ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΥΠΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΑΤΟΧΗ»

1329808894_normalΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχει ενδιαφέρον να γνωρίσουμε πως παρουσιάζουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου την… ελληνική «κατοχή» νησιών του ανατολικού Αιγαίου οι «φίλοι» και σύμμαχοι μας Τούρκοι.

Φιστικά σκόπιμα παραλείπουν να αναφέρουν όλες τις διεθνείς συνθήκες που έχουν κατοχυρώσει την ελληνικότητα αυτών των νησιών τα οποία ιστορικά και πολιτικά είναι αναπόσπαστα τμήματα του ελληνισμού.

Η υποτιθέμενη τεκμηρίωση τους για την αμφισβήτηση της ελληνικής κατοχής όπως υποστηρίζουν, είναι για μικρά παιδιά και το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι επιδιώκουν να έχουν για να παίρνουν ότι μπορούν, βάσει νεοοθωμανικών στρατηγικών αλλά και εκμεταλλευόμενοι τυχόν δική μας αδυναμία υπεράσπισης των δικαίων μας ένεκα της οικονομικής κρίσης τα Ελλάδας.

Αλλά ως εδώ και μη παρέκει…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Κύριε Χειλαδακη το ξέρουμε ότι είστε Τουρκολόγος και προφανώς γνωρίζετε άπταιστα την τουρκικη γλώσσα , επειδή οι υπόλοιποι όμως δεν την κατέχουμε θα το εκτιμούσαμε αν μπορούσατε να προσθέσετε και υπότιτλους η έστω περιγραφή των επιχειρημάτων και των λεγόμενων του Τούρκου στο βίντεο ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το εξαιρετικό κατα τα αλλά άρθρο σας. Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *