ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ : «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ»!

5/5 (4)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σήμερα δυο πτώματα που βρεθήκαν στον Έβρο, λίγο πριν από τα ελληνικά σύνορα, με την υπογράμμιση ότι πρόκειται για Αφγανούς που προσπάθησαν να περάσουν την Ελλάδα αλλά οι Έλληνες τους απώθησαν και έτσι πέθαναν από το κρύο της περιοχής.

Μάλιστα καταγγέλλουν ότι Έλληνες αστυνομικοί απωθούν βίαια τους Λαθρό και τους ρίχνουν στα κρύα νερά του ποταμού, με συνέπεια να βρίσκουν τον θάνατο.

Το τελευταίο περιστατικό όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, έγινε κοντά στα χωριά Akçadam και Adasarhanlı όπου οι Τούρκοι βρήκαν τα πτώματα των λαθρό, κυρίως Αφγανών, που προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος και εκεί οι Έλληνες με σκληρό τρόπο τους γυρίζουν πίσω με συνέπεια να πεθαίνουν ακάλυπτοι στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Βέβαια δεν μας λένε οι Τούρκοι ποιοι τους σπρώχνουν στο ελληνικό έδαφος και σίγουρα όλο αυτό το προπαγανδιστικό παιχνίδι έχει σκοπό να καταδείξει ότι η Ελλάδα φέρεται με απάνθρωπο τρόπο στους… καημένους λαθρό, που προωθεί η τουρκική μαφία στο ελληνικό έδαφος.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *