ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γιατί μια βαριά οπλισμένη αστυνομική γυναίκα αναγκάζεται να φορέσει hijab – το ισλαμικό σύμβολο των καταπιεσμένων μουσουλμάνων γυναικών;(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε μια κηδεία για τα θύματα των πρόσφατων πυροβολισμών τζαμιού της Νέας Ζηλανδίας, η ασφάλεια των ταφών ήταν υψηλή, ενώ οι ένοπλοι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να καλύψουν τα μαλλιά τους, ώστε να μην προσβάλλουν τους μουσουλμάνους άνδρες, προστατεύοντας παράλληλα τις πύλες του νεκροταφείου.

Δύο αστυνομικοί στέκονται φρουροί στις πύλες του νεκροταφείου Memorial Park στο Christchurch το πρωί της Πέμπτης, η γυναίκα αξιωματικός φοράει μια μαντίλα ως ένδειξη ενότητας και αλληλεγγύης για τη μουσουλμανική κοινότητα. (Όχι, στην πραγματικότητα είναι επειδή οι μουσουλμάνοι άνδρες σκέφτονται ότι οι γυναίκες που δείχνουν τα μαλλιά τους δημόσια είναι πόρνες).

https://pbs.twimg.com/media/D2LZWfHWoAU2cJr.jpg

Γερμανία: Έρευνα σε  πεζοδρομιο κεντρο σε μια πολη με μετανάστες που γεννήθηκαν στη Γερμανία. Ερώτηση, ποια είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας; Απάντηση: «Ευρώπη». Ερώτηση, στη Γερμανία υπάρχουν 4 εκατομμύρια άνεργοι, πόσοι δεν έχουν δουλειά; Απάντηση: «Μισοί».

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1108332556435509248

Δύο αστυνομικοί στέκονται φρουροί στις πύλες του νεκροταφείου Memorial Park στο Christchurch το πρωί της Πέμπτης, η γυναίκα αξιωματικός φοράει μια μαντίλα ως ένδειξη ενότητας και αλληλεγγύης για τη μουσουλμανική κοινότητα. Στην πραγματικότητα είναι επειδή οι μουσουλμάνοι άνδρες σκέφτονται γυναίκες που δείχνουν τα μαλλιά τους δημόσια είναι πόρνες.

Ακόμα χειρότερα, όλα τα πρόβατα ενθαρρύνονται να φορούν ισλαμικά ιμπεριαλιστικά hijabs για κορίτσια σκλάβες για το για το κίνημα hijabs Harmony.

Τζαμί στην Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της έρευνας για την εκτέλεση γάμων παιδιών και οι επιθέσεις σεξ στα παιδιά ενώ κατά τα αλλά θεωρείται θρησκεία ‘‘αγάπης και ειρήνης’’.

Το τζαμί της Philly, Masjid Uthman Dan Fodiyoosque, διερευνάται από την αστυνομία μετά από πολλούς ισχυρισμούς ότι ηγέτες εκτελούν αναγκαστικούς γάμους για παιδιά και διευκολύνουν τον βιασμό των παιδιών.

Το θύμα, το οποίο δεν μπορεί να ονομαστεί για νομικούς λόγους, λέει ότι αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν ενήλικα όταν ήταν 14 ετών, και ο ίδιος ο άνθρωπος βίασε την 10χρονη αδελφή του.


Οι αρχές νεονοστοιχείων κλήθηκαν στο τζαμί του Masjid Uthman Dan Fodiyo μετά από ένα θύμα παιδιού που προβλήθηκε ισχυριζόμενος ότι είχε αναγκαστεί να παντρευτεί έναν άνδρα δύο φορές της ηλικίας του.


Η επιβολή του νόμου ειδοποιήθηκε όταν ένα βίντεο στο Facebook δημοσιεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες, ένα από τα υποτιθέμενα θύματα, που είναι σήμερα 17 ετών, περιγράφει τη δοκιμασία της να αναγκαστεί να γίνει παιδική νύφη στα 14 από τους πρεσβυτέρους στο τζαμί. Η ποινική καταγγελία αποκαλύπτει ότι ο Sanders απείλησε να πυροβολήσει το μεγαλύτερο θύμα κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επίθεσης.
«Τότε ήμουν παρθένα. Θα ήταν ο πρώτος μου γάμος φυσικά «, είπε ηο έφηβη. Στο βίντεο του Facebook, το θύμα περιγράφει την υποτιθέμενη δοκιμασία του στα χέρια ενός άνδρα που ονομάζει Rajmann Sanders (παρακάτω).

Σύμφωνα με το ABC7, λέει ότι δεν κράτησε. Το 2016, λέει ότι παντρεύτηκε τον Sanders, έναν άντρα πάνω από το διπλάσιο της ηλικίας του που φέρεται να άρχισε σεξουαλική επίθεση εναντίον της και της νέας αδελφής της.
«Η 10χρονη δεν χειρίστηκε σωστά και όλα ήταν σκουπισμένα κάτω από το χαλί», είπε. «Όχι μόνο δεν ήταν λάθος, ήταν λάθος για μένα γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν ακόμα η σύζυγός του.»
Ο Sanders κατηγορείται για πάνω από δώδεκα σεξουαλικά αδικήματα εναντίον των κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, της άσεμνης επίθεσης και του βίαιου καταναγκασμού. (Αλλά Αλλά Αλλά συνεχίζουν να μας λένε «δεν υπάρχει καταναγκασμός στο Ισλάμ»)

Την περασμένη Παρασκευή, η αστυνομία διενήργησε εντάλματα έρευνας στο τζαμί και στο σπίτι ενός ηγέτη τζαμιού. Το υποτιθέμενο θύμα λέει ότι έρχεται για να προειδοποιήσει τους άλλους.
«Αυτό δεν είναι υγιές για μένα ή τα παιδιά μου. Κανείς δεν θα πρέπει να θέλει τα παιδιά τους γύρω από αυτό, ειδικά με την παιδεραστία. «Τα θύματα είναι τώρα στην προστατευτική επιμέλεια των Υπηρεσιών Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Τμήματος. Ο Sanders παραμένει πίσω από τα μπαρ. Προσπάθειες να φτάσουν στον δημόσιο υπερασπιστή του ήταν ανεπιτυχείς.

Υπάρχει πρόβλημα με το Facebook καθώς συχνά μπλοκάρει η ακόμα και τυφλώνει κάποια θέματα μας που φαίνετε πώς δεν τους αρέσουν γιατί προβάλουν κάποιες καυστικές αλήθειες  για τον λόγο αυτό  είναι συχνά προτιμότερο να πηγαίνετε πρώτα στην ιστοσελίδα μας  www. http://nikosxeiladakis.gr/ ……. Για να ενημερώνεστε.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *