιγάντιο δάχτυλο στην μάπα, και να τι είπε ο Φραγκίσκος του Βατικανού, και ο Jeffrey Sacks ως απάντηση. «Και είναι επικίνδυνη χώρα αυτή τη στιγμή. Θα είναι απόλυτα επικίνδυνη αν επανεκλεγεί ο Τραμπ. Αν επανεκλεγεί ο Τραμπ…»
Ο Φραγκίσκος κάλεσε αυτόν τον τύπο στην Σύνοδο του Αμαζονίου ως επίτιμο καλεσμένο και σύμβουλο. Είναι επίσης σύμβουλος του Bernie Sanders. Τι κάνει στο Βατικανό; O τύπος αυτός που είναι υποστηρικτής του σοσιαλιστή, του σοσιαλιστή του ολοκληρωτισμού, Bernie Sanders, τι δουλειά έχει να συμβουλεύει τον Πάπα; Γιατί έχει πάσο  στους φίλους του Βατικανού; Ο Sacks υποστηρίζει τις αμβλώσεις και την αντισύλληψη. Αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για το Βατικανό. Για το Βατικανό, για τον Πάπα Φραγκίσκο και τους φίλους τους στα Ηνωμένα Έθνη, ο Τραμπ είναι προφανώς το πρόβλημα, φίλοι μου.
George Soros:«Ξεκάθαρα θεωρώ την κυβέρνηση Τραμπ κίνδυνο για τον κόσμο. Αλλά την αντιμετωπίζω ως καθαρά προσωρινό φαινόμενο, που θα εξαφανιστεί το 2020». 
Το πιάσατε; Βλέπετε γιατί υπάρχει τόσο μίσος για τον Τραμπ; Γιατί με όλα τα ελαττώματά του είναι ο καπιταλιστής. Δεν είναι παγκοσμιοποιητής. Ποτέ δεν θα γίνει όμοιός τους. Γι’ αυτό το λόγο έβγαλε τις ΗΠΑ από την συμφωνία των Παρισίων. Ο Τραμπ έβγαλε τις ΗΠΑ από τον Π.Ο.Υ. που είναι εταιρεία του Bill Gates. Και τώρα απειλεί να βγάλει τις ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Και ο κόσμος λέει «ο Τραμπ παντρεύτηκε 2 φορές, είναι κακός».
Αλήθεια; Είναι φάτσα με τον δαίμονα όλα αυτά φίλοι μου. Κανείς δεν είπε πως είναι άγιος. Χτυπάει όμως τα ιερά τέρατα των Ηνωμένων Εθνών σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η τακτική γενική συνέλευση ψηφίζει με 185 ψήφους κατά των ΗΠΑ. Σχεδόν παμψηφεί. Και θυμηθείτε, μιλώντας για τα Ηνωμένα Έθνη, το Νοέμβριο του 2019, ακριβώς πριν από την εμφάνιση του Covid-19, ο Τραμπ πήγε στα Ηνωμένα Έθνη και μπροστά στη Γενική Συνέλευση δήλωσε πόλεμο στην Παγκοσμιοποίηση. Οι σοφοί ηγέτες βάζουν πάντα το καλό του λαού τους και το καλό της χώρας τους πρώτα. Το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιητές. Το μέλλον ανήκει στους Πατριώτες!!!
Και σύντομα μετά το λόγο που έβγαλε ο Τραμπ στα Ηνωμένα Έθνη τι νομίζετε πως συνέβη; Απολύθηκε στον κόσμο ο κορωνοϊός. Και η ακμάζουσα οικονομία των ΗΠΑ μπήκε σε λειτουργία μηχανικής υποστήριξης. Λέτε να ήταν ατύχημα; 
Οπότε, όταν σας λένε, όταν λένε σε όλους μας, «να μένετε σπίτι, να φοράτε την μάσκα σας, ώστε να μην αρρωστήσει η γιαγιά», πάρτε χαμπάρι τι τρέχει. Δεν τους νοιάζει η γιαγιά σας. Δεν τους νοιάζει ο κόσμος, δεν τους νοιάζουν τα μωρά. Θέλουν τις εκτρώσεις για να σώσουν το κάθε σπίτι. Εκτρώσεις μωρών εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Δεν τους νοιάζουν τα μωρά, δεν τους νοιάζουν οι  άνθρωποι. 
Θέλετε να σώσετε τη γιαγιά σας; Πείτε στους παγκοσμιοποιητές να μείνουν μακριά της. Θυμάστε πως κάποιοι σαν τον Κουόμο (Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης), και τέτοιους τύπους, έτρεχαν προγράμματα (σ.σ.: δήθεν) θεραπείας Covid μέσα σε νοσηλευτικά κέντρα (σ.σ.: της Νέας Υόρκης); Τόσο νοιάζονται για τη γιαγιά. 
Το παιχνίδι τώρα είναι να γονατίσουν την οικονομία των ΗΠΑ και να τη βγάλουν από τη μέση. Κι έτσι όλοι θα επιθυμούν τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Κάνουν τη «Νέα Κανονικότητα» τόσο ανυπόφορα αφύσικη που ακόμα κι εσείς κι εγώ κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα παρακαλάμε για το εμβόλιο γιατί θα έχουμε λαλήσει μέχρι τότε. Θα παρακαλάμε. Γιατί αν μη τι άλλο, θα μας «κρατάει ασφαλείς» σύμφωνα με τους δεσμοφύλακες και τους χειριστές μας και τους φύλακες του ζωολογικού. 
Βλέπετε αυτό θέλουν. Γι’ αυτό χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο «Νέα Κανονικότητα».
Τι να κάνουμε για να τους πολεμήσουμε; 
Να πάμε στη δουλειά. Επιστρέψτε στο σχολείο. Αν είστε υγιείς, βγάλτε τη μάσκα. Και για όνομα του Θεού γυρίστε στην Εκκλησία. Και προσευχηθείτε να νικήσει ο Τραμπ το Νοέμβριο. 
Αυτό αφορούσε η «Επανεκκίνηση». Αυτό αφορούσε η απάτη για την Ρωσία, αυτό αφορούσε η πολιτική δίωξη. Το βλέπετε; Εδώ και 4 χρόνια προσπαθούν να σταματήσουν αυτόν τον άνθρωπο. Γιατί αν δυναμώσει την Αμερική, αν επαναφέρει την οικονομία της ξανά, η «Επανεκκίνηση» δεν θα συμβεί. Θα αναβληθεί κατά πολύ η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ποιος ξέρει πότε θα έχουν μια ευκαιρία κορωνοϊού σαν αυτή εδώ και το γνωρίζουν.
Αναρωτηθείτε γιατί μισούν αυτόν τον άνθρωπο. Αυτοί οι τύποι μισούν το Θεό, μισούν τα αγέννητα, μισούν την παραδοσιακή οικογένεια, μισούν εσάς, μισούν τον Τραμπ, του οποίου οι πολιτικοί αντίπαλοι αυτήν την ώρα ξηλώνουν τα μνημεία των ηρώων τους, χτυπάνε τους αστυνομικούς και καίνε τις σημαίες. 
Λέτε πως δεν σας αρέσει ο Τραμπ; Συγνώμη φίλοι μου, αλλά ποιος νοιάζεται; Δεν έχει σημασία πια. Σκεφτείτε την προσωπικότητά του και τα tweet του. Κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα. Η επιλογή είναι απλή φίλοι μου. Σταθείτε με την Αμερική αυτή τη στιγμή ή γκρεμιστείτε με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
 Είμαι ο Μάικλ Ματ στο Remnant TV. 
antineataksi
Κειμενοποίηση υπότιτλων από τη Μαρία Σεφέρου

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *