ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Σύριζα, ΚΚΕ και Κίναιδοι Αντίχριστοι Μητροπολίτες: η Απίστευτη Σαπίλα που σκότωσε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία(Βίντεο)

5/5 (1)

Όταν λοιπόν ο μέσος άνθρωπος κοιμάται, η ανώμαλη ελίτ που τον κυβερνάει επιδίδεται σε ακατονόμαστα όργια – ιεροτελεστίες προσφερόμενες στο Σατανά.
Σ’ αυτές συμμετέχουν πολιτικοί, κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες, πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες, κορυφαίοι στρατιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, και μητροπολίτες μαζί με απλούς ανθρώπου.
Η βιτρίνα των ιδεολογιών και της πολιτικής είναι μόνον στάχτη στα μάτια των περισσοτέρων.
Αυτά όλα συντίθενται και διαδίδονται για να αποβλακώνεται ο λαός με αριστερά, δεξιά, φασισμό, κομμουνισμό, κοκ και να μην καταλαβαίνει τι γίνεται τριγύρω του.
Όταν λοιπόν ο μέσος άνθρωπος κοιμάται, η ανώμαλη ελίτ που τον κυβερνάει επιδίδεται σε ακατονόμαστα όργια – ιεροτελεστίες προσφερόμενες στο Σατανά.
Σ’ αυτές συμμετέχουν πολιτικοί, κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες, πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες, κορυφαίοι στρατιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, και μητροπολίτες μαζί με απλούς ανθρώπους που, για να λύσουν το βιοποριστικό τους, χαρίζουν τους μπούτσους τους στους προαναφερμένους κίναιδους.
Επιπλέον, συλλεγμένα αγοράκια γίνονται θύματα των αρχαιολατρών που θέλουν να αναστήσουν την Αρχαία Ελλάδα και τα χρησιμοποιούν για την διαστροφή τους.

Γιατί αναφέρομαι στην Αρχαία Ελλάδα, όταν αναφέρομαι στον παιδοβιασμό (που αισχρώς αποκαλείται παιδεραστία);
Αυτό είναι απλό.
Όλες οι σύγχρονες ελίτ, κατειλημμένες από τον Σατανά, επιδίδονται σε γανυμηδισμό.
Αν δεν ξέρετε ποιος ήταν και τι έκανε ο Γανυμήδης (ή Catamitus στα λατινικά), ξυπνήστε γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τ’ αυγά και τα καλάθια.
Ο αρχαίος ελληνικός και ρωμαϊκός μύθος ήταν η δικαιολόγηση των ατελείωτων παιδοβιασμών που γίνονταν σε αρχαίους ελληνικούς και ρωμαϊκούς ναούς με παράδοση όλων των συντελεστών στον Σατανά.
Εκεί υπήρχαν και οι ‘κίναιδοι του θεού’: αγοράκια που τα γαμούσαν σαν να ήταν πουτάνες.
Κάθε επαινετική και θαυμαστική αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα μετά το 1500 (Αναγέννηση), κάθε ψευτοϊστορία που επικαλείται ένα άχρηστο σε Χριστιανούς ελληνοκεντρισμό, ή μια υποτιθέμενη διαχρονική συνέχεια του ‘ελληνισμού’, ή ένα ανύπαρκτο ‘συμπαντικό ελληνισμό’ κρύβει μόνον κακούργους παιδοβιαστές ή αφελείς παρασυρμένους βλάκες.
Αν θέλετε να μάθετε τι κάνουν οι σημερινές ελληνικές αντίχριστες ελίτ μέσα στις ψευτοστοές και τις σατανοσυναγωγές, όταν εσείς κοιμάστε, διαβάστε για να μάθετε τι είναι γανυμηδισμός:
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:
«ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»…

attikanea.blogspot.com

Υπόσχεση Κ.Μητσοτάκη στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες

Αποτίμηση Εθνικών Εκλογών 2019.

Εθνικές Εκλογές Και Εθνικιστές: Ήττα Και Ανάγκη Ανασυγκρότησης.

GREEK TURKISH WAR 2019/2020 AGIA SOFIA TRAILER

Greek politician exposes Jews own US government and destroyed Greece HIDDEN HISTORY

They want to destroy Greece but they will fail under divine intervention

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *