ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

fft107_mf6524177Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια νέα «μυστήρια οργάνωση που πολεμά για τους Τζιχαντιστές, έχει εμφανιστεί στην ανατολική Τουρκιά και ήδη τα πρώτα δείγματα της τα «γεύτηκαν» οι Κούρδοι με δολοφονίες στελεχών του ΡΚΚ, ενώ ένα κλίμα ισλαμικής τρομοκρατίας αιωρείται πάνω από πολλές πόλεις στην περιοχή αυτή που βρίσκεται στα σύνορα με την Συρία, όπου εκτυλίσσεται ο μεγάλος πόλεμος με το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Όπως φαίνεται η Τουρκία συνεχίζει να παράγει Τζιχαντιστές, όπως παλαιότερα η θρυλική οργάνωση της τουρκικής Χετζμπολάχ που είχε δράσει την δεκαετία του ενενήντα σκοτώνοντας Κούρδους και πολλούς Τούρκους δημοκράτες και η οποία είχε κατηγορηθεί ότι ήταν δημιούργημα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Τώρα και μετά την ανάπτυξη του «τέρατος» των Τζιχαντιστών, για τους οποίους έχουν κατηγορηθεί ανοιχτά οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, έρχεται μια καινούργια οργάνωση με την ονομασία «ESEDULLAH», που άρχισε να δρα πρόσφατα δείχνοντας πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και έχει πολύ μεγάλο βάθος.

Οι πληροφορίες λένε πως η οργάνωση αυτή δεν έχει κανένα φραγμό στην δράση της, είναι αδίστακτη και πρεσβεύει την επικράτηση ενός τουρκοισλαμικού κράτους στα πρότυπα των Τζιχαντιστών. Έχει προκαλέσει ήδη τις έντονες αντιδράσεις του κουρδικού στοιχείου, ενώ οι κατηγορίες των βουλευτών, Çağlar Demirel, Sibel Yiğitalp και Ziya Pir, αναφέρουν ότι και η οργάνωση αυτή είναι δημιούργημα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Ήδη οι επίσημες τουρκικές αρχές εξέδωσαν μια εγκύκλιο που προωθήθηκε στις τοπικές Διευθύνσεις Ασφαλείας της νοτιοανατολικής Τουρκίας, με την οποία ενημερώνουν για την δράση αυτή της νέας οργάνωσης η οποία προβάλλεται με το χαρακτηριστικό σύνθημα, «Türk ün gücünü göreceksiniz», δηλαδή, «Θα δείτε την δύναμη του Τούρκου», ενώ προαναγγέλλει χτυπήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Προφανώς η οργάνωση αυτή είναι παράρτημα των Τζιχαντιστών, αποτελεί άλλο ένα εσωτερικό τους προγεφύρωμα και είναι άλλο ένα «αγκάθι» στο εσωτερικό της Τουρκίας των Ερντογάν Νταβούτολγου, που συνεχίζει να γεννά ισλαμικά τέρατα σαν την Λερναία Ύδρα, με ανυπολόγιστες συνέπειες ακόμα και για την ίδια.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 21 Νοέ. 2015

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *