ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ(Βίντεο)

4.8/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε συχνά την ιστορία του John Pershing  τον Αμερικανό στρατηγό που βούτηξε τις σφαίρες σε αίμα χοίρων για να εκτελέσει μια ομάδα μουσουλμάνων κρατουμένων στις αρχές του εικοστού αιώνα στο μονοπάτι εκστρατείας – αλλά είναι αληθινό;

Πρόκειται για μια ιστορία όπου ένας στρατηγός διατάζει τους στρατιώτες του να εκτελέσουν για παράδειγμα 50 μουσουλμάνους με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα χοίρων. Αφού εκτελεί και τον 49ο, διατάζει να αφήσουν τον 50ο ελεύθερο για να επιστρέψει ως μάρτυρας αυτής της εκτέλεσης στους δικούς του.

Trump cites dismissed General Pershing legend again

Σύμφωνα με το Ισλάμ, τι συμβαίνει αν σκοτωθείς με μια σφαίρα βουτηγμένη στο αίμα του χοίρου;

Αν σκοτωθείς με σφαίρα βυθισμένη στο αίμα του χοίρου, τότε η ψυχή σου είναι καταραμένη για όλη την αιωνιότητα, για να αγγίξει αυτή την άσχημη ουσία. Θα κάψετε τα βαθύτερα κοιλώματα της κόλασης. Θα φωνάξετε με πόνο, με φόβο, την τιμωρία σας. Θα θελήσετε να μην έχετε ποτέ διαπράξει τη χειρότερη αμαρτία, να τολμάτε να σκοτωθείτε με αυτή την άθλια ουσία, την οποία δεν θα μιλήσουμε με το όνομα.

Στον παράδεισο βρίσκονται περισσότεροι άντρες γιατί οι γυναίκες είναι  πιο αμαρτωλές. Σας περιμένουν όμως οι 72 παρθένες με πλούσιο στήθος σαν το ρόδι στο παράδεισο, εσάς τους μουσουλμάνους.

Islam, women and paradise

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *