ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΖΟΝ Φ. ΚΕΝΝΕΝΤΙ JR.

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια έκθεση από τις 28 Οκτωβρίου 2017

Προς το τέλος των δύο θητειών στον Λευκό Οίκο, οι Κλίντον άρχισαν να προετοιμάζονται για το πολιτικό τους μέλλον. Έστρεψαν την προσοχή τους στην ανάπτυξη της Χίλαρι ως πολιτικού (αν και δεν είχε πραγματική εμπειρία) και την εξαγορά της επιρροής της ενώ την είχαν μαζί… εξαγορά τώρα, πληρωμή αργότερα … πληρωτέα για αυτό που θα γινόταν το Ίδρυμα Κλίντον. Η Χίλαρι αρνήθηκε να επιστρέψει στο Αρκάνσας και πρότεινε να αγοράσει ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη που θα της επέτρεπε να βάλει υποψηφιότητα για τη Γερουσία στις προσεχείς εκλογές. Υπήρχε μόνο ένα εμπόδιο … ο JFK Jr. μπήκε στην πολιτική σκηνή. Η Νέα Υόρκη ήταν «ηλεκτρισμένη» με τη λέξη του Τζον Φ. Κένεντι Jr. ο οποίος ανακάλυψε την κληρονομιά του πατέρα του! Ένα κομμάτι του Κάμελοτ ζούσε ακόμα στην Αμερική και οι δωρητές στήθηκαν. Ήξερε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να νικήσει τον γιο του JFK στη Νέα Αγγλία.

«Δεν θα επιστρέψω στο Αρκάνσας!»
Κατά τη διάρκεια μιας κανονικής πτήσης, ο John Fitzgerald Kennedy Jr. έστειλε τον πύργο ενός αεροδρομίου κοντά στο Martha’s Vineyard της Μασαχουσέτης στις 16 Ιουλίου 1999 στις 9:20 μ.μ. και ανακοίνωσε ότι ετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Δευτερόλεπτα αργότερα, το αεροπλάνο του εξερράγη στον αέρα και αυτό παρατηρήθηκε από πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός τοπικού δημοσιογράφου εφημερίδας και ενός δικηγόρου. Οι αποσκευές ανακτήθηκαν για μίλια από το σημείο συντριβής, γεγονός που μπορεί να προκληθεί μόνο από έκρηξη στον αέρα.

Πέντε ώρες μετά τη συντριβή του αεροπλάνου, ο Γουίλιαμ «Μπιλ» Κλίντον έστειλε τον Έκτο Στόλο ισοδύναμο για να βρει το ναυάγιο, να το κρύψει και τα πτώματα από τα snoopy media, και παρόλο που ο JFK Jr. δεν ήταν ποτέ στο Ναυτικό, και παρόλα αυτά οι οικογένειες διαφωνούν … διέταξε την αποτέφρωση των σωμάτων και έριξε τις στάχτες στη θάλασσα σε μια ταχέως προγραμματισμένη ναυτική κηδεία. Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες από τα ανακτημένα πτώματα. Η αναζήτηση έκτακτης ανάγκης του Κένεντι καταργήθηκε, η συσκευή εγγραφής πιλοτηρίου απενεργοποιήθηκε και δημιουργήθηκε το ημερολόγιο πτήσης (όλα τεκμηριώθηκαν στην επίσημη έκθεση έρευνας).

Μια ιστορία εξωφύλλου δημιουργήθηκε πίσω από τα παρασκήνια. Ο καιρός, ο οποίος ήταν τέλειος, ήταν κάπως θυελλώδης. Ο JFK Jr. είχε τώρα ένα πόδι και ο Kennedy ήταν «συναισθηματικός». Αναφορές από το FAA και το FBI, και οι δύο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν φάουλ, θάφτηκαν και όλες οι έρευνες οδήγησαν σε αδιέξοδα. Στην πραγματικότητα, όλες οι αναφορές επιβεβαιώνουν ότι ο JFK Jr. ήταν «εξαιρετικά ειδικευμένος και προσεκτικός πιλότος».

Η οικογένεια Κένεντι ήταν θυμωμένη, η Νέα Υόρκη ήταν με ραγισμένη καρδιά … όλα τα στοιχεία είχαν καταστραφεί ή καεί από την εκτελεστική διοίκηση. «Τον σκότωσε, ξέρω ότι το έκανε», είπε ένας εκπρόσωπος του Κένεντι που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Οι Κλίντον αγόρασαν το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, ίδρυσαν το Ίδρυμα Κλίντον και η Χίλαρι κέρδισε την έδρα της Γερουσίας.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *