ΝΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!

4.44/5 (16)

awacsta_sabotaj_suphesi_h30476_797bbΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη ότι είχε γίνει σοβαρό σαμποτάζ δολιοφθοράς σε ένα υποβρύχιο στην Ναυτική Διοίκηση του Gölcük της Τουρκίας, η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, YeniŞafak, αποκάλυψε ένα καινούργιο μεγάλο σκάνδαλο-σαμποτάζ στην τουρκική πολεμική αεροπορία.

resized_4e8a0-433485e8mansetc2

Σύμφωνα με τις «διαρρέουσες» αλλά και ελεγχόμενες πληροφορίες, στο Κέντρο Ελέγχου Πτήσεων των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, είχε διαπιστωθεί ότι είχε στηθεί μηχανισμός που προκαλούσε βλάβες στις μηχανές των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών με κίνδυνο την κατάρρευση τους και τον θάνατο των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας.

Το γεγονός αυτό είχε θορυβήσει τον ίδιο τον υπουργό Άμυνας που επιλήφθηκε προσωπικά του θέματος και διέταξε αμέσως εντατικές ανακρίσεις για να ανακαλυφθεί η πηγή του σοβαρού αυτού σαμποτάζ, που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή για να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην τουρκική πολεμική αεροπορία.

Οι ανακρίσεις  αποκάλυψαν ότι την τελευταία στιγμή αποτράπηκε μεγάλη τραγωδία στην τουρκική πολεμική αεροπορία, ενώ το σαμποτάζ αποδόθηκε σε ανθρώπους του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετά το αποτυχών πραξικόπημα τον περασμένο Ιούλιο, γίνεται το…έλα να δεις!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 6 Μαρ. 2017

    […] Οι ανακρίσεις που άρχισαν στις 7 Φεβρουαρίου όπως αναφέρεται, συνεχίζονται και όπως τονίστηκε, την τελευταία στιγμή αποτράπηκε μεγάλη τραγωδία στην τουρκική πολεμική αεροπορία, ενώ το σαμποτάζ αποδόθηκε σε ανθρώπους του Φετουλάχ Γκιουλέν. Το επίμαχο σημείο εδώ είναι τι επιπτώσεις και κυρίως τι συνέπειες θα είχε αυτό το σαμποτάζ στην κατάσταση που επικρατεί στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, με δεδομένες τις καθημερινές σχεδόν αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών. Πάντως αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετά το αποτυχών πραξικόπημα τον περασμένο Ιούλιο, γίνεται το…έλα να δεις! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *