ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ: ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ορμή, η συνείδηση και η συνεχής συζήτηση σχετικά με την αλήθεια και την εκπαίδευση σχετικά με τον τραυματισμό του εμβολίου δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Οι γονείς και οι κοινότητες έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να βρουν απαντήσεις για τους γιους και τις κόρες τους που έχουν υποστεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από τον εμβολιασμό.
Έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται σταδιακά οι ημέρες των αδιεξόδων και των φαρμακευτικών απαντήσεων που παρέχονται από την περιορισμένη εργαλειοθήκη της ιατρικής. Όπως και ένα απροσδιόριστο φαινόμενο κυματισμού, αυτή η αφύπνιση περιλάμβανε επίσης τη συζήτηση σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την έλλειψη συναίνεσης μετά από ενημέρωση, τον φαρμακευτικό έλεγχο της αμερικανικής υγειονομικής περίθαλψης και τη συνολική έλλειψη ελευθερίας υγείας που επί του παρόντος στηρίζεται σε μια ολισθηρή κλίση.

Το κυρίαρχο ιατρικό σύστημα και η υγειονομική περίθαλψη των ΗΠΑ είναι αποτυχημένα ιδρύματα που έχουν απομακρυνθεί από τη θεραπεία για να γίνουν καταστήματα με βάση το κέρδος που διανέμουν κατώτερα και ξεπερασμένα φαρμακευτικά προϊόντα. Η ιστορική κατεύθυνση ήταν ξεκάθαρη σε όποιον προσέχει και τώρα φαίνεται ότι έχει φτάσει η αρχή κάποιου σημείου ανατροπής. Τι σημαίνει και πού θα οδηγήσει είναι άγνωστο Ωστόσο, το status quo της επιχείρησης ως συνήθως αλλάζει προς τα εμπρός καθώς οι ιατρικοί καταγγέλλοντες έρχονται μπροστά και οι κοινότητες υποχωρούν ενάντια στην απώλεια της ελευθερίας του.

The Beast Jab Is Coming!

Σε δύο σύντομα χρόνια πολλά έχουν αλλάξει ως αποτέλεσμα μιας εθνικής κινητοποίησης που τροφοδοτήθηκε από την παραπομπή του δρ. William Thompson. Γνωστός ως πληροφοριοδότης CDC, ο Δρ Thompson δημοσίευσε δημόσια – αναλυτικά – την εμπειρία του σχετικά με την έρευνα απάτης στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ. Η ταινία ντοκιμαντέρ Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe υπερέβαλε την εστίαση στην προβληματική διαίρεση εμβολίων του CDC και ταυτόχρονα εξέθεσε ένα πολύ ελεγχόμενο και λογοκρισμένο mainstream μέσο στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα, μια άλλη καταγγέλλων ιατρικής /υγείας έκανε αμέσως ανακοινώσεις, με την αφήγηση δημοσίως των συνεχιζόμενων εμπειριών της, μάρτυρες καθημερινής βλάβης εμβολίου ρουτίνας σε μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών νοσοκομείων των ΗΠΑ (NICUs). Η νοσοκόμα πληροφοριοδότης, Michelle Rowton, είπε για ένα πονηρό ιατρικό σύστημα που επιλέγει τακτικά και απάνθρωπα να δώσει το συνιστώμενο πρόγραμμα εμβολίων του CDC σε πρόωρα βρέφη προκαλώντας τεράστιες αυξήσεις σε σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή ανεπιθύμητες ενέργειες. Σύμφωνα με τον Rowton, οι παθολόγοι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό έχουν κάνει αυτές τις ρουτίνες, ιατρικά ανίκανες ενέργειες, σε αστεία για να γελούν στο πάτωμα του νοσοκομείου και σε αίθουσες διαλλειμάτων.

Εμβολιασμοί καταναγκαστικής γρίπης
Στην εποχή των πληροφοριών, τα περιστατικά των καταγγέλλων αυξάνονται. Καθώς η ελευθερία στην υγεία και η ενημερωμένη συναίνεση διαβρώνεται με ταχύτητες, όσοι μένουν με ηθική, θάρρος και ανθρωπότητα μέσα σε ένα τέτοιο σύστημα δεν μένουν πλέον ήσυχοι. Στη συνάντηση την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα, η συνάντηση υποστήριξης του κεφαλαίου Talk About Curing Autism της Πενσυλβανίας συγκεντρώνει για να παρέχει εκπαίδευση, υποστήριξη και πόρους για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σε μια πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, μια νοσοκόμα γυρίστηκε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ζωντανής ροής Periscope που προειδοποιεί για εμβολιασμούς αναγκαστικής γρίπης που συμβαίνουν σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Επιπλέον, η νοσοκόμα έδωσε πιθανές λύσεις στο άγνωστο, στοχευμένο κοινό σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την ενημερωμένη συγκατάθεσή τους και να αποφύγει ανεπιθύμητες παρενέργειες. Σύμφωνα με τη νέα νοσοκόμα πληροφοριοδότη:

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ο νόμος για την προσιτή φροντίδα, είμαστε τώρα – ως νοσοκόμες – υποχρεωμένοι να ρωτάμε κάθε ασθενή όταν έρχονται στο νοσοκομείο εάν είχατε το εμβόλιο της γρίπης ή το πνευμονιοκοκκικό σας εμβόλιο. Εάν πείτε όχι σε κανένα από αυτά, στον υπολογιστή, θα δημιουργηθεί μια παραγγελία που λέει ότι πρέπει να σας χορηγήσουμε αυτό το εμβόλιο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε σε γιατρό… είναι πολιτική νοσοκομείου. Τώρα είναι πολιτική του Υπουργείου Υγείας ότι πρέπει τώρα να σας χορηγήσουμε το εμβόλιο.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ-nytimes.! !!!

Η νέα υπογεγραμμένη συναίνεση για νοσοκομειακές υπηρεσίες περιλαμβάνει εμβόλια – αλλά οι ασθενείς που δεν γνωρίζουν ότι χορηγούν τέτοια συναίνεση
Η μεγαλύτερη ιστορία με τίτλο δημιουργήθηκε καθώς συνέχισε η νοσηλεύτρια:

Όταν πηγαίνετε στο νοσοκομείο εάν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση – ας πούμε ότι χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης γόνατος – πρώτα θα σας ρωτήσουν εάν είχατε τα εμβόλια σας. Θα πεις όχι. Στη συνέχεια, θα πουν ότι πρέπει να υπογράψετε αυτήν τη συγκατάθεση εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση… πρέπει να υπογράψετε τη συγκατάθεσή σας.

Στη συγκατάθεση, υπάρχει μια λέξη κλήση «βιογενής [βιολογία]» και εάν υπογράψετε τη συγκατάθεση λέγοντας «Συμφωνώ για να μου δώσετε βιογενή [βιολογικά]» – αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορούν να σας δώσουν οτιδήποτε θεωρούν απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων . Αν λοιπόν πείτε ότι δεν έχετε πάρει εμβόλιο γρίπης και είναι σεζόν της γρίπης και υπογράψετε τη συγκατάθεσή σας λέγοντας ότι συμφωνώ με τα βιογενή [βιολογικά], θα σας δώσουν ένα εμβόλιο ακόμη και όταν είστε υπό αναισθησία επειδή έχετε ήδη υπογράψει τη συγκατάθεση .

Πώς ενημερώνουν τα νοσοκομεία τον ασθενή ότι μόλις έλαβαν μέρος σε ιατρική διαδικασία (ανοσοποίηση) που έχουν εγγενείς κινδύνους χωρίς να δοθεί κατάλληλη συναίνεση μετά από ενημέρωση; Σύμφωνα με τον νοσηλευτή, τα νοσοκομεία πλησιάζουν το θέμα λέγοντας στους ασθενείς τα εξής:
Εάν δεν πάτε και λάβετε τα ιατρικά σας αρχεία, δεν θα ξέρετε ότι έχετε εμβόλιο γρίπης. Μπορούν [το νοσοκομείο] να σας πουν στο τέλος «ω, παρεμπιπτόντως, είστε τώρα καλυμμένοι, είχατε εμβόλιο γρίπης ή λάβατε το πνευμονιοκοκκικό εμβόλιο».

Επιβάλλονται εμβόλια σε ασθενείς που δεν τους θέλουν σε νοσοκομεία των ΗΠΑ

Αυτό συμβαίνει πραγματικά; Σίγουρα οι άνθρωποι θα μιλούσαν αν ήταν. Η νοσηλεύτρια πληροφοριοδότης πηγαίνει περαιτέρω λέγοντας:
Δύο άτομα τώρα μου ανέφεραν την περασμένη εβδομάδα λέγοντας ότι έλαβαν το εμβόλιο, δεν ήθελαν τα εμβόλια. Δεν ήξεραν ότι η λέξη βιογενής [βιολόγος] σήμαινε ότι πρόκειται να πάρουν εμβόλιο.
Πώς μπορούν λοιπόν οι άνθρωποι να προστατευτούν; Σύμφωνα με τη νοσοκόμα, ίσως μια απλή στρατηγική μπορεί να καταπολεμήσει αμέσως αυτήν την ώθηση προς τον αναγκαστικό εμβολιασμό που συμβαίνει τώρα στα νοσοκομεία των ΗΠΑ.

Προειδοποιεί:
Όταν υπογράφετε τη συγκατάθεσή σας για χειρουργική επέμβαση, μπορείτε να πείτε συγκεκριμένα «όχι εμβόλια, δεν το θέλω». Μπορείτε να γράψετε ένα αρχικό μετά από αυτό που λέτε ότι δεν θέλετε και πρέπει να το τιμήσουν. Και αν δεν το τιμήσουν, μπορούν να μηνυθούν.

Nurse Warns of «Biologics» & Forced Flu Shots Happening in US Hospitals

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ορίζει τους βιολόγους χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δηλώσεις:
Τα βιολογικά προϊόντα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως τα εμβόλια …. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φάρμακα που συντίθενται χημικά και είναι γνωστή η δομή τους, τα περισσότερα βιολογικά είναι σύνθετα μείγματα που δεν αναγνωρίζονται ή χαρακτηρίζονται εύκολα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσιεύει μια τριμηνιαία λίστα εμβολίων για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και τραυματισμούς. Η πλειονότητα των τραυματισμών εμβολίου που περιλαμβάνονται στη λίστα του DOJ είναι άμεσο αποτέλεσμα της γρίπης.

Επιπλέον, η αποτελεσματικότητα της γρίπης πέρυσι ήταν 23 τοις εκατό σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία του CDC. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του εμβολίου κατά της γρίπης, το CDC και ο κατασκευαστής φαρμάκων υποθέτουν ποια στελέχη γρίπης μπορεί να είναι εμφανή για την εποχή της γρίπης του επόμενου έτους.
Λόγω αυτού του γεγονότος, κάθε εμβόλιο γρίπης είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια και συνεπώς μη δοκιμασμένο. Δεδομένου ότι τα συστατικά αλλάζουν πάντα, δεν υπάρχει χρόνος για την πραγματοποίηση πραγματικών μελετών ασφάλειας. Κάθε χρόνο, τα άτομα που υποβάλλονται σε ιατρική διαδικασία εμβολιασμού θεωρούνται η τελική φάση των δοκιμών δημόσιας ασφάλειας για ένα μη αποδεδειγμένο φαρμακευτικό προϊόν.

Επιπλέον, η άρνηση αυτής της γνώσης από τον ασθενή – και η πρόσβαση στο ένθετο του κατασκευαστή πριν από την ένεση – αποτελεί μια λίστα πλυντηρίων με τις παραβιάσεις συμφωνιών ιατρικής ηθικής και παραβιάσεις διεθνών κωδικών που προστατεύουν τους ανθρώπους από τον αναγκαστικό ιατρικό πειραματισμό.

Ιατροί που αντιτίθενται σε αναγκαστικούς εμβολιασμούς – Πρέπει να αποσιωπηθούν οι απόψεις τους;

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που διαδίδονται σήμερα στα συμμορφούμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ότι οι γιατροί είναι είτε υπέρ του εμβολίου είτε κατά-εμβόλιο, και ότι οι γιατροί κατά των εμβολίων είναι όλοι «κουραστικοί».
Ωστόσο, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια στη συζήτηση για τα εμβόλια. Οι γιατροί δεν ενοποιούνται καθόλου στις θέσεις τους σχετικά με την «επιστήμη» των εμβολίων, ούτε είναι ενωμένοι στη θέση να αφαιρέσουν τη συναίνεση μετά από ενημέρωση για ιατρική διαδικασία όπως τα εμβόλια.

Οι δύο πιο ακραίες θέσεις είναι εκείνοι οι γιατροί που είναι 100% κατά των εμβολίων και δεν τους χορηγούν καθόλου, και εκείνοι οι γιατροί που πιστεύουν ότι ΟΛΑ τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους, ΟΛΟ τον χρόνο, με τη βία, εάν είναι απαραίτητο.
Πολύ λίγοι γιατροί εμπίπτουν σε μία από αυτές τις δύο εξτρεμιστικές θέσεις, και όμως είναι η ακραία θέση για τα εμβόλια που παρουσιάζεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα mainstream media ως η κυρίαρχη θέση του ιατρικού τομέα.

Μεταξύ αυτών των δύο ακραίων απόψεων, ωστόσο, είναι όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών που ασκούν σήμερα πιθανότατα θα κατηγοριοποιούσε τη θέση τους. Πολλοί γιατροί που θεωρούν τον εαυτό τους ως «υπέρ-εμβόλιο», για παράδειγμα, δεν πιστεύουν ότι κάθε εμβόλιο είναι κατάλληλο για κάθε άτομο.
Πολλοί γιατροί προτείνουν ένα «καθυστερημένο» πρόγραμμα εμβολίων για ορισμένους ασθενείς και όχι πάντα το συνιστώμενο πρόγραμμα παιδικής ηλικίας CDC ενός μεγέθους. Άλλοι γιατροί επιλέγουν να συστήσουν εμβόλια με βάση την πραγματική επιστήμη και την αξία κάθε εμβολίου, συνιστώντας ορισμένα, ενώ καθορίζουν ότι άλλα δεν αξίζουν τον κίνδυνο για τα παιδιά, όπως το ύποπτο εποχιακό εμβόλιο γρίπης.

Αυτοί οι γιατροί που δεν κατέχουν ακραίες θέσεις θα ήταν αντίθετοι με τους κυβερνητικούς εμβολιασμούς και την κατάργηση όλων των γονικών εξαιρέσεων.
Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να συνοψίσω τους πολλούς γιατρούς σήμερα που δεν έχουν την πιο εξτρεμιστική θέση υπέρ εμβολίων, κάτι που πιθανότατα δεν έχουν καθόλου πολλοί γιατροί, παρά τη φαρμακευτική βιομηχανία, την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα κύρια μέσα θα ήθελαν να πιστέψουν οι πολίτες.

Vaccineimpact.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *