Νεόπτωχοι-πείνα. Μάσκα-Απόσταση. Καταρρέουν τα παραμύθια για τον ιό! Αναζωπύρωση. Κλείσιμο εκτροφείου βοοειδών- Κιβωτός του Νώε, Διαμαρτυρία(βιντεο)Είναι Παγκόσμιος Στρατός! Αφυπνίσου !

5/5 (5)

Τρομοκρατημένος από το ότι επιβίωσε ενός φερόμενου ως αόρατου εχθρού που ονομάζεται SARS-CoV-2, ολόκληρος ο κόσμος λόγω του περιορισμού του οδηγεί την παγκόσμια οικονομία σε λίγους μήνες σε μια οπισθοδρόμηση υψηλότερη από το κραχ του 1929, και αυτή η κατάρρευση δεν είναι μόνο για τους φτωχούς που περνούν άμεσα στην επαιτεία σε πολλές χώρες του κόσμου και στον βέβαιο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά και σε εκείνους της μεσαίας τάξης, που μέχρι πρόσφατα είχαν τις δουλειές τους που τους επέτρεπαν να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Και ενώ υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτήν την ψεύτικη απειλή μαζικής ψύχωσης, εξίσου για τα 2,5 δισεκατομμύρια άτομα που επιβιώνουν με μόλις 2 δολάρια την ημέρα, ο αντίκτυπος του νέου μεταδοτικού ιού μπορεί να είναι ολέθριος. Σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ αναλύουμε μαρτυρίες πολιτικών, προέδρων χωρών, δικηγόρων, επιστημόνων, ιατρών, ανοσολόγων και επιστημόνων από όλο τον κόσμο που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα και την απάτη πίσω από αυτήν την άνευ προηγουμένου κρίση στην υγεία και πώς διαμέσου του φόβου που μας έχει κάνει να αποποιηθούμε τις θεμελιώδεις ελευθερίες και απειλεί την υγεία καθώς και την παγκόσμια οικονομία. Και θα έχει πραγματικά εγκυρότητα η καραντίνα και τα μέτρα που μας επιβάλλονται, όπως η κοινωνική απόσταση, που συνεπάγεται μοναξιά, απομόνωση ή η απαγόρευση ηλιοθεραπείας, τόσο απαραίτητη για το ανοσοποιητικό σύστημα, τον έλεγχο των κινήσεων και την απώλεια της ελευθερίας μας; Ή μήπως ο στόχος θα είναι η μείωση του 90% της ανθρωπότητας, διευκολύνοντας παράλληλα τον δικτατορικό έλεγχο μέσω της εμφύτευσης τεχνητής νοημοσύνης, ενός συστήματος χωρίς μετρητά και τελικά μιας παγκόσμιας κυβέρνησης; Διότι, καθώς βλέπουμε τις ελλείψεις, τη διανομή τροφίμων, το κλείσιμο των βιομηχανιών κρέατος, την κατάρρευση της αλυσίδας παραγωγής, μας οδηγεί σε μια άνευ προηγουμένου επισιτιστική κρίση, υποσιτισμό και λιμό σε ολόκληρες οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

Καταρρέουν τα παραμύθια για τον ιό! Απάτη αποδείχθηκε η μελέτη που έβγαλε επικίνδυνη την υδροξυχλωροκίνη

Ο ΠΟΥ αρχίζει ξανά τις δοκιμές, μετά την αποκάλυψη ότι ο αποκλεισμός της έγινε με αμφίβολα στοιχεία
Ερωτήματα σχετικά με την ολιγωρία κυβερνήσεων, αλλά κυρίως του καθ’ ύλην αρμόδιου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, γεννά η αποκάλυψη του βρετανικού «Guardian» πως η πολιτική περί θεραπειών κατά του Covid-19 άλλαξε σε πολλές χώρες του κόσμου βάσει ελλιπών δεδομένων από μια ελάχιστα γνωστή εταιρία ανάλυσης υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.
Ο λόγος για τη Surgisphere, που παρείχε στους ερευνητές τα στοιχεία που έδειξαν ως επικίνδυνη τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού.
Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η μεθοδολογία των ερευνητών, αλλά και ο τρόπος συλλογής των δεδομένων προκάλεσαν από την αρχή τις ενστάσεις αρκετών επιστημόνων, σε τέτοιον βαθμό μάλιστα που η ίδια η επιθεώρηση «The Lancet», η οποία δημοσίευσε αρχικά τη μελέτη, αναγκάστηκε χθες να κρατήσει αποστάσεις από τα ευρήματα με ένα σημείωμα «έκφρασης ανησυχίας», αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν «σημαντικά ερωτήματα» για το θέμα.
Πού έγκειται, όμως, η κατηγορία για ολιγωρία; Σύμφωνα με τον «Guardian», η μικρή αμερικανική εταιρία αναλύσεων, στην οποία εργάζονται μεταξύ άλλων (πέντε στο σύνολο άνθρωποι) ένας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας και ένα μοντέλο, πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, προκάλεσε αλλαγές στα υγειονομικά πρωτόκολλα σε πολλές χώρες, καθώς και στην απόφαση του ΠΟΥ και ερευνητικών ινστιτούτων ανά τον κόσμο για τη διακοπή των κλινικών μελετών για την αποτελεσματικότητα της υδροξυχλωροκίνης, κάτι που, κρίνοντας από την αξιοπιστία της έρευνας, αποδεικνύεται εγκληματικό λάθος!
Η Surgisphere παρείχε στοιχεία σε πολλές μελέτες πάνω στον Covid-19. Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει αποτύχει να εξηγήσει με επάρκεια τα δεδομένα ή τη μεθοδολογία της, ενώ με μια απλή αναζήτηση στον ιστότοπο της εταιρίας γίνεται σαφές πως και οι υπάλληλοί της έχουν από ελάχιστη έως ανύπαρκτη σχέση με το αντικείμενο.
Μάλιστα, σε μια ιστορική και τεράστιας σημειολογίας… κωλοτούμπα, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε χθες βράδυ την επανέναρξη των κλινικών δοκιμών υδροξυχλωροκίνης κατά του κορονοϊού, εννέα ημέρες μετά την αναστολή τους, την οποία αποφάσισε μετά τη δημοσίευση της μελέτης στο «The Lancet». «Μετά την ανάλυση των διαθέσιμων δεδομένων για τη θνησιμότητα, κρίνουμε ότι δεν υπάρχει λόγος τροποποίησης του πρωτοκόλλου» των κλινικών δοκιμών, σημείωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιέσους, χωρίς να ψελλίσει ούτε μία συγγνώμη για την καθυστέρηση των ερευνών λόγω της ολιγωρίας του.
Από Δημοκρατία

ΠΗΓΗ>>> ΕΔΩ

Αλκυόν Πλειάδες 92: Νεόπτωχοι-πείνα. Μάσκα-Απόσταση. Αναζωπύρωση. Κλείσιμο εκτροφείου βοοειδών

Αλκυόν Πλειάδες 91: Κιβωτός του Νώε, Διαμαρτυρία, Μπ. Γκέιτς,Μικροτσίπ, Πείνα, Ατζέντα ΠΟΥ, Εμβόλιο

Είναι Παγκόσμιος Στρατός! Αφυπνίσου !

Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους.Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα —τρόπος του λέγειν παγκόσμια—.Οι ίδιες πληρωμένες από τους Σιωνιστές ΜΚΟ —οι οποίες διακινούν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες— είναι οι ίδιες που υποστηρίζουν μια άθρησκη Παγκόσμια Κυβέρνηση.Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες.

Από πίσω Πολυεθνικές που ταΐζουν εκατομμύρια!! Μια εικόνα; Έχουμε μπροστάρηδες Γιατρούς, Καλλιτέχνες, Επαγγελματίες Αθλητές,Tοπικούς Φορείς που έχουν παρτίδες με ΜΚΟ, Καθηγητές Πανεπιστημίου, πρεζάκηδες, Τattoo artists, ΜΜΕ, Φοιτητές, Κομμουνιστές, Gay Society και φυσικά λαθρομετανάστες!! Βάζουν “μπροστά” την κάθε “μειονότητα” και τρομοκρατούν ολόκληρα κράτη. Τους ενθαρρύνουν και τους χρηματοδοτούν με σκοπό τον εκβιασμό κρατών-επιχειρήσεων.

Τυχαία η μεγάλη σιωνιστική Τράπεζα η περίφημη Goldman Sachs δήλωσε συμμετοχή στις εξεγέρσεις στην Αμερική; Μιλάμε για πραγματικά μπαζούκας που μέσα σε ελάχιστες ώρες μπορούν να λεηλατήσουν μια ολόκληρη χώρα!!

Διαχρονικός εχθρός; Ο Ελληνισμός!!

Oι Σιωνιστές έχουν αρχίσει τις «κινήσεις» για την εξεύρεση συμμάχων στον νέο σχεδιασμό. Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους. Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα —τρόπος του λέγειν παγκόσμια—. Ποιοι θα στελεχώσουν μια τέτοια «Κυβέρνηση», όταν οι μόνοι παγκόσμιοι οικονομικοί παράγοντες που απέμειναν πλέον είναι οι Σιωνιστές;Μα φυσικά οι δικοί τους άνθρωποι …Αντιχριστιανοί, κομμουνιστές, άθεοι, ανώμαλοι, παιδεραστές …Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν πλούσια από τα «αποφάγια» τού συστήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν την εκστρατεία για την «παγκόσμια κλιματική αλλαγή», είναι οι ίδιοι που προπαγανδίζουν και την «παγκόσμια πολιτική αλλαγή». Οι ίδιες πληρωμένες από τους Σιωνιστές ΜΚΟ —οι οποίες διακινούν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες— είναι οι ίδιες που υποστηρίζουν μια άθρησκη Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες χαφιέδες δεν κινούνται εξαιτίας κάποιας ιδεολογίας και βέβαια εξαιτίας κάποιου αλτρουϊσμού και κοινωνικής ευαισθησίας …Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες. Κάποιοι τους πληρώνουν για να υποστηρίζουν τις «ανησυχίες» τους για το κλίμα και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τους πληρώνουν και για τις «ανησυχίες» τους για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάποιοι τους πληρώνουν, για ν’ ανασύρουν από το κοινωνικό «περιθώριο» όλες τις διαφορετικότητες και να τις αναδεικνύουν σαν τις νέες «αξίες». Τζάμπα αυτό το «σκουπιδαριό» δεν προσφέρει «υπηρεσίες» και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο «ταμίας» τού σιωνισμού, ο Σόρος.

Δές το βίντεο :

https://r8—sn-vuxbavcx-n3bl.googlevideo.com/videoplayback?expire=1592406596&ei=xMHpXqnACd_0zLUP6PqO-Ag&ip=2.85.109.139&id=e99b7540ae1c02d6&itag=18&source=blogger&mh=1y&mm=31&mn=sn-vuxbavcx-n3bl&ms=au&mv=m&mvi=7&pl=16&susc=bl&mime=video/mp4&dur=210.094&lmt=1592213872986486&mt=1592377711&sparams=expire,ei,ip,id,itag,source,susc,mime,dur,lmt&sig=AOq0QJ8wRAIgX5NUjPBtvdC2u7svRY8hOAex0j8EmCdhYLiV_XRv2bECIA9GY3HNUBBGXNWYQsBXLjQMfXwcNv1oWDt2AU8BkiGH&lsparams=mh,mm,mn,ms,mv,mvi,pl&lsig=AG3C_xAwRQIhAJYo_TvvXETGGOngkHaouTE6LjLJ2WOImZ9PNogwm5TmAiAE_Tjrl9a3qYER9-fXnPzywv-CBEwar0i3w1zSDyTKrQ%3D%3D&cpn=JZcb4Tow3LFYMKxE&c=WEB_EMBEDDED_PLAYER&cver=20200613

Flaming September Διαμόρφωση : Α.Τ.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *