ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο ΟΗΕ …κάνει τα στραβά μάτια «Allahu Akbar» «Germany»

Για αρκετά χρόνια εκατομμύρια Αφρικανοί, κυρίως νεαροί άνδρες, εισέρχονται στην Ευρώπη. Οι ροές των μεταναστών είναι καλά οργανωμένες και μια κερδοφόρα επιχείρηση, όπως η διακίνηση ναρκωτικών. Για να το θέσουμε συγκεκριμένα: Στη δεκαετία αυτή, πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες επανακατασκευές στην ιστορία μας. Η κλίμακα είναι συγκρίσιμη με το τριγωνικό εμπόριο της πρώιμης εποχής και τόσο η ΕΕ όσο και ο ΟΗΕ είναι ανενεργά σε αυτή τη συμπεριφορά.

Φυσικά το κάνουν, επειδή είναι οι αιώνιοι ηγέτες της επιχείρησης. Ο Επίτροπος της ΕΕ για τη Μετανάστευση, κ. Αβραμόπουλος, ανακοίνωσε ήδη από τον Δεκέμβριο του 2015 ότι η Ευρώπη θα ήταν ξεπερασμένη και γι ‘αυτό έπρεπε να εγκατασταθούν 70 εκατομμύρια μετανάστες. Ο ΟΗΕ έχει από καιρό υποστηρίξει αυτό το σενάριο στο αμφισβητήσιμο «Πρόγραμμα για την αντικατάσταση της μετανάστευσης», το οποίο προτείνει επίσης τη μετεγκατάσταση εκατομμυρίων Αφρικανών ως λύση κατά της γήρανσης των βιομηχανικών χωρών. Ακόμη και ο Πάπας και ο Ερυθρός Σταυρός υποστηρίζουν τη μαζική μετανάστευση. Όποιος όμως αμφισβητεί το νόημα και το σκοπό αυτής της αμφιλεγόμενης άσκησης, είναι αμέσως οφελημένος ως ακροδεξιός θεωρητικός συνωμοσίας, αν και το ανείπωτο σχέδιο είναι τεκμηριωμένο. Σε ένα αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ που αγνοείται από το σύμπλεγμα Μπιλντεμπεργκερ, η Νόρις δείχνει την οικονομική έκταση του αχαλίνωτου μεταναστευτικού εμπορίου στην Ευρώπη.

Refugees pay life savings but end up homeless as traffickers say EU will accept them’ – filmmaker

Ο παράγοντας του λαθρεμπορίου, κάλεσε τις χώρες της Νότιας ως «Geldabfertiger για το αφεντικό,» αποκαλύπτει ότι οι μετανάστες πληρώνουν 2000-4000 ευρώ για να μεταφερθούν με πλοίο με 50 άτομα από το Μαρόκο στην Ισπανία.

«Φανταστείτε πόσα χρήματα κάνετε», δήλωσε ο Νότιος. «Αυτά είναι τα 130.000 ευρώ ανά σκάφος εννοώ. Δέκα πλοία την ημέρα που κερδίζουν 1,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ Γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτό το τεράστιο ποινικό συνδικάτο.;»

«Αυτή είναι μια αρκετά έξυπνη επιχείρηση. Αυτοί δεν είναι μόνο μερικοί άνθρωποι που εγκατέλειψαν τη χώρα τους και προσπάθησαν απεγνωσμένα να φτάσουν στην Ισπανία. Πρόκειται για μια πολύ δομημένη επιχείρηση. «

Όσον αφορά το ζήτημα του πώς οι μετανάστες, ώστε προμηθεύονται μεγάλα χρηματικά ποσά, Νότια εξήγησε ότι υπάρχουν ελάχιστοι οι φτωχότεροι πολίτες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, σε πολλές περιπτώσεις, προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή στη Δύση, αλλά εκείνους που έχουν πρόσβαση σε περισσότερους πόρους από τους πραγματικά φτωχούς.

Το είδος των ανθρώπων που έχουμε συναντήσει σε αυτά τα στρατόπεδα – δεν είναι οι φτωχότεροι των φτωχών στην Αφρική «δήλωσε νότια.» Δεν είναι πρόσφυγες. Φυσικά, μερικοί από αυτούς προέρχονται από τρομερές περιοχές, αλλά πωλούν το σπίτι τους, έχουν χρήματα για αυτό το ταξίδι. «

«Πολλοί από αυτούς έρχονται πρώτα σε επαφή με διακινητές και προσφέρουν μια συμφωνία – δεν φεύγουν», συνέχισε. «Είναι μια τεράστια παρεξήγηση που έχει οδηγήσει σε πολλές ανοιχτές διασυνοριακές συνομιλίες σε όλη την Ευρώπη».

Συμπέρασμα: Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η παρεξήγηση είναι σκόπιμη ώστε να μπορούν να ισχυριστούν ότι επικρατεί σύγχυση και στις μάζες. Ευτυχώς, οι μάζες έχουν ξυπνήσει και δεν είναι πλέον αφελείς προς πώληση. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η «διεθνής κοινότητα» παρακολουθεί στενά την παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Εάν ο νομικός δρόμος συναντήσει αντίσταση, τότε τον κάνετε παράνομο. Όταν επρόκειτο να καθαρίσουν τον Καντάφι ή Σαντάμ, ήταν απλό, ακόμα και αν προστατεύονταν από έναν στρατό, αλλά όταν επρόκειτο για την ανθρώπινη διακίνηση οργάνων, όπλων και εμπόρων ναρκωτικών και την απόσυρση τους από την αγορά, θα πρέπει να είναι αδύνατο. Αυτό δεν είναι αξιόπιστο. Αυτά τα εγκληματικά δίκτυα είναι ένα απαραίτητο κακό για την προώθηση της ΝΤΠ και ως εκ τούτου ενός στερεού μέρους του Βαθέως Κράτους.

Βίντεο από τα επεισόδια στα Διαβατά: Λαθρομετανάστες πετούν μικρό κοριτσάκι στα ΜΑΤ
Εικόνες ντροπής από τα Διαβατά
Ένα μικρό κοριτσάκι έγινε ασπίδα στα χέρια ενός άντρα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων στα Διαβατά.
Πο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, έξω από το camp των Διαβατών, η κάμερα καταγράφει έναν άντρα, να κρατάει στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι και να το χρησιμοποιεί ως ασπίδα μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ.
Τα πλάνα που μεταδόθηκαν σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ, προκαλούν αίσθηση.
Ο άντρας φτάνει στο σημείο να πλησιάσει τον φραγμό των ΜΑΤ με το παιδί μπροστά του και κάποια στιγμή το πετάει στις ασπίδες των αστυνομικών.

Διαβατά κοριτσάκι

Migrants in Greece attempt to reach more prosperous countries in Europe

On Greek island of Lesbos, migrants’ dreams turn to disillusion

Η κυβέρνηση της Πολωνίας έχει από καιρό υπερηφανεύεται για την ισχυρή της στάση έναντι της μετανάστευσης. Ενώ άλλα ευρωπαϊκά έθνη πήραν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που εγκατέλειψαν τον πόλεμο, η Πολωνία στέκεται σταθερή με τα σύνορά της κλειστά.

Αλλά η χώρα είχε ένα πρόβλημα: μια τεράστια έλλειψη εργατικού δυναμικού. Έτσι, η λύση ήταν να επιβλέπει τη μεγαλύτερη εισροή μεταναστών εργαζομένων στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Τα τελευταία χρόνια, περισσότερα από δύο εκατομμύρια αλλοδαποί έχουν φτάσει στην Πολωνία. Είναι κυρίως χριστιανοί από τη γειτονική Ουκρανία. Επομένως, η κυβέρνηση είναι εντάξει με τους μετανάστες, εφόσον δεν είναι μουσουλμάνοι από τη Συρία ή τον Αγκανιστάν;

Here’s why Poland takes in millions of migrants… just not Muslim ones

Τώρα τόσο η Ιταλία όσο και η Μάλτα κλείνουν τα λιμάνια τους σε παράνομους διακινητές ανθρώπων που παρουσιάζουν ως σκάφη διάσωσης ΜΚΟ.

Το γερμανικό σκάφος ΜΚΟ, Sea Eye, έχει κολλήσει στη θάλασσα με 64 αφρικανικούς παράνομους αλλογενείς μετανάστες. Αφού αρνήθηκε να απολαύσει τα προνόμια σύνδεσης στους ανθρωπίνους εμπόρους, ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Matteo Salvini, δήλωσε: «Αυτό το λεγόμενο« σκάφος διάσωσης », που λειτουργεί στα ύδατα της Λιβύης, προέρχεται από γερμανική ΜΚΟ, φέρει γερμανική σημαία, καπετάνιος και ζητάει ασφαλές λιμάνι. Καλό, πηγαίνετε στο Αμβούργο, λέει ο Σαλβίνι. «
Οι ψεύτικοι μετανάστες διασώθηκαν από την ακτή της Λιβύης την Τετάρτη από τη γερμανική ΜΚΟ Sea-Eye. Η ομάδα βοήθειας δήλωσε ότι ψάχνει για ένα άλλο πλοίο που είχε λείψει τη Δευτέρα με 51 πλαστές μετανάστες στο πλοίο όταν έλαβε την κλήση κινδύνου.
Κατηγορεί την Λιβυκή Ακτοφυλακή ότι αγνοεί τις προσπάθειές της να έρθει σε επαφή. (Και η Λιβύη δεν τους θέλει)

«Ταξί για τους παράνομους μετανάστες» (Ιταλός πρωθυπουργός Λουίτζι Ντι Μάιο)
Κάποιοι πολιτικοί επιθυμούν να περιγράψουν φιλανθρωπικές οργανώσεις (όχι φιλανθρωπικές οργανώσεις, διακινητές ανθρώπων που παρουσιάζουν ως φιλανθρωπικές οργανώσεις) όπως εμείς ως μη συνεργαζόμενες με τις αρχές. Αλλά το γεγονός είναι ότι στην Τρίπολη κανείς δεν ήταν διαθέσιμος κάτω από οκτώ διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν απαντήθηκαν «, δήλωσε ο Gorden Isler, εκπρόσωπος της Sea-Eye.
«Πώς πρέπει να συνεργαστούμε με κάποιον που δεν επικοινωνεί;» πρόσθεσε.
Έρχεται μετά από μια άλλη οργάνωση βοήθειας, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, αναγκάστηκαν να τερματίσουν τις αποστολές διάσωσης προσφύγων στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν παραμένουν στις χώρες μας και δεν θέλουν όμως την ενσωμάτωση.

Μουσουλμάνοι μεταναστες της Σομαλίας στο Μέιν απορρίπτουν την αφομοίωση στην αμερικανική κουλτούρα και λενε «Γιατί πρέπει να αλλάξουμε για εσας ;»
Το Lewiston, Maine έχει γίνει μια πραγματική «Μέκκα» για πολλούς Σομαλούς μουσουλμάνους πρόσφυγες που έχουν πετάξει στην αρχικά χριστιανική μικρή πόλη από αμερικανούς αριστερούς πολιτικούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν περισσότερες «διαφορετικές» κοινότητες.

Muslim Refugees/Immigrants Say They’re Who Make Maine Great

Συμμορία των δύο δωδεκάδων της Σομαλίας νεαροί μουσουλμάνοι κατέκλυσαν και επιτέθηκαν εναντίων κατοίκων της περιοχής στο Kennedy Park στο Lewiston.

Ιταλός αστυνομικός απειλήθηκε από λαθρο από Αφρική

Λαθρο θέλει δήθεν να βοηθήσει την κοπέλα με την τσάντα τις ,αλλά προσπαθεί να τις την κλέψει.

Refugee Helps Girl with her Purse

Ξευτίλα, δήμαρχος υιοθέτει το χώρο και κουλτούρα των λαθρο.

Mayor adapts to new culture

Sweden: The Ugly Reality (Clown World 2019)

Μιας και οι μασόνοι πολιτικοί θα ισλαμοποιήσουν και πάλι την χώρα μας δείτε στο επόμενο βίντεο με τους νόμους της σαρίας πως θα τιμωρούνται οι γυναίκες.

طالبان الأفغانية تعاقب امرأتين على الاستماع الموسيقى

Για να ξεφύγουμε από όλα αυτά ελάτε να πάμε στο πιο απομακρυσμένο μέρος που δεν υπάρχουν ούτε λαθρο.

How Far Away Can You Get From Everybody Else?

Islam vs LGBT

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *