ΝΤΠ – Η στιγμή που μια μητέρα διαμαρτύρεται για τον COVID-19 και συλλαμβάνεται μπροστά στο παιδί της…κατάλαβες ελληνόφωνε τι μας έρχεται απο φθινόπωρο;; επι τη ευκαιρία αύριο θερμομέτρηση σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας(Βίντεο)

5/5 (6)

«Αφήστε τη μαμά μου ήσυχη»: Η στιγμή που μια μητέρα διαμαρτύρεται για τον COVID-19 και συλλαμβάνεται μπροστά στο παιδί της
Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο facebook το Σάββατο και είναι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αποτυπώνεται η εφαρμογή των νόμων της Νέας τάξης πραγμάτων, η παύση των ελευθεριών μας και η καταστολή κάθε δικαιώματος μας.
Θέλω να δεις

Με πολύ μεγάλη προσοχή αυτό το βίντεο και να αναρωτηθείς τι θα εμπόδιζε στο σύστημα να εφαρμοστεί αυτή η πρακτική και εδώ στην Ελλάδα.
Μία μητέρα λοιπόν φόρεσε ένα ιδιότυπο κίτρινο σακάκι, το οποίο έγραφε “Αν δεν γνωρίζετε τα δικαιώματα σας δεν έχετε κανένα… MAGNA CARTA” και κρατώντας το χέρι του γιου της περπατούσε στο δρόμο κοντά στο κοινοβούλιο της νέας νότιας Ουαλίας.

Εκεί λοιπόν αστυνομικοί την προσέγγισαν και της έκαναν παρατήρηση γιατί φοράει το σακάκι με αυτό το μήνυμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τους νομούς οι οποίοι εφαρμόζονται κατά την περίοδο του lockdown λόγω της κρίσης του κορωνιού.


Η νεαρή μητέρα πολύ ευγενικά όπως θα δείτε και εσείς το βίντεο τους απάντησε πως δεν πράττει κάτι το παράνομο και τους ανέφερε πώς για το καλό όλων, οι αστυνόμοι θα έπρεπε να υποστηρίζουν τα δικαιώματά των ανθρώπων.


Η γυναίκα αστυνομικός αρνήθηκε και είπε ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και της ζήτησε το όνομά της
Η μητέρα τους ρώτησε “Πώς κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια όταν σας δίνουν εντολές να πλήξετε τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών και το εφαρμόζετε με μεγάλη ευχαρίστηση;” “δεν κάνω τίποτα λάθος δεν νομίζω ότι οφείλω να σας δώσω το όνομά μου”.


Από εκεί και μετά τα πράγματα πήραν λάθος τροπή. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους συλλάβουν και τότε ο μικρός γιος της άρχισε να κλαίει και να φοβάται για τη μητέρα του.
Αφήστε τη μητέρα μου ήσυχη δεν πάει πουθενά, φώναζε σπαρακτικά αλλά ταυτόχρονα μάταια ο μικρός ήρωας.


Η γυναίκα όπως φαίνεται και στο video προσπαθεί να μην οδηγηθεί στο περιπολικό καθώς συνεχίζει να ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα λάθος. Το ενοχλητικό βίντεο με την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών, ολοκληρώνεται με τα “όργανα της τάξης”, να τραβάνρ το παιδί μακριά από τη μητέρα του μέσα σε κλάματα και οδυρμούς οι οποίοι αφήνουν παγερά αναίσθητους όλους τους αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή.

Η γυναίκα τελικά συνελήφθη

Νιώσε τη νέα τάξη πραγμάτων κάτω από την πέτσα σου! Κατάλαβε τι διακυβεύεται,αντέδρασε. | Άρης Ιχθύς

πηγη

Δεν θα πιστέψετε τι θέλουν να κάνουν από εδω και πέρα θα μπαίνουν με το έτσι θέλω στο σπίτι μας .24 Όρη ηλεκτρονική παρακολούθηση

Η μασονία προσπαθεί να μας χωρίσει σε μικρές ομάδες που χειραγωγούνται πιο εύκολα και παν από όλα προσπαθούν να μας κάνουν εχθρούς.

GIVE ME A BREAK! THEY REALLY AREN’T LEAVING ANY STONES UNTURNED RIGHT NOW…

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *