ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ-δεύτερο κύμα κορωνοϊού – Θα επιστρέψει και το καταστρεπτικό lockdown; (ΒΙΝΤΕΟ)-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ 1958 ΚΑΙ 1918 ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι γιατροί σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια λένε ότι έχουν καταγράψει περισσότερους θανάτους από αυτοκτονία από τον κορωναϊό, με αυτοκτονίες αξίας ενός έτους και απόπειρες αυτοκτονίας καταγράφονται σε περίοδο 4 εβδομάδων.
«Οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο John Muir στο Walnut Creek λένε ότι έχουν δει περισσότερους θανάτους από αυτοκτονία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καραντίνας από τους θανάτους από τον ιό COVID-19», αναφέρει το ABC 7.

Ο Δρ Mike deBoisblanc, ο επικεφαλής του τραύματος στο νοσοκομείο, είπε ότι δεν είχε δει ποτέ αυτοκτονία σε αυτό το ποσοστό και ότι οι αριθμοί ήταν «άνευ προηγουμένου». Τώρα λέει ότι είναι καιρός να τελειώσει πλήρως το κλείδωμα.
«Νομίζω, αρχικά, αυτή (η σειρά καταφυγίου) τέθηκε σε εφαρμογή για να ισοπεδώσει την καμπύλη και να διασφαλίσει ότι τα νοσοκομεία διαθέτουν τους πόρους για τη φροντίδα των ασθενών με COVID.

«Έχουμε τους τρέχοντες πόρους για να το κάνουμε αυτό και η υγεία των άλλων κοινοτήτων μας υποφέρει», δήλωσε ο Δρ deBoisblanc.
Μια βετεράνος νοσοκόμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο για 33 χρόνια άκουσε επίσης το κουδούνι συναγερμού:
«Αυτό που έχω δει πρόσφατα, δεν το έχω ξαναδεί», είπε η Kacey Hansen. «Δεν έχω δει τόσο πολύ σκόπιμο τραυματισμό.»

600 γιατροί προειδοποιούν τον Τραμπ: Κλείδωμα θανατηφόρο από τον κοροναϊό.
Ωστόσο, το ίδιο το νοσοκομείο έδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι εξακολουθούσε να υποστηρίζει πλήρως την παραγγελία Shelter-in-Place.
Οι αυτοκτονίες υπογραμμίζουν την πιθανή κλίμακα του ανείπωτου αντίκτυπου που είχε το κλείδωμα στην ψυχική υγεία καθώς οι άνθρωποι εξατμίζονται περαιτέρω και αποστραγγίζονται από φίλους και οικογένεια.
Πηγή: Summit.news

Το CDC επιβεβαιώνει εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θανάτου κορωναϊού: 0,26%
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο πιθανό από σχεδόν οτιδήποτε άλλο να πάθουν κάτι εκτός από το COVID-19.
Το CDC μόλις κυκλοφόρησε με μια έκθεση που θα έπρεπε να είναι συντριπτική για την αφήγηση της πολιτικής τάξης, αλλά θα πάει στο παχύ σωρό ζωτικών δεδομένων και πληροφοριών σχετικά με τον ιό που δεν κυκλοφορεί στο κοινό.

Γιατί οι Πανδημίες του 1958 και του 1918 δεν κατέστρεψαν την Οικονομία; ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Είναι τα ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ

Why Didn’t The 1958 & 1918 Pandemics Destroy The Economy? HINT: It’s The LOCKDOWNS

Για πρώτη φορά, το CDC προσπάθησε να προσφέρει μια πραγματική εκτίμηση του συνολικού ποσοστού θανάτου για το COVID-19, και στο πιο πιθανό σενάριό του, ο αριθμός είναι 0,26 τοις εκατό.
Οι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το ποσοστό θνησιμότητας 0,4 τοις εκατό μεταξύ εκείνων που είναι συμπτωματικοί και προβάλλουν ποσοστό ασυμπτωματικών περιπτώσεων 35 τοις εκατό μεταξύ εκείνων που έχουν μολυνθεί, το οποίο μειώνει το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) σε μόλις 0,26 τοις εκατό – σχεδόν ακριβώς όπου οι ερευνητές του Στάνφορντ το έβαλαν πριν από ένα μήνα.

THE SCAM OF THE CENTURY….

Unashamed with Phil Robertson Teaser

«Καμπανάκι» από ΠΟΥ για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού – Θα επιστρέψει και το καταστρεπτικό lockdown; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο πιθανό είναι να μας ξανακλείσουν μέσα από φθινόπωρο;

Πόσο πιθανό είναι να μας ξανακλείσουν μέσα από φθινόπωρο; Μπορεί η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 να μην ολοκληρώθηκε, αλλά τα εβραιοσιωνιστικά ερπετά, συνεχίζουν ακάθεκτα την ΑΤΖΕΝΤΑ 2030.

Ο Θεός, να βάλει το χέρι του.

Οι χώρες όπου οι μολύνσεις από τον κορωνοϊό μειώνονται μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσουν μια «άμεση δεύτερη κορύφωση» αν άρουν πολύ νωρίς τα μέτρα για τον περιορισμό της επιδημίας, προειδοποίησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο κόσμος εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση του πρώτου κύματος ξεσπάσματος του κορωνοϊού, δήλωσε ο Μάικλ Ράιαν, ο επικεφαλής του Οργανισμού για καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης, σε διαδικτυακή ενημέρωση, σημειώνοντας ότι ενώ τα κρούσματα μειώνονται σε πολλές χώρες, εξακολουθούν να αυξάνονται στην Κεντρική και Νότια Αμερική, την Νότια Ασία και την Αφρική.

Ο Ράιαν τόνισε ότι οι επιδημίες συχνά εμφανίζονται σε κύματα, γεγονός που σημαίνει ότι τα κρούσματα θα μπορούσαν να επανέλθουν αργότερα φέτος σε μέρη όπου το πρώτο κύμα έχει υποχωρήσει. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα τα ποσοστά μολύνσεων να αυξηθούν ξανά γρηγορότερα αν αρθούν πολύ σύντομα τα μέτρα περιορισμού του πρώτου κύματος.

«Όταν μιλάμε για ένα δεύτερο κύμα, παραδοσιακά αυτό που συχνά εννοούμε είναι ότι θα υπάρξει ένα πρώτο κύμα της νόσου από μόνο του, και στη συνέχεια θα επαναληφθεί μήνες αργότερα. Και αυτό μπορεί να είναι η πραγματικότητα για πολλές χώρες για πολλούς μήνες», είπε ο Ράιαν.

«Αλλά πρέπει επίσης να έχουμε επίγνωση του γεγονότος ότι η ασθένεια μπορεί να αναπηδήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις ότι επειδή η ασθένεια βρίσκεται σε καθοδική πορεία τώρα θα συνεχίσει να υποχωρεί και θα έχουμε αρκετούς μήνες για να ετοιμαστούμε για ένα δεύτερο κύμα. Μπορεί να έχουμε μια δεύτερη κορύφωση σε αυτό το κύμα».

Πρόσθεσε ότι χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής πρέπει «να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα δημόσιας υγείας, κοινωνικά μέτρα, μέτρα επιτήρησης, διεξαγωγής τεστ και μια ολοκληρωμένη στρατηγική για να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουμε σε μια καθοδική τροχιά και δεν θα έχουμε μια άμεση δεύτερη κορύφωση».

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες και Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες σε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά.

Πηγή

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *