ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! (βίντεο)

5/5 (1)

ρατσιστικη καταπιεσηΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα τελευταία χρόνια μας παίζουν ένα καλοστημένο παιχνίδι περί ρατσισμού, φασισμού κλπ, καταδιώκοντας αμείλικτα κάθε φωνή που θέλει να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα.

Κανείς όμως δεν αναφέρεται στον στυγνό ρατσισμό της δυτικής ελίτ που καταπιέζει ολόκληρους λαούς για να τους πίνει κυριολεκτικά το αίμα κερδίζοντας εκατομμύρια.

Το ξέρετε ότι τα ρούχα που φοράτε, τα T-shirt και άλλα, είναι ποτισμένα στο αίμα χιλιάδων ανθρώπων από τις χώρες πρώην αποικίες της Δύσης όπου σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες δουλεύουν υπό άθλιες συνθήκες, συχνά χάνουν τα χέρια τους ή παθαίνουν και άλλα ατυχήματα χωρίς καμία πρόνοια, για να πλουτίζουν αυτοί που μας κάνουν μαθήματα περί ρατσισμού. Γιατί δεν είναι μόνο οι πόλεμοι που προκαλούν πρόσφυγες, αλλά και οι άθλιες συνθήκες ζωής που τους έχουν επιβάλλει.

Το βίντεο αυτό από το Μπαγκλαντές και νοτιοανατολική Ασία αποκαλύπτει ποιος είναι ο αληθινός ρατσισμός και τα «θαυμαστά» του έργα. Αν και είναι στην γερμανική γλώσσα, οι σκηνές είναι τόσο χαρακτηριστικές που καταλαβαίνει κάνεις αυτό το δράμα που σκόπιμα κανένας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν το παρουσιάζει ποτέ.

Που είναι όλοι αυτοί οι αντιρατσιστικές και προοδευτικοί με θολωμένα μυαλά, που το μονό που ξέρουν είναι να καταδιώκουν όσους μιλάνε για πατρίδα και θρησκεία ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

  1. Ξεχάσαμε τα «ματωμένα διαμάντια» των «πολιτισμένων» καθώς πρέπει ευρωπαίων ,την σεξουαλική εκμετάλλευση στα φτωχά νησιά όπου έγινε το τσουνάμι……. ; Και πόσες άλλες βρωμιές και αδικίες σε όλον τον πλανήτη «ων ουκ έστι αριθμός»…….

  1. 19 Μαρ. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

  2. 19 Μαρ. 2016

    […] nikosxeiladakis.gr […]

  3. 28 Μαΐ. 2017

    […] Πηγή: nikosxeiladakis Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *